Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar günaydınn... ben bugün gayet iyiyim.. tansiyonumda normale döndü çok şükür. bu arada eşim bana dün akşam doğum hediyemi erkenden verdi... laptop almış bana... işten izine ayrılınca sizinle nasıl konuşucam canım sıkılıcak diyodum.... ama eşim sağolsun erkenden aldı getirdi.. bütün programlarıda yükletmiş. sadece internete bağlatmam kaldı... çok mutlu oldum..

Günaydin Canim Iyi Olmana Sevindim
Eşinde Anlayişli Bi Erkekmiş Desene Evden Daha çok Katilacaksin Forma şimdide Gayet Aktifsin Ama

Günaydın kızlarrrr... Umarım herkes ve bebişler çoook iyidir... gelincik tansiyonunun normale dönmesine çok sevindim canım... yüksek tansiyon başağrısı yapıyor çok. bi ara benim de hep 13-8 oluyordu. ama şimdi normale döndü çok şükür 10-6 oluyor. düşük olması yüksek olmasından çok daha iyi sanırım.

kızlar uyku bana da haram bilsem buralarda olduğunuzu gece takılırdım sizle 5.30 a kadar ayaktaydım canım sıkıldıkça bişiler yedim yedikçe midem ağrıdı bastırsın diye gene yedim...naniknanik:roflol::icecream: ya bide doğum sonrası da uykusuz geceler bizi bekliyor ...:çok üzgünüm: artık her gece '' Uykusuz Her Gece'' şarkısını dinleriz söyleriz...

gelincik ii olmana sevindim cnm. eşim bana da doğum günümde laptop almıştı:dance::dance::dance:...yoksa napardık evde bilmem...

KIZLAR GÜNAYDIN

GELiNCİK İYİ OLMANA SEVİNDİM.
HEDİYE KONUSUNDA DA EN ÇOK İŞİNE YARAYACAK OLANI SEÇMİŞ TEBRİK EDERİM.

GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSiN.

Kizlar Bizde Eşimle Eylülde Evlendik Ekimde Doğum Günümdü Evde Canim Sikilir Falan Diye Bana Laptop Almişti
Haa Bu Arada Senede 2 Kez Doğum Günümü Kutluyoruummm Birde Nisanda
U2rem Cim
Bu Uykusuz Geceler Zaten Doğumdan Sonraki Uykusuz Gecelere Antraman Gibi Bişeyy
Haa Birde Bişey Sorucam Kizlar Ben Gece Yatarken Sanki Bel Kemiklerim Leğen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyomuş Gibi Okadar Aci Veriyoki Ağrisindan Sürekli Dönüyorum Ve Her Dönmemde çatir çatir Ses Geliyo Bazen Ahada Kirildi Pelvis Kemiğim Diyorum

günaydın kızlar gelincik canım normale dönmesine sevindim canım .. hediyen de çok güzel canım güle güle kullan

meralcim benim 8/6 çıktı doktorum düşsünde çıkmasın demişti.. yani düşmesi pek sorun olmuyo

ghaneli artık bunlar çok normal canım zaten doğuma hazırlık bel kemiğinin arası açılırmış canım.. korkma yani..

Kizlar Bizde Eşimle Eylülde Evlendik Ekimde Doğum Günümdü Evde Canim Sikilir Falan Diye Bana Laptop Almişti
U2rem Cim
Haa Birde Bişey Sorucam Kizlar Ben Gece Yatarken Sanki Bel Kemiklerim Leğen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyomuş Gibi Okadar Aci Veriyoki Ağrisindan Sürekli Dönüyorum Ve Her Dönmemde çatir çatir Ses Geliyo Bazen Ahada Kirildi Pelvis Kemiğim Diyorum

canım benimde doğum günüm nüfus memurunun saflığıyla ters yazılmış normalde 07.12 ama nüfus cüzdanımda 12.07 yazıyor ben de yılda iki kez kutlayalım diyorum eşime aslında hiç de fena olmazdı kaldı ki gerçeğini bile hatırlatmak zorunda kalıyorummjeyyarjeyyar

cnm benimde bel ağrılarım arttı bu aralar ama en çokkk bişe yediğimde veya uzun süre oturduğumda kaburgalarımda hissettiğim batma hissi beni en çok bunlar yoruyor bu aralar....

Yaa Kizlar Resmen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyo çatir çatir Ses Geliyo Ama Biraz Rahatladim Bi Kaç Kişide Daha Oluyomuş Ohhh

ghaneli canım malesef hamilelerin en çok şikayet ettiği bel ağrısı... bende her zaman olmuyo ama oluncada kök söktürüyo resmen ağlaya ağlaya uyuyorum. helede bu sıcaklarda gece çok kötü oluyoo.. ama bende yok bu aralar gece yattığım gibi sabaha kadar uyuyorum wc ye bile kalkmıyorum.

merhaba kızlar...
gelincik agrılarının gecmesini sevindim canım...hediyenide gule gule kullan...bende izne ayrılacağım zamana yakın eve internet alıcam...ozaman daha bol bol yazısırız...

uykusuzluk, agrılar,sabah dayak yemiş gibi kalkmak ve tam kalkacakken bacağıma kramp girmesi ve yatakta kıvranmam son zamanlarda yasadıklarımı özetliyor...

bide sabah kalktıgımda sanki suyun içinden çıkmısım gibi oluyor...kollarım açık yatsam üşütüyorum karnıma agrı giriyor, kapalı yatsam sabah su içinde kalkıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla...bide gece garip garip rüyalar görunce tumden mahvoluyorum...bidahada uyuyamıyorum

slm kızlaarrr , kız gelincik iyisin walla laptop u götürdün .. bize ne hediye gelecek bakalım .. iyi olmana sevindim .. ghaneli aaahhhh bel ağrısı bende de çok oluyor kramp giriyor sağa sola dönemiyom resmen kalkerken zorlanıyom ..uzanırken zorlnıyom .. ama bir yattım mı mışıl mışıl uyuyom şimdlik ..

kizlar ilk aylarda cok kötü rüyalar görürdüm.. cok ta etkilenirdim .. aglayarak uyanirdim ..
bi arkadasim uyumadan önce nas suresini okumami tavsiye etti.. inanin ondan sonra daha kabus görmedim ..
sizinde okumanizi tavsiye ediyorum..
cünkü insanin bütün gününü etkilio kabuslar..

bide sabah kalktıgımda sanki suyun içinden çıkmısım gibi oluyor...kollarım açık yatsam üşütüyorum karnıma agrı giriyor, kapalı yatsam sabah su içinde kalkıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla...bide gece garip garip rüyalar görunce tumden mahvoluyorum...bidahada uyuyamıyorum

aynı dert bende de var .. sabah kollarım buz gibi uyanıyom ya da ter içinde oluyom ..

uyumayin bakalim ne uyuyonuz bende uyuyamiyorum
pek hava sicak degil burda ama cok baskin bende
ustumde bole sicaklar var ustume sicak basiyor sanki uzerimden sicak sular dokuluyor sanki
bugun doktorumla randevum var bakalim ne dicek bugun unutmazsam cok sey sorcam

U2rem Cim

canım ya aynen benimde öle oluyo ama çatırdama yok bende:) sadece bebeğim oynarken sanki ayaklarınla iktirio oraları canımı acıtıoo dediğin gibi ayrılcak gibi oluoo ama bak normalmişş bende doktora sormayı düşünüyodumm nurcan saolsun bizi aydınlattı:nazar:a.s.

gelincikcim ii olmana sewindim canımm bu arada hediyeni güle güle kullan canımm düşünceli senin kociş desene bakalım bizimkiler ne alıcak:)))

Yaa Kizlar Resmen Kemiklerim Birbirinden Ayriliyo çatir çatir Ses Geliyo Ama Biraz Rahatladim Bi Kaç Kişide Daha Oluyomuş Ohhh

ayy kız bende de oluyo hep takılıyodu kafama bu sesler ne diye resmen sanki parmak cıtırdatır gibi kıt kıt ediyodu arada bir bende rahatladım valla şimcik yerimseniben

X