- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendende herkese gunaydın kızlarrrrrr
keyifler nasıl bakalım:)
semra kıss özlettin kendini iyice...
canım benim valla bende fırsat buldukça artık girmeye çalışıyorum yeni arkadaşa eğitim falan derken bir bakmışım akşam olmuş birde otomotiv sektörü hep bu aylarda hareketleniyor işler yoğun yani :))))senin nasıl gidiyor işler hazırlıkların ne alemde benim bitti gibi bir odası hazırlanacak bitince ekleyeceğim resmini:):teytey:
kızlar günaydııııııııın nasılsınız bakalım bebişler nasıl.kaç gündür giremedim siteye. temizlik vardıda ama bitti allaha şükür tabi bende bittim. öp tüm sizi .
meral76 semras"a sorduğumu sana da sorayım. Doktorun kim? Nerede planlıyorsun doğumu..
srose günaydın... bizler iyiyiz sen de iyisindir inşallah... temizliği bitirmen ne güzel... darısı başıma :uhm:
semra da ben de aynı yere gidiyoruz canım. onun adına da cevaplamış olayım. Biz Anadolu Sağlık Merkezi'nde Ebru hn'a gidiyoruz. Kısmetse doğumu da orda yapmayı planlıyoruz.
Web sayfasına baktım, güzel ve büyük bir hastane. Hayırlısı olsun. Gebze bana uzak olduğu için ben izmiti tercih ettim. İnşallah hepimiz çok memnun kalırız..
oh scrosecim ne güzel bitirmşsin temizlikleri ben daha yapıcam annemleri bekliyorumm haziranın ortası gibi gelicekler inşş onlarla brbr yapıcaz halıalrı yıkamaya vericem çok iş var çokkkkk.allah yardımcımız olsun şimdi bile ütü yaptım yoruldumm ay kendimi kocakarı gibi hissediyorum bazen hemencecik yoruluveriyorumm şişmanlık ne zormuş yahu:)))))
slm kızlar...çok keyifsizim bugün.karnıma bi ağrı girdi gece.zar zor uyudum sabaha karşı...
rüyamdada suyum falan gelmiş,hastaneye gidiyoruz,suni sancı falan veriyorlardı ama doğuramıyordum bir türlü,acayip ağlıyordum.çok etkilendim.hala bi acayibim valla.gerçek gibiydi.