Temmuz Anneleri Buraya....

yaaa ben duramıyorum yerimde bugünde mutafa giriştim mutfagı temizledim buzdolabının icini falan sildim hala bitmedi mutfakta ki işim artık yarına kaldı cogu iş dolapları silicem yaglanmışlar haliyle off neden engel olamıyorum kendime :mymeka:sonrada cok kızıyorum yorulunca şimdiden migdem bulanıyor deterjan kokusu etkiledi sanırım:bbo::bbo:

[COLOR="Indigo"]kız delüsün sen yapıyorsan barı yavas yap

bırden yuklenme
[/COLOR]

Günaydın kızlarrr.. Daha kimse uyanamamış galiba... Nerdesiniz bakalımmmm...

Adasu kıss ben de senin gibiyim. Evde yalnız kaldım mı başlıyorum bi tarafı temizlemeye hemen. ondan sonra ay şurası da bitsin ay burası da derken ben de bitiyorum. eşim de bu huyumu bildiği için beni genelde yalnız bırakmıyor. arkasından hemen başlıyorum yoksa...

gunaydın kızlar...
keşke bende temizlik yapsam ama akşam eve gidip, yemegi ve masayı hazırlıyoruz eşimle...yemege otudummu bidaha beni kimse kaldıramaz...yemekten sonrada agrılar bir giriyor, hemen yatıyorum...
ama hergn eve giderken bugun iurayı temizlemem lazım diye gidiyorum...

dun akşam eve gittim abartı bulaşık vardı...makinayada koymak istemedim...tertemiz kendim yıkayayım diye...1 saat bulaşık yıkadım ama belime kasıklarıma nasıl agrı girdi...bizden gecmiş artık...

Onca haftaiçi temizlik yapmak nerdeeeee... haftasonu anca... kısss sen de yani... bulaşık makinasından daha mı temiz yıkayacaksın? delüüüüü... makina zaten yeterince hijyenik temizliyor. çıkınca kullanmadan önce bi durula tamam.. sen kendine işkence etmişsin boşu boşuna...

kızlar günaydınn.. bende yeni işe geldim kahvaltı yapıyorum... hava ne güzel bugün serin serin valla

ay evet yaa sabah dışarı çıkınca serin serin ne iyi geldi... ama gece yine de çok sıcaktı. su içinde uyandım hep... bugün ben ayrıca bir başka mutluyum... çünküüü annem bir aydır burda yoktu ve o geldi.. çay bahçelerimiz için Rize'ye gitmişti ve çok şükür döndü. henüz görmedim ama akşama görecem inşallahh.. özlemişim annemi.. annesinden uzakta olanlara Allah sabır versin..

Onca haftaiçi temizlik yapmak nerdeeeee... haftasonu anca... kısss sen de yani... bulaşık makinasından daha mı temiz yıkayacaksın? delüüüüü... makina zaten yeterince hijyenik temizliyor. çıkınca kullanmadan önce bi durula tamam.. sen kendine işkence etmişsin boşu boşuna...

canım 2-3 gundur makinaya koymayınca bardaklar felan sararmıs...içime sinmedi...guzelce dedim çamasır suyuna koyayım ondan sonrada yıkarım ama mahvoldum...bundan sonra direk makinaya hepsi:eek:

ay evet yaa sabah dışarı çıkınca serin serin ne iyi geldi... ama gece yine de çok sıcaktı. su içinde uyandım hep... bugün ben ayrıca bir başka mutluyum... çünküüü annem bir aydır burda yoktu ve o geldi.. çay bahçelerimiz için Rize'ye gitmişti ve çok şükür döndü. henüz görmedim ama akşama görecem inşallahh.. özlemişim annemi.. annesinden uzakta olanlara Allah sabır versin..

gözun aydın canım...

oooh gunaydin kıslarrr...bugun erkencisiniz ,
ben izne ayrıldım ya fosur fosur uyuyorum artık 11 lere kadar..
bugun erkenciyiz oğluşumla...
şimdi güzel bir ziyafet çekeceğiz..acıkmış karnımız

ne zamandır günde maksimum 4-5 saat uyuyabiliyorum...dün gene 4 e geliyordu uyuduğumda sabah 7.30 da ayaktayım yaaa....ama buna da şükür hiç uyuyamadığım da oluyordu....doğum sonrası uykusuz gecelere antreman oluyo...

oooh gunaydin kıslarrr...bugun erkencisiniz ,
ben izne ayrıldım ya fosur fosur uyuyorum artık 11 lere kadar..
bugun erkenciyiz oğluşumla...
şimdi güzel bir ziyafet çekeceğiz..acıkmış karnımız

hiden sende mi 32. haftada ayrıldın... ohh ne mutlu size... uyuyun bol bol. benim yerime de uyuyun... ben 5 hafta daha çalışacam :KK43:(

12 den 12 ye uyudum wallaha :dance::dance: tabi 3-4 defa wc yaptik ama ossun :)))

ay bugün cok heyecanliyim..aksam 19 da hastane görmeye gidicem..
yeni anne ve baba adaylarinada kurs var ayni zamanda ona katilcaz esimle..
sonra dogum yapacagim yeri görücez.. :asigim:
insallah güzel bir ortamdir..
sadece dogum yapanlar icin özel bir klinik..gebelik üzerine yani ..

merhaba kizlar
bende bugun gene ayni hic bi sey yapmak istemiyorum
uykum var ama oglan uyumak istemiyor ama ben onu alir koynuma sokarim alir yatarim
dayanamiyorum uykuya saat 3 e dogru yattim ya offf
hava baskindi dun sicakdi oldum bittim
bugun eh iste
ama ben nefes almakda zorlaniyorum artik
terlemeye basladim artik iyce
of allahim sen bizlerin yardimcisi ol ve rabbim bizlere sabir ver

KIZLAR DÜN GECE DOĞURACAĞIMI SANDI HERKES... :roflol::roflol:
EVE GİTTİM HERŞEY NORMAL, SONRA BİRDEN BİR KUSMA ve BERABERİNDE
KARNIMIN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNE GİREN KRAMPLAR ( Kusmadan dolayı sanırım )
ANNEM BİZDEYDİ O DA HALAMI ARADI, NAZLI ÜŞÜTTÜ GALİBA DEDİ.
DOKTORUMUZU ARADIK. DOKTOR KRAMPLAR YERİNİ KASILMAYA BIRAKIRSA
ya da KUSMAYLA BERABER İSHAL DE OLURSA HEMEN HASTANEYE GELİN DEDİ.

EŞİMİ ARADIK. HER AN HERŞEY OLABİLİR DİYE...sırnaşık şey
O HERKESİ AYAĞA KALDIRMIŞ.
SAAT 22:30 TÜM SÜLALE BİZDE :roflol::roflol:
DEDEM DÜŞMÜŞ PARA DERDİNE, HEMEN BANKAMATİK ARIYOR. ( Nakit olması lazımmış )
AYYYY GÜLMEKTEN BENDE BULANTI BİLE KALMADI...

TABİİ Kİ DOĞURMADIM, KESİNLİKLE ÜŞÜTMEYE BAĞLI GAZ SANCISI ve KUSMA YAŞADIM. ( Öyle düşünüyorum )
AMA SÖYLEMEDENDE EDEMEYECEĞİM AİLEMİN O TELAŞI, BENİ KRİSTAL BEBEK GİBİ KORUMALARI DA ÇOK HOŞUMA GİTTİ :)) :icecream::icecream:
EŞİMDE GECE DİYORKİ, AŞKIM BEN HEP HAYAL KURDUM...
BİRAZDAN KIZIMI KUCAĞIMA ALACAĞIM, MİNİCİK BEN ONU NASIL ALACAĞIM DİYE...
BEN ARTIK BABA OLMAK İSTİYORUM DAYANAMIYORUM DİYOR. :roflol::roflol:
BU ARADA EŞİM İŞYERİNDEN TELEFONLA TALiMAT VERİYOR.
KAMERAYI ŞARJ EDİN DİYE laelaelaelaelae

MDR67.gif
MDR67.gif
MDR67.gif
MDR67.gif
MDR67.gif
MDR67.gif
MDR67.gif
MDR67.gif

senace olaylı bir akşam olmus...daha dursun bakalım bebişin...sizin için antreman olmus...

senace geçmiş olsun canım. ancak, tatlı bir telaş olmuştur sizin için.. hem de bir prova :))

ayy ne eylenceli olmuş benim annemle babam bana 1 saatlik uzaklıktalar kaynanamlar yakın ama onlarda köye gitti haziran 20de gelicekler doktor 20sinden sonra hazır ol dedigi icin off hayırlısıyla kavuşsak artık yaaa yoruldum benn

bende kızlar saat 4te uyudum gece öglen 1di saat kalktıgımda :)

X