Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anacim bilgisayarda ne isin var ..git uzan ayaklarini kaldir...
.................................
canım çöp felandamı yok...üzerine kavlu kagıt koy uzat ayagını...
evet yaa oncacım haklısın aslında ters çevirimde uzatimm barii yoksa çatlıyo bacaklarımm...
walla kıslar artık çalışmak ölüm geliyoo resmen ama az kaldıı....
Gelincik Canim Dikkat Et Kendine Eve Gidince Bi Güzel Dinlen
Evet Kizlar Yaa Herkez Doğumun çok Mu Yakin Diye Soruyolar Karnim çok Inmişşş Benide Korkutuyolar çünkü Oğlum Daha 2.500 Kg Bile Olmadi Dahaa Offf Inşallah Zamaninda Gelirrr
kızlar acayip kötü hissediyorum kendimii tansiyonum 13 / 8 ayaklarımın üzerinde duramıyorum her yerim acıyo sanki ((
cnm tansiyonun yüksek sakın ihmal etme , benimki 13 / 9 du doktor bana bir sürü tahlil yaptırmıştı.. devamlı ölçtür tansiyonunu düşmezse de mutlaka doktorunu ara , geçmiş olsun Şeniz
şimdi 12 / 7 oldu canımm..
ama başım çok ağrıyoo sabahtan beri, zaten yarında böyle olursa çalışamam heralde...:1no2:
çalışma tabii .. çok geçerli bir durumun var yani hamilesin .. çok mu sıcakta kaldın acaba , kendini çok yorma , çok yağlı tuzlu şekerli şeyleri tamamen kes bence ağır şeyler yeme , bol su iç dinlen bakalım belki kendini daha iyi hissedersin .. baş ağrın devam ederse hamileyken alınabilen tek ağrı kesici biliyorum o da parol.. kendine dikkat et hadi öptüm ..
ay benimkide devamli sag tarafimda yatiriyo beni bütün gece heralde.. sabah kalkinca sag bacagim cok agriyo .. sanki 100 kilo yüklenmis gibi :roflol: ho$ ne kaldi 100 e hehehe