Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar ekti beni kaynanamlar...
evi temizledim,kek yaptım,patates salatası yaptım,üstümü başımı giyindim bekliyordum.bu saatte arayıp biz yarın gelelim dediler.erkenden haber ver bari.kadın kendiside söyleyemedide kayınpedere söyletiyo.yarında artanları yerler artık napıyım,hergün onlarlamı uğraşacam ya...

UFF CANIM BOŞVER YAA GELMESİN HAA YARIN GELİCEK AMA DEMİ OZAMANDA BEN EVDE YOKUM DERSİN:roflol:AYY CANIM ÇEKTİ KIZ BEN GELİP YERİM HEPSİNİ ARTANLARIDA YARIN KAYINVALİDENLER YER:roflol:KK70:EMİ YAAA

hee ayerba kizz bende gelip yiyebülürüm yanii :roflol:
ay bu arada annem yarin yemege cagirdi.. sonra kayinvalidemde israrla davet etti :roflol:
biriniz benim yerime kayinvalideme gidebilirr.. yamak yapmaya üseniosaniz:))))))))

uykusuz bir gece daha offf ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:normal saatlerde uyumak ne büyük bir nimetmiş son 6 hafta ama ayyy iice sıkılmaya başladım nerdeyse 1 aydan fazladır bööle düzensiz uykularım....inşallah doğumdan sonra düzelir....:1no2::1no2::1no2:

uykusuz bir gece daha offf ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:normal saatlerde uyumak ne büyük bir nimetmiş son 6 hafta ama ayyy iice sıkılmaya başladım nerdeyse 1 aydan fazladır bööle düzensiz uykularım....inşallah doğumdan sonra düzelir....:1no2::1no2::1no2:

doğumdan sonra bebişler varr nasıl düzelcekki.. uykusuz geceler bizi bekliyo...

gunaydın kızlar...
yazılanları agzım açık okudum...nekadar kıskanç insanlar var ya...böyleleriyle arkadaslıgı, konusmayı kesinlikle keseceksin...evine felan girdirmeyeceksin....

ayerba kaynananları ben olsam bugun kabul etmem...sizde bugun bir mazeret bulun yok olun...ne böyle...hamile kadını yorup sonra biz yarın gelelim demek...

bizimde dun akşam akrabamız vefat etti oraya gittik...ben annemlerde kaldım, bukadar duygusalken o ortamı kaldıramazdım...neyse 12den sonra babamlar geldi...ama uyku nasıl gozumden akıyor...eve gelicez daha...amcam benide bırakırsınız artık dedi...onun eviyle bizim ev birbirene tam zıt yerlerde 1 saat de yollarda gecti...kimse demiyorki bu hamile, çalışıyor,sabaha daha işe gidecek...yok anacım yok herkez hep bana hep bana diyor

günyadın kızlar herkes iyidir umarım.. oncacım başınız sağolsun gitmemekle iyi yapmışsın canım..
bende işe geldim kahvaltı yapıyorum. hava çok sıcak uykum var...

Günaydın herkese...
ghaneli, maeves ne diyeceğimi şaşırdım valla... ne kadar kıskanç insanlar var yaa. Kötü Kazen biz eşimle karar aldık, bebeğin ismini kimseye söylemiyecez diye... daha doğrusu eşim söylemeyelim sürpriz olur demişti ben de aman ne gereği var saklamanın sanki demiştim. ama görüyorum ki saklamak gerekiyormuş... iyi ki saklıyoruz valla... bizden başka bi siz biliyorsunuz bi de annem :))) ayerba kıss ben patates salatasına bayılırım canım çekti sabah sabah nolcek şimdi tatlicadiarzu
oncacım başın sağolsun bu arada...

Son düzenleme:
onca başınız sagolsun

gunaydın kızlar ole bır durumdayızkı kızlar hep bana hap bana dunyasındayız bende sana katılıyorum

bırakın sız koyun yahu eger zeten karar veremezsenız teklıf edebılırsınız ben kaynanamlara teklıf ettım sız kouyn dedıler bende mılletı anlamıyorum yahu

günaydin bebisler..oncacim basiniz saolsun ..
bu güne negatif baslamissiniz bende bozmayim bari :roflol:
bütün gece mide agrisindan uyandim durdum .. sonrada sabah 4 bucukta kalkip ..yarim saatimi tuvalette istifra ile gecirdim .. midem hala cok kötü yafs :S
ben cok yoruldum artik hamilelikten ..
dogum yapinca bizde yeniden dogucaz kizlar ..
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN !!!!!!

Yaa Kizlar Artik Bende Yoruldum Hamilelikten
Gece Boyunca Dön Dön Dur öyle Uykum Varki Ama Uyuyamam Ozamanda Gece Uyuyamam
Kizlar Yaa Her Yerim Ağriyo Sanki Bütün Kemiklerim Sizliyo Ağriyo Birbirinden Ayriliyo Valla Bende Tam Adini Koyamadim

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hamılelıkten once 12 saat uyuyyan ben sımdı 5 saat anca uyuyorum ya dogumdan sonrada nasuıl olacaksa yaw

burası kadınlar kulubü değilmi. erkekler buraya girip arkadaşmı arıyo. bu kızlar arkadaş arıyo reklamının kk da ne işi var pardon?

kızlar slm bende 14 yıl önce temmuzun 6 sında doğurmuşdum allah yardımcınız olsun.

SELAM KIZLAR
EVETTTT BUGÜN SON KUTUMUZA GiRİŞ YAPTIK... :))
ALLAHIN iZNİYLE YAKIN ZAMANDA KIZIM KUCAĞIMDA OLACAK :))
SONRA SIRASIYLA SİZLERDE...

oh oh canim ..
ay heyecanlandim birden ... insallah cogumuz doguma giderken haber verebiliriz.. :asigim:

oh oh canim ..
ay heyecanlandim birden ... insallah cogumuz doguma giderken haber verebiliriz.. :asigim:

İNŞALLAH CANIM.
BEN ASLINDA SAT a GÖRE 1 TEMMUZDA DOĞUM YAPACAKTIM.
FAKAT BEBİŞİM NORMAL OLURSA EN GEÇ 27 HAZİRAN.
SEZERYAN OLURSA 22 HAZİRAN GİBİ KOLLARIMIZDA OLACAK. ( Doktor teyzemiz öyle söyledi )

ALLAHIM HERKESE YAŞATSIN BU TARİFSİZ MUTLULUĞU...

TÜNAYDIN KIZLAR...ben rahat uyuyorum ama saat 4.30gibi hergün muhakkak wc ye kalkıyorum,geliyorum yatıyorum uykum kaçıyor.ondan sonra uyu uyuyabilirsen.

oncacım başınız sağolsun canım...

ya kızlar dün yazdıklarımdan canınız istemiş,çok özür diliyorum,yazarak düşüncesizlik etmişim,kızdım şimdi kendime.o zmanda sinirliydim düşünememişim...çok pardon...
milletin keyfine göre hareket edecez işte,kimsede düşünce yokki.zaten ayda yılda bir geliyorlar kızlar,onları düşündüğümden değil eşimi düşündüğümden mecburen katlanacam bugün.zaten gelmiyorlar,aramıyorlar diye eşim üzülüyor,bide bugün üzmeyim en iyisi...çok gıcıklar ya anlatamam.hadi beni geç,kayınpeder 1ay oğlunu görmese yine aramaz.öldümü kaldımı diye merak etmez.aramızda bir sorunda yok.gamsızlar gamsız...

Yok Kiz Ayerba Canim üzme Kendini Herkezin Evinde Var Patates Herkez Yapabilir
Ay Canim Aramazsa Aramasinlar Diycem Ama Işte Elde Değil Insan Ister Istemez Aliniyoo

X