Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydın kızlar bende hıc iş yapmak istenıyorum ya anca gunluk ıs işte koktum valla

wallahi bu aralar bende hiç oturamıyorum herşeyin şeklini değiştirmek heryeri temizlemek istiyorumm vede çok gezmek istiyorumm eşimde kızıo bana hergün nereye gidelim die napayım oturamıyorum ki yoruluyorum çıkıncada ama çıkmadan duramıyorummm off çok sıkıntılı oldum wallahii...

kızlar bütün gün kaynanamdaydık ve cok sıkıldım orda olmak zorundaydık cünkü 8 :30da köye gidiceklerdi havada güzel olunca bunaldım onları akşam neyse yolladık ve eve geldik görümcemler arabayla onları bırakmaya gittiler bize de dönüşde geliceklerini söylediler ama saat 10 hala dönüceklerde bize gelicekler ben sıkıntı stresten bütün gün patlamışım gezmeye cıkmak hava almak istiyorum ama cıkamıyoruz neden belki gelir diye bide bizde arabay yok nasıl gidip dönücez nereye gidicez onun sıkıntısı bide artık akşam olmuş napıcaz diye oturduk gene evin icinde ama icimde nasıl bir kıyamet kopuyor anlatamam feci gerginim sinirliyim herşeyi kırıp dökebilirimKötü Kazen offfffffffffffffffff bunaldım yaa neden anlamıyorlar görümcemde akkılı tabi altlarında araba hava güzel heme gelirlermi buraya gezmeye gittiler tabi gezip eglenip 11de 12de gece kavramları yoktur rahatsız edermiyiz demezler gelirler :eek:klava:yaaa söyleyin napıyım ben şimdi sinirimden elim ayagım titriyo aglıycam resmen kocamda acmış macı keyfi yerinde yaa ben senağlama

Son düzenleme:
kızzzzzzzz adasucuk rahat ol stres yapma bak benim kocamda maça oturdu bide 3günlük misafirim vardı öldüm bittim evin heryeri battı karnım ağrıyo.boşver gelir giderler al sütünü eline uzat bacaklarını boşveeeeeeeeer.ay sana adasucuk dedimya canım sucuk çekti:)

ya kizlar benim gobegimin sabit bi yerinde sole sanki karnima igne batiriolar dort gundur bole gelip gidiyor o agri nedir ya delircem offfff
sali gunu de doktorda randevum var o zamana kadar beklicem ama
nedir neyin nesidir bilmiyorum
agriyor bole delircem ya igne sapliyolar gibi
gobegimin sol tarafinda tam sol sol degil iste soldan orta gibi offffff

kızzzzzzzz adasucuk rahat ol stres yapma bak benim kocamda maça oturdu bide 3günlük misafirim vardı öldüm bittim evin heryeri battı karnım ağrıyo.boşver gelir giderler al sütünü eline uzat bacaklarını boşveeeeeeeeer.ay sana adasucuk dedimya canım sucuk çekti:)

sagol canım bir an bunaldım işte sonra dayanamayıp agladım eşimde sarıldı etti yarın dışarı cıkıcaz ve alışveriş yapıcam ohhh canıma deysinnn sırnaşık şey

gunaydın kızlar....
bir hafta daha basladı...önce yazdıklarınızı okudum...maşallah işini temizliğini yapan kızlara...benim evi... götürüyor...artık gunluk temizliğimide yapamıyorum...zaten evi otel gibi kullanıyoruz...bugunden yavas yavas baslasam çok süper olacak...haziran sonunda yada temmuz basındada butun ev temizlenecek...onu annemler yapacaklar allahtan...

arkadaşlar uyuyamıyorum ben..normalde çok uykucu biriyimdir ama sabahın köründe gözlerimi açtım eşimde evde uyuyo temizlik falan desen yapamam gürültüde yapamamak evin içindede gezinemiyorum..eğer her sabah böyle kalkarsam yandım ben..

bu arada sizede luyo mu bilmem ben hafat başlarında pek mutlu olmuyorum yeni bi hafata başaldı diye...bitince bi hafta daha bitti bebişime kavuşmama az kaldı diye sevniyorum

X