Temmuz Anneleri Buraya....

senin bebiş gününü beklemezde erken gelirse haklı yani annesii klava: yardım edicek kimse yokmu canım yanında.annen kaynanan ? çok zor olur tek başına evi temizlemek.bırak dağınık kalsın sen yorma kendini....koca göbeğinle ne yapabilceksin klava:

yaa canım evde oturmak sıkıyor beni okadarda agırlaşmış hissetmiyorum kendimi hee bazen cok agırlaştıgım oluyor ozamanlarda dinleniyorum zaten ama böyle iyiyken bişiler yapmak geriyor beni batıyor bişiler resmen annem calışıyor kadın gelemez 45 dakikalık yol mesafesi var aramızda kaynanamda duramadı köye gitti hem burda olsada ben gene ona iş yaptırmazdım görümcem fint atıyor kızıyla sürekli ev oturmalarında gezmelerinde cagırmıyorum istemiyorum gelmesinler camımı silicekti hanfendi ben sildim bırak dedim kimseyi bekleme kendi işini kendin gör dedim sildim tüm camlarımıda valla erken gelirsede kızım haklı teyzesi ama cok yormuyorum ki ben kendimi daganık durmasıda hoşuma gitmiyor

ben bekledim valla gelmelerini hiç bişey yapmadım evde temizliğimide yaptı..torunum torunum demesini biliyor.başında durcaksın diceksin onu yap bunu yap diye..annem hep der biz eskiden herşey yapardık.biz öyle yetiştik.yeniler gölgede yetişmiş marul gibi güneş görduklerinde hemen boynunu bukerler diyee.oyuzden kendinede bebişinede dikkat et canımm.

bende hiç evde oturamam surekli temizlik yemek.karnım taş gibi olur ayakta durmaktan..oyle oluncada bebeğimi yordum diye üzülürüm.ne olursa olsun hemen yatarım...

Canim çokta Oturup Hantallaşmamak Lazim Valla Bende Hiç Durmuyorum 2 Hafta önce Temizliim Bitti Ama Hergün Yaptiğim Rutin Işlerim Var
Sabah Kalkip Kahvalti Hazirliyoru Kocişi Işe Yolculuyorum Saat 8.30
Sonra Uyumak Yok Evi Topluyorum Bulaşiklarimi Yikayip Diziyorum
Sonra Evi Makinaya çek.silinecek Her Yer Tek Tek Silinir Sonra Hergün Fayanslari Sil,viledayla Dösemeleri Sil,haftada Bir Merdivenleri Sil,hergün Tuvalet Banyoyu çamaşir Suyuyla Yika Akşama Yemek Yappp Sonra Yemek Yenildi Yika Diz Meyveydi çaydi Derken Yatapğa Bi Giriyorum Günün Yorgunluğuyla Nasil Bi Hal Aldiğimi Anlatamam Resmen Belim Kopacak Gibi Oluyo Karnim Ağriyo Sancim Oluyo Tabi Gece Boyunca Kocişten Azar Işit Işin Yoksa Ama Yapamayinca Duramiyorum Hele Bi Güne Açsin O Gün Benim Temizlik Günüm Oluyooo

aynen canım yaa heh işte benide anlatmışsın sırnaşık şey duramıyorum sonucta ev öyle dagınık pis durunca icime sinmiyor uzanıp tv başında dinlenmek heryeri temizliyorum yoruluyorum tv başına gecip öyle dinleniyorum ama en azından evim temiz kafam rahat dinlenmiş oluyorum öbür türlü etraf dagınıksa gözüm onlara carpıyor stres yapıyorum kendime daha cok zarar veriyorum

bende yapıyorum günlük işlerimi canımm.ağırlaşmadım daha ben bunların üstüne birde 1 saat yürüyorumm.ben genel temizlikten bahsetmiştim.senin yardıma gelmişlerdi canım temzliğini yaparken benimde yardıma geldiler.yanlız yapamazdımm genel temizliğimi.zaten yeni taşındım yoktu öyle işim ama koltuk altları yatağın altı tozdu onları çekti yerleştirdi.ama yınede ağır iş yapmıyorumm dikkat etmek lazım canımmm az kaldıı.

evet canım yaa birde üstüne 30 dakika koşu bandında yürü sonrada akşam kociş gelince onunla dışarıya çık kaç saat yürüdüğümüde hatırlamıyorum

bende evde kalmaya başladığımdan beri temizlik yapıyorum elimden geldiğince rahatsızlığım yoksa ama ev biraz büyük hepsi bi günde bitmiyorrr bgn gene bayağı bi uğraştım tüm evi temizledim çalışırken haftada 1 yada 2 kez temizlikk yapabiliyordum...bugün iki küçük halı yıkadım sonrada belim ağrıdı koltukta uyuyakalmışım akşam üstü tabi yemek yapamadım...

bende de ağırlaşma yok sadece artık bel ve kasık ağrıalrım arttı bebişin daha da aşağıya indiğini hissedebiliyorum....

Evet Kizlar Kasik Ve Bel Ağrisi Beni Mahvediyooo
Hele Sancilar Berbat
Sanki Yürürken Alttan Bebişim çikicak Gibi Oluyooo çok Korkuyorum Oannn

kız delimisin niye halı yıkadın ya bişey olsa allah korusun eşine söyle o yapsın.gerçi bende halı degil ama bütün evi bitirdim camlar perdeler falan sadece kızımın cicilerini yıkamak kaldı onuda zevkle hallederim artık

slm canım
bende sana katılıyorumm inşaalh hep böyle devam ederizz sen nasılsın iyiymisin....

BEN AĞIR İŞ YAPMIYORUM...
ZATEN HALEN ÇALIŞIYORUM.
YOLDA ÇOK YORULUYORUM.
RUTİN YAPTIKLARIM YEMEK, ÜTÜ ve TOZ ALMAK.
GERİSİNİ ANNEM, TEYZEM ve HALAM SAĞOLSUN HALLEDİYORLAR...

gunaydınlar herkeze
bir sıcak iş gunu daha basladı...
ne guzel herkez rutin gunluk işlerini hallediyormus...bende tık yok...gunluk işlerimi de yapmıyorum...akşam eve gidip,yemek yapıp yersek, sonra uzanıyorum...şayet kalkar ortalıgı toplarsam belime,karnıma çok agrı giriyor...butun gun sandalye basında zaten vucut iki buklum oluyor...akşamda uzanmazsam agrıdan duramıyorum...ne yapalım benim evde azıcık daha pis kalsın...ay sonunda genel temizlik yapacaklar annemler...

Günaydınnnn... Herkesler nasıl bakalımmmm... Ben uyumak istiyorummmmmm...

hiç öyle uyumak falan yok meralcim unut sen onu al kendine bir cay kahve bakimm hemen aaaaa daha kaç hafta var çalışıcaz 22 gün var benim daha eee seninde öyle :icecream:

Günaydın kızlar...Ben sana aynen katılıyorum onca'cığım bütün gün sandalyade otert
1"

Günaydın kızlar...Ben sana aynen katılıyorum Onca'cığım bütün gün sandalyade oturmaktan vücut zaten çok kasılıyor...Eve gidince bende mutlaka uzanmak zorunda kalıyorum aksi taktirde ağrılar şiddetle artıyor...Ayrıca eve gider gitmez ılık bir duş al çok rahatlıyor...

hiç öyle uyumak falan yok meralcim unut sen onu al kendine bir cay kahve bakimm hemen aaaaa daha kaç hafta var çalışıcaz 22 gün var benim daha eee seninde öyle :icecream:

içtim çayımı oturdum kıçımın üstüne... yapacak bişi yok maalesef... sen benden 1 hafta öndesin yaaa... benim daha 1 ayım var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…