Temmuz Anneleri Buraya....

Evet Adasu Bi Bende Oluyo Saniyodum Doktora Sormayida Unutmuştum Kafami Kurcaliyodu Sürekliii

ben bir ayı gecmiştir belki sürekli duyuyordum bu sesleri valahi rahatladım şimdi :)

kizlar ilk aylarda cok kötü rüyalar görürdüm.. cok ta etkilenirdim .. aglayarak uyanirdim ..
bi arkadasim uyumadan önce nas suresini okumami tavsiye etti.. inanin ondan sonra daha kabus görmedim ..
sizinde okumanizi tavsiye ediyorum..
cünkü insanin bütün gününü etkilio kabuslar..

3 felak 3 nas ve arkasından da bi ayetel kürsi... hemen her gece okumaya çalışıyorum. unutmayıp okuduğum zaman gerçekten güzel bir uyku çekiyorum. felak ve nas sureleri nazara karşı da çok iyidir. tavsiye ederim :)))

Allah Allah demek o sesler ondanmıs ya bende dıyorum bebek içerde bişşi yapıyo dıe demek bundanmıs ha

akşama kayınpederler gelicek.cicilerimiz yıkandı,ütülendi,dolaba yerleşti ya şimdiye kadar hiç birini göstermemiştim,merağından çatlayacak gelip görmezse.nazarı değmese bari cici kayınvalidemin.yardım mardım yok,iş bitince koşa koşa geliyolar.yinede saygıda kusur etmeyim çayın yanına kek yapıyım dedim.çok güzel oldu ama kalıptan çıkarırken parçalandı yarısı.istemeyerekde yapmadım ama ilk defa böyle bişey oldu.napalım tadı güzel olmuş,idare edecez artık...

karnım burnumda kimsenin ilgilendiği yok valla.ben iyilik meleği ararsam konuşuruz ancak.doğursam haberleri olmaz.bende bundan sonra kimseyi aramayacam sormayacam.anca işi düşen arıyo.yok artık öyle.benim tarafım yağdırıyo,eşimin tarafıda herşeyi bizden bekliyo.düşünce yok.çok sinirleniyorum çok...

dün akşam eşimin arkadaşına gittik. sinir bi çift. her seferinde eşimi atlatıyodum ama bu sefer olmadı. mahsustan tartışma bile çıkardım gitmeyelim diye ama yemedi. onlar daha önce üç dört defa gelmişledi bize biz ilk defa gittik. neyse salondan içeri bi girdim şoook. benim salonumun kopyası. koltuk takımı, yemek odası, halılar, televizyon her şey aynı, gözlerime inanamadım... donup kaldım resmen. sizin kloltukları çok beğendik aldık diyebildi anca.. şapşallar sanki evimdeki eşyalarımı çalmışlar gibi hissettim. ben ne çabalarla uğraşlarla günlerce dolaşarak düşünerek dekore ettim evimi. tamam insan çok beğenip esinlenebilir. sehbasının örtüsüne kadarda aynı olmazki. eve geldim sinirimden ağladım resmen... neyse buraya yazdım ya rahatladım biraz..

dün akşam eşimin arkadaşına gittik. sinir bi çift. her seferinde eşimi atlatıyodum ama bu sefer olmadı. mahsustan tartışma bile çıkardım gitmeyelim diye ama yemedi. onlar daha önce üç dört defa gelmişledi bize biz ilk defa gittik. neyse salondan içeri bi girdim şoook. benim salonumun kopyası. koltuk takımı, yemek odası, halılar, televizyon her şey aynı, gözlerime inanamadım... donup kaldım resmen. sizin kloltukları çok beğendik aldık diyebildi anca.. şapşallar sanki evimdeki eşyalarımı çalmışlar gibi hissettim. ben ne çabalarla uğraşlarla günlerce dolaşarak düşünerek dekore ettim evimi. tamam insan çok beğenip esinlenebilir. sehbasının örtüsüne kadarda aynı olmazki. eve geldim sinirimden ağladım resmen... neyse buraya yazdım ya rahatladım biraz..

VALLA BENDE SİNİR OLURUMMMMMMÇok üzgünüm çoook

Yaa Kizlarrr çok Siniriliyimmmmm
Yan Komşum Hamile Demiştimmmm
Geçen Balkonda Konuşurken Bebeğinin Adini Ne Koyacaksin Dedi Bende Eren Bariş Dedim
Eşim Eren Ismini Seviyo Dediii
Dün çikti Hastaneden Hediye Aldim Gittim
Yaa Kizlar Oğlunun Adini Eren Bariş Koymuş,ayyy Deli Olucamm
Salak Kadin Hemde Gülerek Diyo çocuklarimiz Adaş Olucak
Ya Kizlar Napayim Yaaaaa Eşime Söyledim Oda Sinirlendi Ama Değiştirmek Istemiyor Herkez Biliyo Biz Taa Bekarken Ayarladik O Ismiii
Ah Kafam Hata Bende Sanki Ne Söylüyosammmm

Geçen Balkonda Konuşurken Bebeğinin Adini Ne Koyacaksin Dedi Bende Eren Bariş Dedim
Ya Kizlar Napayim Yaaaaa Eşime Söyledim Oda Sinirlendi Ama Değiştirmek Istemiyor Herkez Biliyo Biz Taa Bekarken Ayarladik O Ismiii

ay ne kadar kötüü terbiyesiz ne kıskanç şeymiş öylee:mymeka:
sinir bi durum ama elden bişey gelmez...
boşver sen onu sen gönlünden o ismi koymak geçiyosa koy sanki ömür boyu beraber olucak değiller yaa...
ama kadın resmen terbiyesizlik yapmış...
gebertesim geldi şimdi onu:eek:klava:

MAEVES,GHANELİ ikinizede ne desem şaştım kaldım doğrusu...

insanlara akıl sır ermiyor doğrusu.

biri kızın evini gelmiş görmüş sinsice aynısını kendini evine uygulamış.

ghaneli iyi niyetli davranıp doğacak bebeğine koyacağı ismi söylemiş,komşusu ondan önce doğum yapıp aynı ismi koymuş.şuna bak ya,soranlara söylemeyelim bari isimleri.gerçi artık duymayan kalmadı.neyse ikinciler için ders olsun hepimize.soranlara sürpriz diyelim bari.kimin ne yapacağı belli olmaz...

kızlar çok üzüldüm ikinizin adınada.ama olmuşla ölmüşe çare yok derler.takmayın artık kafanıza.minikleri üzmeyin...

canım boşver kopya aslını yüceltirmiş....
zaten onda o kadar beyin olsaydı oturur kendi dizayn ederdi evinii...:mymeka:

Ayy Sorma Gelincikkk
Nasil Sinir Oldummm
Eşimin Işi Belki Samsuna Taşinacak Inşallah Taşinirda Görmem Artik
Hem Kapi Komşum Olmasina Rağmen Ayda Yilda Bi Balkona çikarsam Görüyorum Gicik Kadini çok Samimi Olmamaya Gayret Gösteriyorum
Yaa Birde Eşim Geliyo Kapiyi Açiyorum Oda Açmiş Kapiyi Arliktan Bakiyo.her Defasinda Bizi Delikten Seyrediyo Hastami Nedir Kadin Yaa,
Eşimde Diyoki Kadin Seninle Samimi Olmak Istiyo O Yüzden Sürekli Takip Ediyo Ama Ben Istemiyorummm

Ayy Sorma Gelincikkk
Nasil Sinir Oldummm
Hem Kapi Komşum Olmasina Rağmen Ayda Yilda Bi Balkona çikarsam Görüyorum Gicik Kadini çok Samimi Olmamaya Gayret Gösteriyorum
Yaa Birde Eşim Geliyo Kapiyi Açiyorum Oda Açmiş Kapiyi Arliktan Bakiyo.her Defasinda Bizi Delikten Seyrediyo Hastami Nedir Kadin Yaa,
Eşimde Diyoki Kadin Seninle Samimi Olmak Istiyo O Yüzden Sürekli Takip Ediyo Ama Ben Istemiyorummm

böyleleriyle zaten samimiyet kurulmaz kınkanç kadın ne olcak....
boşver canım sen onu böyleleri için sinir bozmaya değmez:mymeka:

ben göbüşümü koydum kimse bakmıyooooo :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim misafirler gelir artık birazdan

hadi iyi akşamlar

mutlu kalın,sevgiyle kalın,hoşçakalın güzel temmuz anneleri.

Ayy Sorma Gelincikkk
Nasil Sinir Oldummm

ay ne sinir kadınmış o ölee aman sinir olurum bende öle insanlara kıskanç şey sen canını sıkma canım boşver samimi olmayı verirsin hiç üzme kendini bebişte üzülmesinn onun terbiyesizliğii:eek:klava::1hug:

al işte yaaa ölürmüsün öldürürmüsün... ne yüzsüz insanlar. nefret ediyorum böyle köylü kurnazlığı yapmaya çalışan tiplerden...Çok üzgünüm çoook

kızlar ekti beni kaynanamlar...
evi temizledim,kek yaptım,patates salatası yaptım,üstümü başımı giyindim bekliyordum.bu saatte arayıp biz yarın gelelim dediler.erkenden haber ver bari.kadın kendiside söyleyemedide kayınpedere söyletiyo.yarında artanları yerler artık napıyım,hergün onlarlamı uğraşacam ya...

X