Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar Bizde Eşimle Eylülde Evlendik Ekimde Doğum Günümdü Evde Canim Sikilir Falan Diye Bana Laptop Almişti
Haa Bu Arada Senede 2 Kez Doğum Günümü Kutluyoruummm Birde Nisanda
U2rem Cim
Bu Uykusuz Geceler Zaten Doğumdan Sonraki Uykusuz Gecelere Antraman Gibi Bişeyy
Haa Birde Bişey Sorucam Kizlar Ben Gece Yatarken Sanki Bel Kemiklerim Leğen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyomuş Gibi Okadar Aci Veriyoki Ağrisindan Sürekli Dönüyorum Ve Her Dönmemde çatir çatir Ses Geliyo Bazen Ahada Kirildi Pelvis Kemiğim Diyorum
bide sabah kalktıgımda sanki suyun içinden çıkmısım gibi oluyor...kollarım açık yatsam üşütüyorum karnıma agrı giriyor, kapalı yatsam sabah su içinde kalkıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla...bide gece garip garip rüyalar görunce tumden mahvoluyorum...bidahada uyuyamıyorum
Kizlar Bizde Eşimle Eylülde Evlendik Ekimde Doğum Günümdü Evde Canim Sikilir Falan Diye Bana Laptop Almişti
Haa Bu Arada Senede 2 Kez Doğum Günümü Kutluyoruummm Birde Nisanda
U2rem Cim
Bu Uykusuz Geceler Zaten Doğumdan Sonraki Uykusuz Gecelere Antraman Gibi Bişeyy
Haa Birde Bişey Sorucam Kizlar Ben Gece Yatarken Sanki Bel Kemiklerim Leğen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyomuş Gibi Okadar Aci Veriyoki Ağrisindan Sürekli Dönüyorum Ve Her Dönmemde çatir çatir Ses Geliyo Bazen Ahada Kirildi Pelvis Kemiğim Diyorum
Yaa Kizlar Resmen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyo çatir çatir Ses Geliyo Ama Biraz Rahatladim Bi Kaç Kişide Daha Oluyomuş Ohhh