Temmuz Anneleri Buraya....

semra kıss özlettin kendini iyice...

canım benim valla bende fırsat buldukça artık girmeye çalışıyorum yeni arkadaşa eğitim falan derken bir bakmışım akşam olmuş birde otomotiv sektörü hep bu aylarda hareketleniyor işler yoğun yani :))))senin nasıl gidiyor işler hazırlıkların ne alemde benim bitti gibi bir odası hazırlanacak bitince ekleyeceğim resmini:):teytey:

kızlar günaydııııııııın nasılsınız bakalım bebişler nasıl.kaç gündür giremedim siteye. temizlik vardıda ama bitti allaha şükür tabi bende bittim. öp tüm sizi .

biz de odayı sipariş ettik bu hafta. bi dahaki haftaiçi ya da ctesi falan gelir heralde... heyecanla bekliyorum. rüyalarıma giriyor valla... daha eksiklerim var aslında ama yavaş yavaş alırım onları da heralde. şuan çikolata ve şekere taktım nasıl yapsam diye. sen nasıl yapacaksın bu işi?

günaydın kızlar, artık doğum iznine ayrıldım ama bronşit oldum henüz bir şey yapamadım. semras doktorun kim, doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun..Ben inciye gidiyorum. Doğumu da Özel Körfez Marmarada yapacağım muhtemelen..

kızlar günaydııııııııın nasılsınız bakalım bebişler nasıl.kaç gündür giremedim siteye. temizlik vardıda ama bitti allaha şükür tabi bende bittim. öp tüm sizi .

srose günaydın... bizler iyiyiz sen de iyisindir inşallah... temizliği bitirmen ne güzel... darısı başıma :uhm:

meral76 semras"a sorduğumu sana da sorayım. Doktorun kim? Nerede planlıyorsun doğumu..

semra da ben de aynı yere gidiyoruz canım. onun adına da cevaplamış olayım. Biz Anadolu Sağlık Merkezi'nde Ebru hn'a gidiyoruz. Kısmetse doğumu da orda yapmayı planlıyoruz.

ÇORUMLU ÇOK KORKMUŞSUN BELLİ, KORKMA BİTANEM İSTANBUL'da ÖYLE BUGÜNLERDE.
BOL BOL DUA ET. O ZAMAN KORKUNDA AZALIR.

ADASU FALCILARDAN ETKİLENME PEK...
SADECE CANIN SIKILIR.
BANA DA OĞLUN OLACAK DİYENLER VAR.
KIZIMIN HERŞEYİ PEMBİŞLİ.
OĞLUMDA OLSA O BENİM EVLADIM.
SADECE HAZIRLIKLARI EKSİK OLUR.
HERŞEYİ BİR ANDA MAVİYE ÇEVİREMEM.

KAHVE FİNCANI ve TAROT KARTLARI , ULTRASONDAN DAHA NET OLAMAZ DEĞİL Mİ?

srose günaydın... bizler iyiyiz sen de iyisindir inşallah... temizliği bitirmen ne güzel... darısı başıma :uhm:

meralcim teşekkür ederim. temizlik bitti çok şükür. temizlikçi aldım dip tepe temizledi. valla kadın yaptı temizliği ama arkasında gezerken inanılmaz yoruldum valla.

semra da ben de aynı yere gidiyoruz canım. onun adına da cevaplamış olayım. Biz Anadolu Sağlık Merkezi'nde Ebru hn'a gidiyoruz. Kısmetse doğumu da orda yapmayı planlıyoruz.

Web sayfasına baktım, güzel ve büyük bir hastane. Hayırlısı olsun. Gebze bana uzak olduğu için ben izmiti tercih ettim. İnşallah hepimiz çok memnun kalırız..

Web sayfasına baktım, güzel ve büyük bir hastane. Hayırlısı olsun. Gebze bana uzak olduğu için ben izmiti tercih ettim. İnşallah hepimiz çok memnun kalırız..

evet canım... hastane çok güzel. doktorlar dizisini izliyorsan daha iyi görebilirsin hastanenin içini... önemli olan memnun kalmak ama tabi. inşallah sorunsuz gider herşey de hepimiz bir çırpıda doğuruveririz...

oh scrosecim ne güzel bitirmşsin temizlikleri ben daha yapıcam annemleri bekliyorumm haziranın ortası gibi gelicekler inşş onlarla brbr yapıcaz halıalrı yıkamaya vericem çok iş var çokkkkk.allah yardımcımız olsun şimdi bile ütü yaptım yoruldumm ay kendimi kocakarı gibi hissediyorum bazen hemencecik yoruluveriyorumm şişmanlık ne zormuş yahu:)))))

hemde nasıl canım...ayakkabı bile baglayamamak, yataktan bir taraftan diğer tarafa dönememek...bazen eşime diyorum benden gecmiş diye...oda guluyor...sende iyice yaslı yaptın kendini diye...
benimde haziran sonu temmuz basında yapılacak temizliğim...ozamana kadar ev ne halde olur allah bilir

slm kızlar...çok keyifsizim bugün.karnıma bi ağrı girdi gece.zar zor uyudum sabaha karşı...
rüyamdada suyum falan gelmiş,hastaneye gidiyoruz,suni sancı falan veriyorlardı ama doğuramıyordum bir türlü,acayip ağlıyordum.çok etkilendim.hala bi acayibim valla.gerçek gibiydi.

geçmiş olsun ayerba... doğum yaklaştıkça sıkıntılı rüyalar artıyor galiba... sen bebişini kucağına alacağın günü düşün mutlu ol...

bende rüyamda pıt diye doğuruyorum valla... sonra diyorumki hani sancı olcaktı niye olmadı böyle doğummu olur diyorum:))) hey allahım cinsmiyim neyim yaa:))

canım ne güzel işte.inşallah rüyandaki gibi kolayca doğuruverirsin.tabii benim doğum rüyamdaki gibi olmasında...

kızlar bu arada bişey soracam.bi iş için başvuruda bulunmuştum,sınav tarihi 17 temmuz muş.benim tahmini doğum yani 40. hafta 7 temmuz şimdilik.sizce girebilirmiyim sınava?bana giremem gibi geliyor ama yinede fikirlerinizi öğrenmek istedim...

saat 5.30 da doktora gitcem vakit geçmiyor bir türlü,zaten leyla gibiyim,üff hiç keyfim yok.inşallah herşey yolundadır...

kızlar bende bugün rüya gördüm. ama yok yok rüya değil kabustu tek kelimeyle. ilk defa rüyamda doğumumu gördüm çok kolay bi doğumdu zaten en güzel yeride orasıydı gerisi kabustu yaa uuuffff düşününce bile elim ayağım boşalıyo:1shok::1shok::1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…