canım bende 2 hafta sonra gideceğim çok güzel onu görmek iyi haberlerle dönersin umarımgunaydın kızlar
bugun 10.30da randevumuz var...prensesimi görucem...uzun zamandır görmemiştim çok özledim...
doktorla konusacak çok şey var, soracağı sorular var...
son gunlerde agrılarım acayip arttı nst ye felan alır belki bugun...bakalım ne diyecek, miniğim ne kadar olmus...
AMAN KIZ YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİ BU İNSANLARDA NE NANKÖRLER YAAA SICAK OLUR YANIYORUZ SOĞUK OLUR DONUYORUZZZ UFFFFkafamçokkarıştı
ne güzel adasu allah gönlüne göre vericekk...
şimdiden hayırlısı olur inşallah...
adasucum hadi şimdiden hayırlı olsun boşver bazen ailelerden biraz uzak olmak da ii oluyor daha tatlı olursunuz..
yaa kızlar duramıyorum yerimde oturdugum zaman kafamda bişi takılı kalıyor kalkıp o işi yapıyorum bugün evi köşe bucak viledayla sildim sonra markette alışverişe cıktım oda yetmedi eşimin dolabını toparladım kışlıklarını hurclara koydum kıyafetleri bir güzel katlayıp yerleştirdim oda bitti bende canta hastalıgı vardır cantalarım dolabımın altında dagınık duruyorudu onlar icinde hurc aldım cantalarımı onun icine soktum toparladım sonra terledim renklileri toparladım carşaflar yastıklar ugraştım cıkardım makinaya attım yataga yeni carşaflar serdim off sırtım agrıyor şimdide yerimde duramıyorum resmen yaa batıyor herşey bana
kızlarrr aman nazar deymesin yaa valla bir enerji patlaması var bende bugünlerde sürekli bişeyler yapıyorum duramıyorum yorgundum akşam kaynanam aradı yemek icin ve yemektekilerde bana cazip gelince yorgunluk falan vız geldi kalkıp yemek yemege gittim valla :dance:
ya bide kitapta okudum enerji patlaması yazıyordu şok oldum beni tarif ettigini okuyunca size kitaptan o köşeyi aynen yazıyorum belki bazılarımızda da enerji patlaması olabilir :)
Dogum Öncesinde Enerji Patlaması..
birden icinizden kimi mobilyalarınızı boyamak, yabani otları ayıklamak yada gece yarısı balkonunuzu fırcalayıp yıkamak geliyorsa vakit yaklaştı demektir. Aman Dikkat: Gücünüzü iradeli kulanın cünkü ona dogumda ihtiyacınız olacak bunun yerine dogum ilanınızı hazırlayın...
adasu bende senin gibiyim.iş yapınca daha rahatlıyorum ve zinde oluyorum.oturunca ağrılarım artıyor,ayağa bile zor kalkıyorum...yinede kendini fazla yormamalısın...
yaa kızlar duramıyorum yerimde oturdugum zaman kafamda bişi takılı kalıyor kalkıp o işi yapıyorum bugün evi köşe bucak viledayla sildim sonra markette alışverişe cıktım oda yetmedi eşimin dolabını toparladım kışlıklarını hurclara koydum kıyafetleri bir güzel katlayıp yerleştirdim oda bitti bende canta hastalıgı vardır cantalarım dolabımın altında dagınık duruyorudu onlar icinde hurc aldım cantalarımı onun icine soktum toparladım sonra terledim renklileri toparladım carşaflar yastıklar ugraştım cıkardım makinaya attım yataga yeni carşaflar serdim off sırtım agrıyor şimdide yerimde duramıyorum resmen yaa batıyor herşey bana