Canim çokta Oturup Hantallaşmamak Lazim Valla Bende Hiç Durmuyorum 2 Hafta önce Temizliim Bitti Ama Hergün Yaptiğim Rutin Işlerim Var
Sabah Kalkip Kahvalti Hazirliyoru Kocişi Işe Yolculuyorum Saat 8.30
Sonra Uyumak Yok Evi Topluyorum Bulaşiklarimi Yikayip Diziyorum
Sonra Evi Makinaya çek.silinecek Her Yer Tek Tek Silinir Sonra Hergün Fayanslari Sil,viledayla Dösemeleri Sil,haftada Bir Merdivenleri Sil,hergün Tuvalet Banyoyu çamaşir Suyuyla Yika Akşama Yemek Yappp Sonra Yemek Yenildi Yika Diz Meyveydi çaydi Derken Yatapğa Bi Giriyorum Günün Yorgunluğuyla Nasil Bi Hal Aldiğimi Anlatamam Resmen Belim Kopacak Gibi Oluyo Karnim Ağriyo Sancim Oluyo Tabi Gece Boyunca Kocişten Azar Işit Işin Yoksa Ama Yapamayinca Duramiyorum Hele Bi Güne Açsin O Gün Benim Temizlik Günüm Oluyooo
bende evde kalmaya başladığımdan beri temizlik yapıyorum elimden geldiğince rahatsızlığım yoksa ama ev biraz büyük hepsi bi günde bitmiyorrrbgn gene bayağı bi uğraştım tüm evi temizledim çalışırken haftada 1 yada 2 kez temizlikk yapabiliyordum...bugün iki küçük halı yıkadım sonrada belim ağrıdı koltukta uyuyakalmışım akşam üstü tabi yemek yapamadım...
bende de ağırlaşma yok sadece artık bel ve kasık ağrıalrım arttı bebişin daha da aşağıya indiğini hissedebiliyorum....
canım arkadaslarım...
diğer aylardaki annelerin bölumlerine girdiğimizde herşeylerini paylaştıkları, sabah gunaydın dedikleri bir bölum var...neden bizimde olmasın dedim...burdan herseyimizi birbirimizle paylaşabiliriz...
a.s.a.s.a.s.a.s.
slm canım
bende sana katılıyorumm inşaalh hep böyle devam ederizz sen nasılsın iyiymisin....
Günaydınnnn... Herkesler nasıl bakalımmmm... Ben uyumak istiyorummmmmm...
gunaydınlar herkeze
bir sıcak iş gunu daha basladı...
ne guzel herkez rutin gunluk işlerini hallediyormus...bende tık yok...gunluk işlerimi de yapmıyorum...akşam eve gidip,yemek yapıp yersek, sonra uzanıyorum...şayet kalkar ortalıgı toplarsam belime,karnıma çok agrı giriyor...butun gun sandalye basında zaten vucut iki buklum oluyor...akşamda uzanmazsam agrıdan duramıyorum...ne yapalım benim evde azıcık daha pis kalsın...ay sonunda genel temizlik yapacaklar annemler...
hiç öyle uyumak falan yok meralcim unut sen onu al kendine bir cay kahve bakimmhemen aaaaa daha kaç hafta var çalışıcaz 22 gün var benim daha eee seninde öyle :icecream: