Temmuz Anneleri Buraya....

canım dogumunun nasıl olduguna baglı sınava girip girememen...dogumun daha erken olur ve sende ayaga kalkarsan neden giremeyeceksinki...iyi dusunki iyi olsun..belkide bebeğin şansıyla gelecek ve sen o sınavı gececeksin, işe gireceksin

bence büyük bir ihtimalle girersin. normal doğum olursa 40. haftada 10 gün sonra zaten hayli hayli ayağa kalkmış olursun. sezeryan olursa zaten bir iki hafta kadar erken olacak nerden baksan en az 20 günün olacak sınava kadar. 20 günde de ayağa kalkarsın mutlaka diye düşünüyorum.

yok senace pek korkmadim ama
sancilandim sancilarim basladi oglum korkuyor bi gorsen yazik
sabah kalktik ki heryer camur disarda
neyse sanki yollar hic yagmur yagmamis gibi mubarek
rabbim hic bi yeri susuz yagmursuz birakmasin insallah :1no2:

bugun disciye gittim disimin icini kapatti ay disimi bi oydu var ya ayaklarimi yukariya kaldirdim deldikce allahim o ne ole ne acidir
adam dio bi sey olmaz iki ay sonra daha zor olur dio dedim dogum icin mi dis icin mi dogum icin dio :bbo:
bende dedim dogum tercih ederim doktor bey dedim guluyor yazik
tabi dedi o zaman cok guzel bi bebek gelcek mutlu haber iste he dedim
disimi kapatti simdilik acimiyor cok sukur insallah bi daha acimaz
haziranin 24 ve 30 da randevu verdi gene diger dislerim icin ah bikdim bu dislerden
kapattigi disimin siniri curumussenağlama
ben ne yemek yapcam bugun yahuuuuuuuuuuuuuuu

Geçmiş olsun...Hamilelikte dişler gidiyor seni çok iyi anlıyorum...çünkü bende yarın yarım bıraktığım diş tedavisine mecburen gideceğim...Çünkü sancısından bıktım...O koltukta oturupta yorulmamak mümkün değil zaten...kan dolaşımını etkilediğinden hamileler daha çok rahatsız oluyor...

çorumlu çok geçmiş olsun canım yaa... kurtulduğuna çok sevindim. inşallah bi daha problem çıkarmaz.

geçmiş olsun çorumlu. diş ağrısı fena bişeydir bilirim.

yaaa kalkamıyorum k.k nın başından. daha yemek yapmadım ortalık duruyo.. ütü desen almış başını gidiyo zaten.. kadın çağrıcam ama hamilelikden sonra bi cimrilik geldiki üstüme sormayın. kadına vereceğim parayı bebeğime şunu alırım odasına bunu alırım diye çağıramıyorum kadını bitürlü... şimdiden sabote etmeye başladı hayatımızı kuzucumm...

kızlarr bugün raporumu aldım. iznim başladı ama bi 15 gün daha çalışırım heralde...
srosecimm canım gözün aydın temizlikte bitmişş....

Günaydın kızlarrrr... Kimse yok mu???? Bu güzel ctesi gününde çalışmak ne kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :bbo:

gunaydın kızlar
dun gece sabahı sabah ettim...karnımın agrısı, mide bulantısı,gaz öldum bittim valla...dogum sanıcısı nasıl olacak aceba diyede düşünmeden edemedim...

günaydın onca.. sen ve ben varız galiba... geçmiş olsun sana.. gaz sancısı ben de çektim akşam. ama bunda havaların da etkisi çok galiba. gece terliyoruz ve üstümüzü açıyoruz karnımız da üşüyor haliyle... sonra sabah da tuvalete koş :)))

doğum sancısına yakın bir sancı çektim ben. taş düşürmüştüm bundan yaklaşık 12 sene önce. ve doktorum taş sancısıyla doğum sancısının birbirine çok yakın olduğunu söylemişti. antremanlıyım yani :)) zaten o yüzden normal doğum istiyorum. ona dayandıysam buna da dayanırım diyorum... ama sancının şiddetini sorma bana korkutmayım seni (

2-3 saat kıvrandım yatakta...havaların ne oldugu belli değil..akşam annemlerdeydik orası esiyordu,heralde üşüttüm, bide abartı yiyince,artı baska misafirlerde vardı nazarları değince sabahı sabah ettim...

bide tam kalkacağız annemlerden,misafirlerin tekinin komsusunun gelini dogum yaparken dun ölmus...o da onu söyledi...ister istemez insanın kafasına takılıyor...

meralcim bir şekilde bu beişleri çıkarcaz ama nasıl:bbo:

Akşam bende de sancı vardı... Sancıdan bayılıp uyumuşum. Çok kötü bir şey ya. Benimde böbreklerimde kum vardı. onu düşürürken çok zorlanmıştım. Eğer o sancıysa yandık.. Bu arada iş yerimdeki son günüm. Artık uzun bir süre burda yokum. Arkadaşlarım ağlıyorlar, ne yapacaz biz sensiz diyorlar. Bugün bitmesin diyorlar. Çok garip bir duyguya zaten duygusalım.. Offfff. Offfff. Birazdan patronda gelir. Birde onlarla vedalaş. Bugün duygusala bağladık ortamı....

oy oyy herkes bi şekilde perişan olmuş valla... onca yaa senin yanında niye anlatıyorlar böyle şeyleri ben okurken etkilendim sen yanında anlatılınca kim bilir nasıl olmuşsundur...
bıdışım sana da geçmiş olsun... sen de dinlenirsin artık bol bol...
kimileri çok az sancı çekiyor ve hemencecik doğuruyormuş. inşallah biz de onlardan oluruz... ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum çok kolay olacak benim doğumum diyorum ama bazen de karamsarlığa kapılıyorum tabi... nasıl düşünürsen öyle olur derler yaa o yüzden olumlu düşünelim hep kızlar. çok kolay olacak bizim doğum. anlamayacaz bile :)))

merhaba kizlar
dun dis doktorundan geldikden sonra gene dis agrisi gene dis agrisi bole giderse ben bunu cektircem artik dayanilmaz bi sey bu ya
bikdim artik nasil agladim of be yeterrrrrrrrrr
simdi ben bi dus alip magazaya gidecem oglumla kardesimle bakalim ne varmis
bi iki sey alam eve dondurma almak lazim hava sicakladi patlicak gibi oluyorum evde
azcik gezem gelem bakalim neler varmis belki kizima ogluma bi giysiler alirim yada baska bi sey

tünaydın kızlarrr herkese geçmiş olsunn... ağrılar sancılar başladı yavaş yavaş desenize....
bende bişey yok bu aralar çok şükür..

kızlar geçmiş olsun.

bu arada inşallah dediğiniz gibi girebilirim şu sınava ve inşallah bebişim uğurlu gelir...hayırlısı artık.

oncacım msn kapalı çıkıyorum diyemedim kusura bakmaa kendine bebişine iyi bak öpüyorum canım seniiiiiiii

kızlarr bugün raporumu aldım. iznim başladı ama bi 15 gün daha çalışırım heralde...
srosecimm canım gözün aydın temizlikte bitmişş....

gözün aydın gelincikcimm az kalmış artık 15 gün ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım senin adına sewindim canım artık yatıp dinlenirsinn...:))a.s.

gunaydın kızlar
dun gece sabahı sabah ettim...karnımın agrısı, mide bulantısı,gaz öldum bittim valla...dogum sanıcısı nasıl olacak aceba diyede düşünmeden edemedim...

geçmiş olsun oncacım dikkate din kendinize üşütmeyin ben çoraplarımı bile daha çıkarmadım walla benden bebeğime geçer falan die korkuyorum:))gazlı olur falan diye..walla doğum sancısı nasıldır acaba bende çok merak ediyorum ve korkuyorumm yani yaklaştıkça korkular başladıı allah yardımcımız olsun inş bir avazda doğuralım inş...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…