Temmuz Anneleri Buraya....

bdışım seninde gözün aydın canım yatıp dinlenirsin artık bol bol...

kızlar hepinize çoook geçmiş olsun dün gece vukuatlı bir gece olmuş ben de ilk defa bu kasılmalarla tanıştım ama ne kasılma doğum yapacağım zannettim bööle bir acı nasıl tarif etsem bilmiorum saat 2 gibi başladı ama sık sık sürekli kasılma ve sancı oldu 1-2 dk sürüyor 1 dk geçer gibi olup tekrar başlıo karnım taş gibi sertleşti banyoya giriyorum yürümeye mecalim yok bi yandan ağlıyorum bi yandan eşime dert yakınıyorum sürekli tuvalete çıkma isteği ama gidiyorsun bişe yok patlıcak gibi oldum derin derin nefes aldım su içmeye çalıştım 4.30 gibi artık hafiflemeye başladı dayanılabilecek bir hale gelince uyumuşum 5 gibi.. Ya bööle işte kızlar kızım bizi dün gece çook korkuttu senağlamasenağlamasenağlama
ben doğum sancısını yaşadım gibi artık...dr.umda yıllık izinde p.tesi gelicek....Çok üzgünüm çoook...neyse hep dua ettim Allah ım şu an çok erken şimdi olmasın diye...bu gidişle bu kız temmuzu beklemez gibime gelio hayırlısı herşeyin....

kızlar hepinize çoook geçmiş olsun dün gece vukuatlı bir gece olmuş ben de ilk defa bu kasılmalarla tanıştım ama ne kasılma doğum yapacağım zannettim bööle bir acı nasıl tarif etsem bilmiorum saat 2 gibi başladı ama sık sık sürekli kasılma ve sancı oldu 1-2 dk sürüyor 1 dk geçer gibi olup tekrar başlıo karnım taş gibi sertleşti banyoya giriyorum yürümeye mecalim yok bi yandan ağlıyorum bi yandan eşime dert yakınıyorum sürekli tuvalete çıkma isteği ama gidiyorsun bişe yok patlıcak gibi oldum derin derin nefes aldım su içmeye çalıştım 4.30 gibi artık hafiflemeye başladı dayanılabilecek bir hale gelince uyumuşum 5 gibi.. Ya bööle işte kızlar kızım bizi dün gece çook korkuttu senağlamasenağlamasenağlama
ben doğum sancısını yaşadım gibi artık...dr.umda yıllık izinde p.tesi gelicek....Çok üzgünüm çoook...neyse hep dua ettim Allah ım şu an çok erken şimdi olmasın diye...bu gidişle bu kız temmuzu beklemez gibime gelio hayırlısı herşeyin....

geçmiş olsun u2rem.. artık yavaş yavaş böyle gecelere hazırlıklı olmamız gerekiyor galiba.. sen bi prova yaptın ve çok şükür kazasız belasız atlattın. inşallah vaktine kadar bekler bebişlerimiz...

geçmiş olsun u2rem.. artık yavaş yavaş böyle gecelere hazırlıklı olmamız gerekiyor galiba.. sen bi prova yaptın ve çok şükür kazasız belasız atlattın. inşallah vaktine kadar bekler bebişlerimiz...

sağol cnm nasıl bir ağrıydı yaaa ki ben hiç nazlı biri değilimdir çoook korktum çoook...

aynı sancıyı dün gece ben de yaşadım kızlar..tamam dedim,bu gece doğuruyorum...belimden kasıklarıma yayılan bi ağrı...mahvoldum..korkudan da titriyorum bi yandan...sabaha doğru uyumuşum,uyandığımda geçmişti...ama bugün de en ufak bi hareketimde sancı anlık gelip, gidiyor...yakın mı ne.....

allah allah dün herkeze sancı gelmiş bendede vardı.annemdeydim akşam üzeri bi geldi sanki belim kopuyordu acile gidelim dedi eşim istemedim alttan bakarlar diye gece 3 gibi aynısı tekrar oldu ölüyorum sandım yatakta kıvrandım resmen ama benimki afedersiniz tuvaletimi yaparken oluyor yapamıyorum sancıdan aranızda varmı wc'de sancılanan

kızlar ya geçmiş olsun hepinize. ya bişi dicem size. bende hiç sancı mancı olayı yok. benim çocuk içimde kalmaya niyetli galiba. çıkası yok bebişimin. ne sancı ne bişi. bakalım ilerleyen günlerde nolcak.öptüm sizi.

64356.jpg

selam kizlar..
bir arkadasimla ayni haftadayiz daha dogrusu o 35 in icinde .. ben 34+1 ..neise
burda her gittiginde cati muayenesi olunuo demistim daha önce.. doktor bu gittiginde sancin varmi demis ..
o da sasirmis demis daha 5 haftam var ne sancisi..
4 santim acilmis demis ..
en gec 2 hafta sonraya hazirla kendini demiss
ay ne güzel yhaaaaaaaa :teytey: bana heyecan basti
amaaa ben erken istiyorum ya ..
benim maymun kesin 41 haftadan sonra felan gelir :roflol:

ya kizlar hamile iken dis cektirsek bi sey olurmu
olucem ya yemin ederim dayanamiyorum artik
kurban olurum ben dogum sancisina vallaha ya
dogum sancisini cekmeye bin kere raziyim
inlerim sizlarim ama
dis agrisi istemiyorum
cok kotu etti beni ya
offffffffffffff
ya sabirrrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun u2remcimm a.s.

ya kizlar hamile iken dis cektirsek bi sey olurmu
olucem ya yemin ederim dayanamiyorum artik
kurban olurum ben dogum sancisina vallaha ya
dogum sancisini cekmeye bin kere raziyim
inlerim sizlarim ama
dis agrisi istemiyorum
cok kotu etti beni ya
offffffffffffff
ya sabirrrrrrrrrrr

çorumlucum ben çektirmiştim hemde azı dişimdi iltihap yapmıştı ilk 3 ayın içindeydim doktorum çektir dedi sende sor bi doktoruna çektir derse çektirisin diş ağrısı çekilmez bi acı allah yardımcın olsun canım...:1hug:

corummlu gecmis olsun cnm yha..cektirilir tabi yaf nie cektirilmesin..

bende bu sac rengine dayanamiyom artik valla..p.tesi doktorumu arayip boyatabilirmiyim dicem ..

corummlu gecmis olsun cnm yha..cektirilir tabi yaf nie cektirilmesin..

bende bu sac rengine dayanamiyom artik valla..p.tesi doktorumu arayip boyatabilirmiyim dicem ..
bende dayanamamıştım valla saç rengime;ilk üç aydan sonra boyatabilirsin demişti doktorum..bnde iki kere boyattım saçımı valla iki kerede kestirdim..jeyyar

gunaydın kızlar
hasta olanlara gecmış olsun
delırcem valla uyku duzenım alt ust oldu

Ayyy Bende Boyatsam Mi Yaa
Ama Yok Biraz Daha Sabredelim Kizlar Ne Kaldi şunun şurasinda

gunaydin kizlar
boyatin bakalim boyatin ah benim derdim de sac rengi olsa keske
dun bi dis agrisi gene maf etti beni ya bikdim bu ne be bi bitmedi gitti bu allahin cezasi dis uffff
dun nettik bilionuz mu
disimi kapatti ya doktor
esim acti disimi yeniden oh be rahatladim
iki saat ugrasti yavas yavas cikartttik bi dua ediyorum gorseniz
dedim allahim 1000 kere dogum yapmaya hazirim su dis agrim olmasin nolur rabbim diye
ay yeter be bikdim
acik kalsin disim daha iyi hic acimiyor bole hava alsin iste
igneyle yavas yavas cikartti beyaz dolguyu ama ne cektim var ya cikana kadar of
insallah kimse cekmez benim cektigimi

X