Temmuz Anneleri Buraya....

ah hafsa aynen ole dedigin gibi vallaha
ah biz yokmuyuz biz allah kahr etmesin

ben baska bi sitede yaziyorum burdaki gibi:eek:
ama orasi da fransiz
bole biz gibi temmuz anneleri
orda da cok kadin var dogum yapacak olan
uc tanesi dogum yapti bile dikkatli olun
ikizli olan biri yapti bile :teytey:

canım çöp felandamı yok...üzerine kavlu kagıt koy uzat ayagını...

evet yaa oncacım haklısın aslında ters çevirimde uzatimm barii yoksa çatlıyo bacaklarımm...
walla kıslar artık çalışmak ölüm geliyoo resmen ama az kaldıı....

evet yaa oncacım haklısın aslında ters çevirimde uzatimm barii yoksa çatlıyo bacaklarımm...
walla kıslar artık çalışmak ölüm geliyoo resmen ama az kaldıı....

CANIM KAÇINCI HAFTA DA AYRILACAKSIN İŞTEN ?
KENDİNİ ÇOK ZORLAMA, DAYANAMADIĞINDA AL RAPORUNU ÇIK.
SICAKLAR KENDİNDEN GEÇİRİYOR ÇÜNKÜ.
TANSİYONUN OYNAR ALLAH GÖSTERMESİN, DÜŞERSİN BİLE.

Gelincik Canim Dikkat Et Kendine Eve Gidince Bi Güzel Dinlen
Evet Kizlar Yaa Herkez Doğumun çok Mu Yakin Diye Soruyolar Karnim çok Inmişşş Benide Korkutuyolar çünkü Oğlum Daha 2.500 Kg Bile Olmadi Dahaa Offf Inşallah Zamaninda Gelirrr

saol canım..
endişe etme hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım kimseye d kulak asma şu günlerde bize en lazım olan huzurr...a.s.

Gelincik Canim Dikkat Et Kendine Eve Gidince Bi Güzel Dinlen
Evet Kizlar Yaa Herkez Doğumun çok Mu Yakin Diye Soruyolar Karnim çok Inmişşş Benide Korkutuyolar çünkü Oğlum Daha 2.500 Kg Bile Olmadi Dahaa Offf Inşallah Zamaninda Gelirrr

Bana 2 Ay önce Demişlerdi Canim Bende Doktora Sordum Güldü Yok öyle şey Olur Mu Dedi Açilma Var Mi Diye Bakti Ama Yok Bişey Doktorunun Dediği önemli Gerisi Boş Canim Canini Da Sikma Insanlar Mutlu Etmeyi Bilmiyorlar

canım hamilelik bunyeden bunyeye, 1.hamilelikle 2.hamilelik arasında bile değişen bişi....teyzemin gelini var gecen hafta gördum,3.çocuga hamile,5-6 aylık felan, göbegi iyice aşağıda...görunce ben çok şaşırdım ama hiç bişi demedim...bunyeye göre değişiyor tabikide...doktorun ne diyorsa ona uy,gerisini boşver

kızlar acayip kötü hissediyorum kendimii tansiyonum 13 / 8 ayaklarımın üzerinde duramıyorum her yerim acıyo sanki :KK43:((

cnm tansiyonun yüksek sakın ihmal etme , benimki 13 / 9 du doktor bana bir sürü tahlil yaptırmıştı.. devamlı ölçtür tansiyonunu düşmezse de mutlaka doktorunu ara , geçmiş olsun Şeniz

cnm tansiyonun yüksek sakın ihmal etme , benimki 13 / 9 du doktor bana bir sürü tahlil yaptırmıştı.. devamlı ölçtür tansiyonunu düşmezse de mutlaka doktorunu ara , geçmiş olsun Şeniz

şimdi 12 / 7 oldu canımm..
ama başım çok ağrıyoo sabahtan beri, zaten yarında böyle olursa çalışamam heralde...:1no2:

şimdi 12 / 7 oldu canımm..
ama başım çok ağrıyoo sabahtan beri, zaten yarında böyle olursa çalışamam heralde...:1no2:

çalışma tabii .. çok geçerli bir durumun var yani hamilesin .. çok mu sıcakta kaldın acaba , kendini çok yorma , çok yağlı tuzlu şekerli şeyleri tamamen kes bence ağır şeyler yeme , bol su iç dinlen bakalım belki kendini daha iyi hissedersin .. baş ağrın devam ederse hamileyken alınabilen tek ağrı kesici biliyorum o da parol.. kendine dikkat et hadi öptüm ..

çalışma tabii .. çok geçerli bir durumun var yani hamilesin .. çok mu sıcakta kaldın acaba , kendini çok yorma , çok yağlı tuzlu şekerli şeyleri tamamen kes bence ağır şeyler yeme , bol su iç dinlen bakalım belki kendini daha iyi hissedersin .. baş ağrın devam ederse hamileyken alınabilen tek ağrı kesici biliyorum o da parol.. kendine dikkat et hadi öptüm ..

teşekkür ederim febicim saol..a.s. valla sabahtan beri bu kapalı kutu gibi işyerinden çıkmadım. saat 7:30 oldu sabah kahvaltısından başka sadece süt içtim yemek dahi yemedim... artık geçmessede yarın doktora gitmekten başka çarem yok...

ay benimkide devamli sag tarafimda yatiriyo beni bütün gece heralde.. sabah kalkinca sag bacagim cok agriyo .. sanki 100 kilo yüklenmis gibi :roflol: ho$ ne kaldi 100 e hehehe

ay hilmiyecim bende genelde hep sağ tarafıma yatmak istiyorum yaa soluma rahat edio die mecburiyetten yatıyorum wallahii:asigim:yavrum rahat etsin die ama sabahları kalkınca bacakalrım acayip ağrıo ve uyuşuyoo hatta erken kalkıyorum sırf bu yüzden uyuyamıyorum artık fazla:tomato:neyseki az kaldı dayanıcaz naplımm:asigim:

kızlar tuhaf bende sag tarafıma yatıyorum sola döndügümde kızım cok hareket ediyor bide ben hala yarım yüz üstü yatıyorum napıyım alışkanlık olmuş ben istemesemde sabah uyandıgımda o şekilde buluyorum kendimi

Ohhhh temmuz annişleri güzel güzel uyuyo galiba senağlama yaa kızlar uyuyamıyorum yaa cok sıcak yatamıyorum uykum kactı kızımda evirip deviriyo kıcını rahat oturup uzanamıyorumda ayy ne hale ne şekle giriyorum bilseniz off kimsede yokk:çok üzgünüm::1no2:

hiiiiii ne demezsin misil misil uyuyoruz :roflol: internette dizileri bitirdim walla bütün gece.. ay hic uykum yok yafs:S

X