Temmuz Anneleri Buraya....

TÜNAYDIN KIZLAR...ben rahat uyuyorum ama saat 4.30gibi hergün muhakkak wc ye kalkıyorum,geliyorum yatıyorum uykum kaçıyor.ondan sonra uyu uyuyabilirsen.

oncacım başınız sağolsun canım...

ya kızlar dün yazdıklarımdan canınız istemiş,çok özür diliyorum,yazarak düşüncesizlik etmişim,kızdım şimdi kendime.o zmanda sinirliydim düşünememişim...çok pardon...
milletin keyfine göre hareket edecez işte,kimsede düşünce yokki.zaten ayda yılda bir geliyorlar kızlar,onları düşündüğümden değil eşimi düşündüğümden mecburen katlanacam bugün.zaten gelmiyorlar,aramıyorlar diye eşim üzülüyor,bide bugün üzmeyim en iyisi...çok gıcıklar ya anlatamam.hadi beni geç,kayınpeder 1ay oğlunu görmese yine aramaz.öldümü kaldımı diye merak etmez.aramızda bir sorunda yok.gamsızlar gamsız...

canım insanlar nasıl bu şekilde gamsız oluyor bende anlam veremiyorum...ben annemlerle hergun konusmazsam onların sesini duymazsam rahat edemem...benim kayınvalidemlerde aynı...

oncacım başınız sağ olsun canım
ayerbacım sende sıkma canını canım onların düşüncesizliği boşver her insan bir olmuyo işte

TÜNAYDIN KIZLAR...ben rahat uyuyorum ama saat 4.30gibi hergün muhakkak wc ye kalkıyorum,geliyorum yatıyorum uykum kaçıyor.ondan sonra uyu uyuyabilirsen.

oncacım başınız sağolsun canım...

ya kızlar dün yazdıklarımdan canınız istemiş,çok özür diliyorum,yazarak düşüncesizlik etmişim,kızdım şimdi kendime.o zmanda sinirliydim düşünememişim...çok pardon...
milletin keyfine göre hareket edecez işte,kimsede düşünce yokki.zaten ayda yılda bir geliyorlar kızlar,onları düşündüğümden değil eşimi düşündüğümden mecburen katlanacam bugün.zaten gelmiyorlar,aramıyorlar diye eşim üzülüyor,bide bugün üzmeyim en iyisi...çok gıcıklar ya anlatamam.hadi beni geç,kayınpeder 1ay oğlunu görmese yine aramaz.öldümü kaldımı diye merak etmez.aramızda bir sorunda yok.gamsızlar gamsız...

ay kıs ben demiştim canım çekti diye üzülme be.. o anlıktı geçti bile.. akşama yapar yerim zor bişey mi sanki :)) sizinkiler de gerçekten gamsızmış be... nasıl merak etmiyorlar. hayret bişi... bakalım torun gelince de böyle mi yapcaklar...

günaydin bebisler..oncacim basiniz saolsun ..
bu güne negatif baslamissiniz bende bozmayim bari :roflol:
bütün gece mide agrisindan uyandim durdum .. sonrada sabah 4 bucukta kalkip ..yarim saatimi tuvalette istifra ile gecirdim .. midem hala cok kötü yafs :S
ben cok yoruldum artik hamilelikten ..
dogum yapinca bizde yeniden dogucaz kizlar ..
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN !!!!!!

ayy askito bende senin gibi düşünüyorum akşam eşimede dedim cok özledim eski saglıklı günlerimi daha hareketli her istedigimi yapabilen aniden ayaga fırlayıp bişiler yapan şimdi cok yavaş agır top gibiyim eşimde farkında diyo agır cekime girmiş gibisin valla dedim bak görüyosun neler yaşadıgımı cocuk doguncada aglıyo kalk şuna bak deme oyarım seni sen kalk bak geceleri birazda ben yatıyım dedim şimdi rahat rahat uyuyosun dedim ben yatagın ucunda yarı uykulu uyukluyorum dedim cok üzülüyorum seni görüyorum öyle dedi tamam dedi gelsin kızımızda hayırlısıyla bende yardımcı olurum okadar öküz degilim dedi sırnaşık şey

ama kızlar ben şu bir kac gündür yerimde duramıyorum nereye gidecegimi napıcagıma bilemiyorum kızım cok sıkıştırıyor bunalıyorum fazla yemek yemesemde tıka basa yemişim gibi nefes alamıyorum cok zor yaa biran önce dogursak artık yoruldum bende yaasenağlama

SELAM KIZLAR
EVETTTT BUGÜN SON KUTUMUZA GiRİŞ YAPTIK... :))
ALLAHIN iZNİYLE YAKIN ZAMANDA KIZIM KUCAĞIMDA OLACAK :))
SONRA SIRASIYLA SİZLERDE...

ayy senace hadi yeni kutun hayırlı olsun :asigim:bende heycanlandım valla haftayada ben kutu atlıycam hayırlısıyla:sm_cool:

canım insanlar nasıl bu şekilde gamsız oluyor bende anlam veremiyorum...ben annemlerle hergun konusmazsam onların sesini duymazsam rahat edemem...benim kayınvalidemlerde aynı...

aynen bende hergün aramassam muhakkak annemler arar görüşürüz yoksa merak ederiz birbirimizi... ayerba boşver canım takma kafana arayan arar aramayan aramasın...

amaaan takmıyorum artık kızlar napıyım,ama eşim üzülünce bende ona üzülüyorum işte elimde değil.bende annemlerle,ablamla hergün konuşurum.bigün konuşmasak bende çok merak ederim onları,onlarda bizi merak ederler.bu modeller böyle demekki.şimdi gelirler akşama,taze gelin gibi süzülür hanfendi.ama eşim çay servisine falan yardım eder,kıyamaz bana...canım kocam...

Kızlar rüyalar diye topic acmıştım temmuz annelerine orada paylaşıcaktım rüyamı ama bulamadım neyse artık..

ya kızlar rüyamda dogurmuşum prensesimi sütüm gelmiyor annemde kendisi emzirmeye calışıyor anneme diyorum senmi dogurdun benmi senden nasıl süt gelsin neyse evde kalabalıkmış ben kızımı alıp yatak odama geciyorum yataga uzanıp kızımı seviyorum sonra diyorum sıcak bir duşa giriyim cünkü kanamamda yok belki gelir sıcak suyla diyorum hemde sütüm belki gelir diye düşünerek sıcak suya giriyorum bir kac dakika sonra bacaklarımın arasından nasıl kan geliyor anlatamam küvet birden kan doluyor resmen ve bebegin eşi plesentayı atıyorum cok garip büyük bişi ama bundan 2 tane atıyorum ve cok kan korkudan annemi cagırıyorum falan ama o korkuyla uyanmışım dahasınıda hatırlamıyorum zaten cok tuhaf bir rüyaydı yaa hala etisinde sayılırım sanırım dogumla ilgili daha cok rüyalar görücez :1no2:

Kızlar rüyalar diye topic acmıştım temmuz annelerine orada paylaşıcaktım rüyamı ama bulamadım neyse artık..

ya kızlar rüyamda dogurmuşum prensesimi sütüm gelmiyor annemde kendisi emzirmeye calışıyor anneme diyorum senmi dogurdun benmi senden nasıl süt gelsin neyse evde kalabalıkmış ben kızımı alıp yatak odama geciyorum yataga uzanıp kızımı seviyorum sonra diyorum sıcak bir duşa giriyim cünkü kanamamda yok belki gelir sıcak suyla diyorum hemde sütüm belki gelir diye düşünerek sıcak suya giriyorum bir kac dakika sonra bacaklarımın arasından nasıl kan geliyor anlatamam küvet birden kan doluyor resmen ve bebegin eşi plesentayı atıyorum cok garip büyük bişi ama bundan 2 tane atıyorum ve cok kan korkudan annemi cagırıyorum falan ama o korkuyla uyanmışım dahasınıda hatırlamıyorum zaten cok tuhaf bir rüyaydı yaa hala etisinde sayılırım sanırım dogumla ilgili daha cok rüyalar görücez :1no2:

4 HAZİRAN 2008 İŞTE O GÜNNNN, SENDE SON KUTUYA GEÇİŞ YAPACAKSIN :))

BU ARADA RÜYAN HAYRA ÇIKSIN, HER HAMİLE BÖYLE YOĞUN DUYGULAR YAŞAYABİLİR.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK EMİN OL.
BU ARADA RÜYANDA ANNENE SÖYLEDİĞİNE ÇOK GÜLDÜM.:roflol::roflol:
ANNE SEN Mİ DOĞURDUN BEN Mİ? :roflol::roflol::roflol::roflol:

Adasu Canim Doğum Yaklaştikça Türlü Türlü şeyle Kafamizi Kurcaliyo Oyüzden çok Normal Böyle Rüyalar Görmemiz Ama Sen Yinede Hayra Yor Canim

4 HAZİRAN 2008 İŞTE O GÜNNNN, SENDE SON KUTUYA GEÇİŞ YAPACAKSIN :))

BU ARADA RÜYAN HAYRA ÇIKSIN, HER HAMİLE BÖYLE YOĞUN DUYGULAR YAŞAYABİLİR.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK EMİN OL.
BU ARADA RÜYANDA ANNENE SÖYLEDİĞİNE ÇOK GÜLDÜM.:roflol::roflol:
ANNE SEN Mİ DOĞURDUN BEN Mİ? :roflol::roflol::roflol::roflol:

sagol canım yaa morel verdin vallahi inanmıycaksın ama uyanır uyanmaz korkup biraz agladım sonrada anneme dedigim aklıma gelince aglarken birden kahkahayla güldüm eşimde şok oldu:roflol::roflol:

bizimde dun akşam akrabamız vefat etti oraya gittik...ben annemlerde kaldım, bukadar duygusalken o ortamı kaldıramazdım...neyse 12den sonra babamlar geldi...ama uyku nasıl gozumden akıyor...eve gelicez daha...amcam benide bırakırsınız artık dedi...onun eviyle bizim ev birbirene tam zıt yerlerde 1 saat de yollarda gecti...kimse demiyorki bu hamile, çalışıyor,sabaha daha işe gidecek...yok anacım yok herkez hep bana hep bana diyor

cnm başınız sağ olsun .. bu tip düşüncesizliklere ben de çok gıcık olurum :eek:klava:

ayy kızlar son 1 haftadır saclarım elektirik yemiş gibi sirekli dikiliyorlar elektirikleniyorlar ne sinir oluyorum anlatamam sizce neden oluyor peki hergün banyoda yapıyorum sinirimden sürekli sac düzleştirici kulanmaya başladım

Valla bende upuzun saçlarımı kestirdim kısa olunca daha rahat ederim diye benimde aynen eletriğe tutulmuş gibi oluyor...Bu aralar sanki elektriklenme daha fazla oldu gibi hissediyorum...fisfisfis

benim saclarda aşırı yaglanıyorlar...
adasucum bence hergun yıkandıgında saçlarını yıkama...saçlar sürekli yıkanıp,bide makina ile kurutulunca asırı yıpranıyorlar...ben saçlarımı toplayıp giriyorum çogu zaman...

benim saclarda aşırı yaglanıyorlar...
adasucum bence hergun yıkandıgında saçlarını yıkama...saçlar sürekli yıkanıp,bide makina ile kurutulunca asırı yıpranıyorlar...ben saçlarımı toplayıp giriyorum çogu zaman...

canım cogu zaman bende öyle yapıyorum hergün yıkamıyorum sacımı ama elektiriklenme bu sıralar cok oldu işte ona engel olamıyorum okadar cokta kulanmıyorum aslında düzleştiriciyi arada suyla yatıştırmaya calışıyorum ama neden oluyo ona sinir oluyorum yawfisfisfis

ben banyodan sonra saçlarıma sarı su kullanıyorum.. hiç elektriklenme olmuyoo. yada mavi suda olabilir. hem saçları besliyo hemde kırılmaları önlüyoo...

one kız sarı su mavi suuu :uhm:

iki çeşiti var biri sarı biri mavi kuaförüm tavsiye etmişti. ben saç düzleştirici çok kullandığım için saçlarım çok kırılıyodu.. şimdi sarı olanından aldım ne kırılma var ne elektriklenme kabarma bile yok ben çok memnunum saçlarımı ipek gibi yapıyo yumuşacık bide çok hoş kokusu var... ben kendi gittiğim kuaförden satın aldım.. tavsiye ederim canım...a.s.

yaaa ben duramıyorum yerimde bugünde mutafa giriştim mutfagı temizledim buzdolabının icini falan sildim hala bitmedi mutfakta ki işim artık yarına kaldı cogu iş dolapları silicem yaglanmışlar haliyle off neden engel olamıyorum kendime :mymeka:sonrada cok kızıyorum yorulunca şimdiden migdem bulanıyor deterjan kokusu etkiledi sanırım:bbo::bbo:

X