Temmuz Anneleri Buraya....

Günaydın kızlarr... Şu pazartesilerden nefret ediyorum Kötü Kazen Kötü Kazen sabah kalkmak öyle zor geldi ki... dün biraz yormuşum kendimi galiba... kocaman bir balkonum var ve kışın nerdeyse hiç temizlememiştim. dün eşim bi ara evden çıktığında bi halledeyim şurayı dedim ve başladım... o balkona bakan iki tane de cam vardı. hem onları hallettim hem de balkonu. gerçi daha yarısındayken eşim geldi ve beni bi güzel fırçaladı, ne yapıyorsun sen seni iki dk evde yalnız bırakamayacak mıyım dedi :bbo: . sonra o da yardım etti ve bitirdik çok şükür. ama harika oldu valla.. akşam yemeğini balkonda yedik ve sonra da çayımızı içtik deniz manzaramızda. yorgunluğuna kesinlikle değdi...

ahh ahh meralcim sorma
bende cuma günü ev taşıdım
eşya eşya eşyaaa her yer eşya dolmuş attım çogunu
hamilelikte zor walla gerçi taşıma firmaları şimdi çok iyi ev topluyor,sen fazla ugraşmıyorsun
ustumden buyuk bir yuk kalktı benimde :))

Ayy Bende Bütün Gece Döndüm Döndüm Durdum
Bi Ara Niyetlendim Internete Girmeye Ama Kaynim Vardi Onun Yattiği Yerdeydi Giremedim
Neyse Onuda Yolculadim Samsunda Kursu Varmiş Sabah Eşimle çiktilar
Kizlar Ya Benim Bebiş Sağ Tarafima Yatmama Izin Vermiyo Habire Tekmeliyo Hepte Soluma Yatamiyorum Uyuşuyorum Mecbur Sbaha Kadar Dön Dön Durr

herkese merhabalar kızlaaaarr... iyi haftalar , mutlu günler diliyorum koca göbişleeerr.. a.s.

Hidencim eşya kısmından bana da gına geldi.. daha diyorum 2 yıllık evliyiz ve ortalık bu kadar eşya dolu.. ilerde nolcak bilmiyorum. bazen kıyamayıp belki ilerde kullanırız dediğimiz şeyleri atmak lazım galiba. o belki hiç bir zaman gelmiyor...

ghaneli benim bebiş de izin vermiyor sağa yatmama... ben de uyuşuyorum hep sola yatınca ama sağa döndüğüm an başlıyor tekmelemeye. aslında sol tarafa yatınca daha rahat etmeleri lazım ama anlamadım... acaba sağa yatınca rahatsız oldukları için mi o kadar tekmeleyip duruyorlar...

KIZLAR BENDE DÜN BİR DÜNYA ÜTÜ YAPTIM.
ANNEM ve HALAMDA DİP KÖŞE EVİMİ TEMİZLEDİLER. ( Sağolsunlar )
PORTMANTODAN, BAKLİYAT DOLABINA KADAR EL ATILMADIK YER KALMADI :))
DOĞUMDAN ÖNCEKİ HAFTADA TEYZEM GELİP KOMPLE TEMİZLEYECEK.
RAHAT RAHAT DOĞUMA GİDECEĞİM ALLAHIN İZNİYLE...

birde benim eve el atan olsa çok süper olacak...iş çıkısı yemek yapıp yersek, birde makinaya bulaşıkları dizersem benden iyisi yok...

selam bebisler ben geldiiiim:asigim:

oh ne güzel is yapabiliosunuz kizlar .. 33 haftalik oldum arrtik elim hic bir ise degmiyoo..soluk soluga kaliyorum zaten..
koci$im saolsun walla kimseye ihtiyacim yok .. her bi isi yapioo :teytey:

meralcim gelip balkonunda bi cay icesim var bugün .. müsaitmisin? :KK66:

selam bebisler ben geldiiiim:asigim:

oh ne güzel is yapabiliosunuz kizlar .. 33 haftalik oldum arrtik elim hic bir ise degmiyoo..soluk soluga kaliyorum zaten..
koci$im saolsun walla kimseye ihtiyacim yok .. her bi isi yapioo :teytey:

meralcim gelip balkonunda bi cay icesim var bugün .. müsaitmisin? :KK66:

askito ne demek kıss.. al kocişini gel...:1hug: senin jetin müsait değilse benimkini gönderirim. :roflol: :roflol: :roflol:

ayy bizimkisi tamirde sekerim .. babaminkini hazirlatiyorum .. aksama ordayiz :roflol::roflol:

Hidencim eşya kısmından bana da gına geldi.. daha diyorum 2 yıllık evliyiz ve ortalık bu kadar eşya dolu.. ilerde nolcak bilmiyorum. bazen kıyamayıp belki ilerde kullanırız dediğimiz şeyleri atmak lazım galiba. o belki hiç bir zaman gelmiyor...

ghaneli benim bebiş de izin vermiyor sağa yatmama... ben de uyuşuyorum hep sola yatınca ama sağa döndüğüm an başlıyor tekmelemeye. aslında sol tarafa yatınca daha rahat etmeleri lazım ama anlamadım... acaba sağa yatınca rahatsız oldukları için mi o kadar tekmeleyip duruyorlar...

CANIM VALLA BENDE ANLAMADIM ARAŞTIRMAK LAZIM. YERİ RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN Mİ DEBELENİYOLAR YOKSA OH DÜNYA VARMIŞ DAHA FAZLA OYNAYALIM DEDİKLERİ İÇİN Mİ:roflol:kafamçokkarıştı

ay benimkide devamli sag tarafimda yatiriyo beni bütün gece heralde.. sabah kalkinca sag bacagim cok agriyo .. sanki 100 kilo yüklenmis gibi :roflol: ho$ ne kaldi 100 e hehehe

kızlar acayip kötü hissediyorum kendimii tansiyonum 13 / 8 ayaklarımın üzerinde duramıyorum her yerim acıyo sanki :KK43:((

ah ah ben gece uyumadim desem yeridir
bizim ailede dis agrisi gecmek bilmedi be
ne bicim illetmis bu allahim sen sabir ve saglik ver bize aminnnnnnnnn gece kocacim basimin belasi dadli mi aci mi bilinmez
disi agridi uyumadi gece agrisini indircez doktora gidene kadar diye hic bi sey fayda etmedi
ne ben uyudum ne de o
ama ben disim agridi zaman o uyuyor
ama onun agridi zaman ben yatamiyorum ah su kalbim yok mu dayanamiyor deluye nolcak
neyse iste sabah disciye gitmis ama bi sey yapamamislar
acil hastaneye gitti tanidimiz bi amca ile orda sandalyede uyuya kalmislar kapanmis simdi de nedecekse bahcede uyuyomus kafasini kircam ula bi daha kalmicam uykusuz onun icin yazik degil mi bana

X