Temmuz Anneleri Buraya....

bende simdi başaldı kıslar yokluyor benı bıde oğlum tekmelıyo karıstı yanı anlatamam

bugun zaten hıç uyuyyamadım sıpam benoi uyutmadı gozlerımden uyku akıyo ınsan her 10 dkb bı uyanırmı ya ben uyandım yattım uyandım yattım ne olcak halımız ya kenıdımı kötü hıssedıyom

oncacım,meralcim geçmiş olsun canım.30-31.haftalarda aynı kasık ağrıları beni deçok korkutmuştu,idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı..antibiyotikle hallettik neyse ki..

kızlar geçmiş olsun dün bendede oldu sancı gibi bi girdi gazım varmış gibi sanki valla doğum sancısı sandım çok fena oluyo ya kasıklarım falan ağrıdı doktoruma sormayı düşünüyodum çok fena bişeymiş amaaaa doğum sancısıdamı böyle acaba yok dayanamam valla hadi bu ossurunca geçiyoda

gecmis olsun hatunlar hanimlar :):asigim:he su an hic agrimiyor disim cok sukur bakalim cuma kapandikdan sonra disim bi daha agrimaz insallah :smiley-cool:
o agrilar normal kizlar korkmayin
benim gecen aylardan belli var ara ara yokluyolar beni sırnaşık şey

ya kızlar dikkatimi çekti ADASU ve ASKİTO nerelerde yahu...sesleri çıkmıo bu aralar...hadi Askito en son herkesin aldıklarını sınıflandırma işine girdiğinden ruhsal dengesii bozulmuş olabilir :roflol::roflol::roflol: ama Adasu sana noldu yawwww...

Nerde bu kızlarrrrrrrKötü Kazenklava:Kötü Kazenklava:

BU ARADA SEMRAS TA YOK ÇOKTANDIR. ONUDA MERAK EDİYORUM. DOĞURDU MU ACEP ?

kizlar ya benim canim su boregi cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama gercek su boregi haaaaa ya hamuru yogur perihan hamuru suyun icine koy perihan pisir perihan firina koy perihan
ay ben istiyorum ya hazirini nerden bulam gavurun memleketinde beaaaaaaaa
offffffffffffffffff
canim cok cekerse gidip yapacam ha

Meralcim görüşürsen benden selam söylermisin..:teytey:

Söylerim tabi ne demek.. bu arada senin de tembellik günlerin hayırlı olsun... kıskandım valla... bi yandan da benim için en iyisi devam etmek diyorum. serin bir ortamda çalışıyorum en azından evde olsam boğulurum heralde... ama yorulduğum zaman da uyumak istiyorummmmm... kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

maşallah çorumlu su böreğide yapabilyosun yanii...
kız çok uğraştırıcıı nasıl yapcan bu haldee..
benim annem çok güzel yapar. ben hamur açamıyorum yapamıyorum o yüzden:icecream:

Canım henüz kıskanma.. Dünden itibaren raporluyum ama ay sonuna kadar çalışacağım.. Patron hemen bırakmadı.. Bide önümüzdeki ay arada bir gelirsin demi dedi. Bende arabayla alırsanız yada aldırırsanız taksi paramı verirseniz olur dedim. Yani arada bir gene gelip gidecem..

aa senin patron da pek bi yüzsüzmüş beee.. raporlu kişiyi çalıştırmak kanunen suçtur... ihbar edelim mi :roflol: :roflol: :roflol:

aa senin patron da pek bi yüzsüzmüş beee.. raporlu kişiyi çalıştırmak kanunen suçtur... ihbar edelim mi :roflol: :roflol: :roflol:

Ya oda haklı ama. en yoğun zamanımız bizim. Mayıs ve Haziran. Biz iki ay çalışıp 10 ay yatarız. En eski elemanda benim.. Yok kız kıyamam gene patronuma.. Babam gibidir. Bana evlenirken falan çok desteği olmuştur.. Yiyemem hakkını.

ayy kızlar özledim hepinizi yaa telefon hatlarında sorun vardı 2 gündür nete giremedim acayip stres yaptım kızlar yaa siteye giremeyince dedim bu kızlar naptı acaba benim yoklugumu farkettilermi:asigim::icecream:

Son düzenleme:
aman neyse vaz gectim yapmakdan su boregini kendimi cok halsiz
kotu hissediyorum
bugun hic biseyden hevesim yok nesem yok
offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…