Temmuz Anneleri Buraya....

senacecim geçmiş olsun canım...
yazıyı okuyunca beni heyecan bastı walla... sona doğru yaklaştık artıkk. sıra sıra doğumlar başlıcak..

ohhhhhhhhhhh bende uyuyamayanlardanım kızlar nese vella olaylı gun olmus senace

kızlar yaa akşama ne yemek yapıcam ben hic bişi yapasımda gelmiyorkafamçokkarıştı dün tazefasulyem vardı bitti bugünde dolapta patlıcan kıyma var ama ugraşmak istemiyorum onlarla bide dolmalık biberlerim var ama kim ic hazırlıycak offfff yaa aslında dolma yapmak klay patlıcana görede işte tadım tuzum iş yapasım yok bugün benneyaptımki

klava:aaaaaaaaaa teşekkürlerime ne olmuşşş 8 e düşmüşşş nerde benim teşekkürlerimmm

hay senace gecmis olsun canim
olayli bi gece yasamissiniz
babaya bak hemen alcak kizini kucagina heyt be :)

Kızlar yaaa nasıl canım sıkıldı bir bilseniz...:çok üzgünüm:

ben hamile oldugumu bilmeden önce babamlar yani yeni eşiyle fal baktırmışlar ve demişki babama kadın işte yakında haber alıcaksın cok yakının canından kanından olan biri hamile ve erkek bebegi olucak ben babama müjdeli haberi verdim inanmıyorum yaa fal cıktı dedi senin oglun olucak dedi ondan sonra ultrasonda da kız dedi doktor hatta babam beni okadar erkek diye inandırdı ki ultrasonda doktora kac kere sordum.fisfisfis

neyse bugün gene konuştum babamla babama o falcı kadın hayır demiş oglu olucak allahım yaa nasıl emin oluyorlar allahın verdigi bildigi şeyden nasıl canımı sıkıyorlar yaa bende ikilemde kalıyorum hani inanmıyorum falcılara ama yinede insanın icine kurt düşürüyolar acaba kız degilmi erkekmi diye yaa akıl verin kızlar yaaa hay ben bu falcıların..senağlama

Son düzenleme:
canım aynı dert bendede var hamile olmadan önce bi falcıya gitmiştim yabancı uyruklu tarot falı bakıyodu... falı açar açmaz sen hamilesin dedi. bende bilmiyorum varmı yok mu dedim. var dedi bir erkek çocuğun olucak aynı babası gibi olucak dedi... bir sürü şey dedi sanki beni tanıyomuş gibi her şeyi bir bir sıraladı babamın kalp hastası olduğunu, arabamız olduğunu v.s bi çok şeyibildi. falcıdan geldikten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim... tabi hep erkek olucak diye geçiriyodum içimden... ama doktorum %99 kız dedi.. şimdi ikilemdeyim kız mı erkekmi acaba

üfff ne kötü bir durum dimi yaa cıldırıcam valla babamı her aradıgımda ne o erkekmiymiş diyo hemen ben daha naber demeden adam okadar emin yani anlıycagın bende bir falcı kadına gitmiştim gerci pek inanmamıştım ama bana ilk kızın olucak 2008 yılında dogumun dedi sonrada bir tane oglun olucak dedi şimdi 2008 de dogrucaz kızım olucak güya ama kime inanıyım allahım yaa ne sinir bir durum..:çok üzgünüm:

canım gelecekten kimse haber veremez atıp tutuyorlar annemin de bir komşusu kahve falı bakmış ve kızın hamile bir kızı olcak daha sonra 2 çocuğu daha olacak ve onlar erkek olacak demiş:1shok::1shok::1shok::1shok: hadi bunu tutturdu diyelim ya diğerleri ben 2. çocuğa bile tereddütle bakarken kafamçokkarıştı...ya zaten %50 tutturma ihtimali var ya boşverin sizde doğunca görürler gerçeği...

ama gene de bazı insanların hisleri kuvvetlidir bunu da kabul etmek lazım mesela annem daha biz test yapmadan hamile olduğumu ve pembe ipler aldım bişeler örcem demişti:1shok::1shok::1shok:

6. hısle alakalı bumlar kızlar ole herkese guvenmeyın ya ıkılemdede kalmayın

kızlar fala inanmayın falsız kalmayın allahtan başka kimse bilemezz hiç canınızı sıkmayınn falcı doktordan dahamı ii bilecekk hem kızda olsa erkekte olsa sağlıklı olsun önemli olan o ama hazırlık ona göre yapılıo tabii herşeyin hayırlısı kızlarr mucks...

walla iğneden ipliğine kızımın herşeyi hazır herşey pembeli pembeli kız şeyleri...
bu saatten sonra erkek olursa herşeyi silbaştan yapmam lazımm..
çok kötüü olur yaaa

benide annemler erkek bekliyorlarmış herşeyim maviymiş bi doğmuşum kızz ama giydirmişler tabi bundan 23 sene önce sende öle yaparsın gelincikcim:))))

gunaydın kızlar sabahın korunde gene bılgısayar basındayım ne yapsamda yatsam yahu

canım benim kızda uyutmadı valla bende takılıyordum

yok anam yok daha uyuyamadım valla sımdıde kalp sıkısması başladı çok kotuum çok

gecmis olsun hafsa hatun bizde saat 1bucuk larda yattik bende saat bes bucuk da uyandim dun gece bi simsek bi gum pat kut oglum nasil korkuyor
anne dio ben korkmayim mi amin mi oluyor dio
beraber suphaneke suresini okuduk nasil korkuyor yazik
allahim sen bizleri koru dio
ben bole hayatimda simsek yildirim carpmasi gormedim
gordum ama bi dea corumda bi de burda
ay ne kotuydu o ole yerler gum pat ediyordu
lambamiz patlicakdi az kalsin salonun kapattik
mum yaktik karanlikda kalmamak icin
tv kapandi pc kapandi telefonlari herseyi kapattik aman bi yagmur bi simsek
allah korusun vallaha

gunaydın kızlar...
bir hafta sonu daha geldi...bugunde işkence gibi uyandım...kramlar, bacak kasılmaları....yine kahvaltımı iş yerinde yapıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…