Temmuz Anneleri Buraya....

canım bende 2 hafta sonra gideceğim çok güzel onu görmek iyi haberlerle dönersin umarım

sıcaklar kötü evet neyse kızlar bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde biraz sıkıntıya katlanacağız artık biraz ağrılarda olacak ben doktoruma şikayete başladığımda ağrım var falan dediğimde siz hem bebek istersiniz hem kilo almamak istersiniz hem de ağrısız olsun herşey istersiniz der bişeyi gerçekten sorunsuz elde etmek istersen katlanacaksın ve şikayet duymayacağım der hakkaten doğru diyor ben de şikayet edemiyorum.. allah başka dert keder vermesin

AMAN KIZ YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİ BU İNSANLARDA NE NANKÖRLER YAAA SICAK OLUR YANIYORUZ SOĞUK OLUR DONUYORUZZZ UFFFFkafamçokkarıştı

evet canım eşimde bana der sen hiç bişeyden memnun olmuyosun der.....:dilcikar:
şükretmeliyizz aslında......
allah başka sıkıntı göstermesina.s.

kızlar eşimin iş yeri taşınıcakmış silivri tarafında yer almış patronlar ve fabrika kurulucak 2 veya 3 yıl icinde biticek oturudugum evde bizim evimiz sıkıntım yok ama kücük bayagı bi hep istedigim hayal ettigim şeye kavuşucam nihayet kızlar cok mutluyum allah bozmasın inş.

fabrika kurulunca haliyle bizim oturdugumuz yere uzaklıgı 1,5 2 saat olucak eşimde bugün evlere baktı siteden ne oluyor dedim fiyat araştırması yaptı silivride dubleks daire alıcakmışız ohh be dedim büyük bir yere cıkıcaz 3 yıl sonra olması farketmez daha iyi bu yaz kızım geldikten sonra araba alıcaz onun borcu 2 yılda biter 1 yılda birikim yaparız kızımda 3 yaşına gelmiş olur hem ben 3 yaşında kızıma oda yapmak istiyordum süper oldu bu iş 3+1 daireler geniş rahat kızımada bir oda yapıcam kısmetse cok mutlu oldum yaa hem araba hem ev allahım hayırlısıyla inş. kızımda geliyor daha ne olsun :asigim::sm_cool:

ne güzel adasu allah gönlüne göre vericekk...
şimdiden hayırlısı olur inşallah...

sagol canım valla biz evliyken hayal ettigimizde buydu cok şükür yaa allahım bozmaz inş. kızım 3 yaşında olsun yeni bir evimiz olsun kızımızın odası olsun arabamamız olsun derdim tabi bizim ailelere 2 saatlik mesafe olucak oda olsun okadar eşimin işi yakın olucak 15 dk. evde olucak şuanda 1 saatte evde oluyor arabada olunca hafta sonları aileleri görürüz nasıl olsa ohh bee:sm_cool:

adasucum hadi şimdiden hayırlı olsun boşver bazen ailelerden biraz uzak olmak da ii oluyor daha tatlı olursunuz..

adasucum hadi şimdiden hayırlı olsun boşver bazen ailelerden biraz uzak olmak da ii oluyor daha tatlı olursunuz..

sorma canım yaa ben anneme 45 dk. yol mesafesi uzaklıktayım ayda 1 belki zor görüyorum arabada olmayınca yollarda maf oluyorum giderken bu yüzden gidemiyorumda ama burda kaynanam 3 sokak ötemde görümcem 5 sokak ötede teyzeler 2 tane onlarda 2 sokak ötede eltim vardı nefret ederiz birbirimizden kaynanamıda hic sevmez ailede onu sevmez zaten oda 4 sokak ötemdeydi allahtan taşındı istemiyormuş bize yakın olmayı hanfendi aman cok umrumda yani anlıycagın her sokakta biri var burda bende uzaklaşmak isitorum kızımla vakit geciriyim kocamla geciriyim evime vakit ayırıyım kendime ayırıyım zırt pırt arıyolar yemege gelin oturmaya gelin gitmesen üzülüyo yaşlı insanlar böyle olması süper olucak..jeyyar

adasu senin adina coook sevindim canim.. insallah hersey gönlünce olur :asigim:

yha ben dün tövbe ettim bugün yine ciktim ..ama sadece 1 saatligine :roflol: biri beni durdursun :))))))

ya bugün canım acayip sıkılıyor...dışarıda çıkmadık...havada bozdu,nasıl karardı birden,kasvetli oldu,içim bunaldı...üfffffffffffff çatlayacam...

yaa kızlar duramıyorum yerimde oturdugum zaman kafamda bişi takılı kalıyor kalkıp o işi yapıyorum bugün evi köşe bucak viledayla sildim sonra markette alışverişe cıktım oda yetmedi eşimin dolabını toparladım kışlıklarını hurclara koydum kıyafetleri bir güzel katlayıp yerleştirdim oda bitti bende canta hastalıgı vardır cantalarım dolabımın altında dagınık duruyorudu onlar icinde hurc aldım cantalarımı onun icine soktum toparladım sonra terledim renklileri toparladım carşaflar yastıklar ugraştım cıkardım makinaya attım yataga yeni carşaflar serdim off sırtım agrıyor şimdide yerimde duramıyorum resmen yaa batıyor herşey bana

adasu maşallah canım sana hatta tütütü nazar değmesin inşallah.
her işini gücünü yapıyorsun valla bravo sana
ama dikkat et artık az kaldı,çok yorma kendini,ağır işler yapma
ya ben hiç birşey yapamıyorum ama yinede heryerim ağrıyor.hiç iş yapacak keyfim olmuyor.yemek yapmayı bile canım istemiyor.bazen yemeyi bile.bugün eşimde temizlik yapamadı,yani ev pislik içinde bir görsen şaşarsın.biri gelsede evi temizlese diyorum.sadece süpürüp,tozları alsa yeter.ama yok ne gelen ne giden ne arayan ne soran var.eşimin bütün akrabaları burnumun dibinde oturuyor ama nasılsın diye aramıyorlar bile.çok kırılıyorum,üzülüyorum.herkes menfaatçi olmuş,ben onu anladım artık.canım anneciğim çalışıyor,yoksa sürekli gelir.yarın geliyor bana,pteside izin almış benim için.çok sevindim.

maşallahh adasu gerçektenn canım bu kadar yorma kendinii son zamanların zatennnn.
ayakta çok durma yat dinlen biraz...klava:

kızlarrr aman nazar deymesin yaa valla bir enerji patlaması var bende bugünlerde sürekli bişeyler yapıyorum duramıyorum yorgundum akşam kaynanam aradı yemek icin ve yemektekilerde bana cazip gelince yorgunluk falan vız geldi kalkıp yemek yemege gittim valla :dance:

ya bide kitapta okudum enerji patlaması yazıyordu şok oldum beni tarif ettigini okuyunca size kitaptan o köşeyi aynen yazıyorum belki bazılarımızda da enerji patlaması olabilir :)

Dogum Öncesinde Enerji Patlaması..

birden icinizden kimi mobilyalarınızı boyamak, yabani otları ayıklamak yada gece yarısı balkonunuzu fırcalayıp yıkamak geliyorsa vakit yaklaştı demektir. Aman Dikkat: Gücünüzü iradeli kulanın cünkü ona dogumda ihtiyacınız olacak bunun yerine dogum ilanınızı hazırlayın...

AAA BAZEN BENDE DE OLUYOR BU PATLAMA :))
PATLAYA PATLAYA DOĞURACAĞIZ VALLA :))

adasu bende senin gibiyim.iş yapınca daha rahatlıyorum ve zinde oluyorum.oturunca ağrılarım artıyor,ayağa bile zor kalkıyorum...yinede kendini fazla yormamalısın...

AYCA HAZİRAN ANNELERİNE KIZIMIN TÜM CİCİLERİNİ EKLEDİM :))

adasu bende senin gibiyim.iş yapınca daha rahatlıyorum ve zinde oluyorum.oturunca ağrılarım artıyor,ayağa bile zor kalkıyorum...yinede kendini fazla yormamalısın...

ayy valla kız maşaaallah
bende de var 2 haftadır ama sonra cok agrı cekiyorum.temizlik temizlik kafayı yedim herşey bitti cok şükür eşimle birlikte yapıyoruz
şimdi tüller makinada dün gece 1 e kadar banyo temizledik
küvetti duvardı
canı cıktı kocışkomun.
yarında halılarım yıkamaya gidiyo.artık gelebilir kızım yanii.
evim tertemiz oldu.

sende adasucum tek basına yapmamaya calış yanlış bi hareket yaparsın ALLAH korusun son zamanların seninde
yorma kendini fazla canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…