Temmuz Anneleri Buraya....

ben geldim millet kayboldu yaaa :uhm: özlememişsiniz siz beni anladım ben:çok üzgünüm:

hoşgeldiniz kıslaarr, ben kaçıyorum bugünlükk herkesii muck muck öpüyorumm.Şeniz
daha ayakkabıcıya gidicem düz taban bişiyler bakıcam. kapanmadan gidim ben...:teytey:

hoşgeldiniz kıslaarr, ben kaçıyorum bugünlükk herkesii muck muck öpüyorumm.Şeniz
daha ayakkabıcıya gidicem düz taban bişiyler bakıcam. kapanmadan gidim ben...:teytey:

KIZ BU SAATTE NERDEN BULCAN AYAKKABI BEKLE YARIN ALIRSIN ALLAH ALLAH
YOKSA MAKSAT GEZMEK Mİ HAH NİZİM BURDA GEZENLERE POŞA DERLER HAAA:dance::roflol::roflol:

ghaneli canım hoşgeldin iyi haberler getirdinmi kızzzyerimseniben

yuok kız adsu burdayıozd asen nerdeysın evı hallettın mıs mıs otur oh

anam sorma evi hallettim hastane cantası icin eksiklerim vardı onlarıda halletim tüm işim bitti şimdi ohh rahatım valla kızımı bekliyorum :sm_cool:

Bi konu acalım dedik kilitlendik ii mi :) Meger daha once varmıs ama ben temmuz annelerininkini merak etmiştim.Küstüm:çok üzgünüm:

selam kizlarr ..
öldüm bittim yafs.. ben bu cocugu magazalarda dogurucam bu gidisle.. hergün en az 5 saat alis veris merkezlerinde geciriyorum :roflol:
ama bugün cok assagidaydi oglum .. tövbe ettim .. oturcam popomun üstünde :roflol:
erken dogum istiyorumda ..yinede azcuk daha dursun :pp

allahım karıya bak yaw erken dogum istiyorum diyo cins:roflol:

otur tabi kıcının üstüne yeter aldıkların bende son hastane cantası icin alışvverişimi yaptım dahada bişi almıycam bitti alışveriş falan anam cıkamam bu sıcaklarda dışarı zaten evin icinde sürekli ter döküyorum dışarda baygınlık geliyor markete bile gidemiyorum yaw ne olacak bu halim bilmem:çok üzgünüm:

kızlarrrrr uyuyamıyorum cok sıcak ateş basıyor duramıyorum yerimde yatıp kalkıyorum saga sola dön olmuyorrr sıcaklar beni deli ediyor kafamçokkarıştı:1no2:

ve sırt agrısı resmen sırtımda bıcak girmişte öyle geziyorum sanki :bbo:allahım ne acı bu zamana kadar hic sırt agrısı cekmemiştim ve başladılar sagolsun hem sıcak hem sırt agrısı tanrım deliricemmm ben:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

kızlarrrrr uyuyamıyorum cok sıcak ateş basıyor duramıyorum yerimde yatıp kalkıyorum saga sola dön olmuyorrr sıcaklar beni deli ediyor kafamçokkarıştı:1no2:

ve sırt agrısı resmen sırtımda bıcak girmişte öyle geziyorum sanki :bbo:allahım ne acı bu zamana kadar hic sırt agrısı cekmemiştim ve başladılar sagolsun hem sıcak hem sırt agrısı tanrım deliricemmm ben:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

bende sıcaklardan uyuyamıyorum buralar çooook ssıcak yaaaa....bide tuvalete gitme nöbetlerim yokmu her gece kaç kez kalkıorum sayısını bende bilmiyorum offf ya bide artık göğüs kafesim batıyo sanki kırılcak artık daha ne kadar şişebilir ki göbeğim diyorum ay şu son haftalar gerçekten sıkıntılı olcak ya:1no2:benneyaptımki:1no2::çok üzgünüm:

bende sıcaklardan uyuyamıyorum buralar çooook ssıcak yaaaa....bide tuvalete gitme nöbetlerim yokmu her gece kaç kez kalkıorum sayısını bende bilmiyorum offf ya bide artık göğüs kafesim batıyo sanki kırılcak artık daha ne kadar şişebilir ki göbeğim diyorum ay şu son haftalar gerçekten sıkıntılı olcak ya:1no2:benneyaptımki:1no2::çok üzgünüm:

sıcak ayrı bir dert o kesin bide evet gece tuvalete kalkmak berbat yarı gözüm kapalı gidiyorum tuvalete kemiklerim benimde batıyor artık yatarken sagımda solumda batmaları hissediyorum:bbo: ve cokta sertleşiyor karnım doktruma dedim demezmi daha iyisin doguma son 15 gün kala görücem ben seni yaa daha ne görücez yaa ölüyoruz burda senağlama ayy allahım hayırlısıyla bir kavuşsak bebişlerimize yaa eski saglıklı günlerimi cok özledim valla:1no2:

gunaydın kızlar
bugun 10.30da randevumuz var...prensesimi görucem...uzun zamandır görmemiştim çok özledim...
doktorla konusacak çok şey var, soracağı sorular var...
son gunlerde agrılarım acayip arttı nst ye felan alır belki bugun...bakalım ne diyecek, miniğim ne kadar olmus...

gunaydın kızalr alın bendende o kadar ya uyuyyamıyorum 3 saatlık uykuyla duruyom batmalar bendede var netcez bılmıom

günaydınn kızlarrr nasılsınız .
bugün hiç şikayet etmicemm.. iyiyim yorgun değilim, hiç bi yerim ağrıyoo güne güzel başladım kahvaltımı ettim.. oohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee................

günaydınn kızlarrr nasılsınız .
bugün hiç şikayet etmicemm.. iyiyim yorgun değilim, hiç bi yerim ağrıyoo güne güzel başladım kahvaltımı ettim.. oohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee................

AYYY KIZ NE POZİTİFSİN BUGÜNNNN NE GÜZEL YAAA:roflol:
BANANE BANANE BENDE POZİTİF OLMAK İSTİYORUMMMjeyyar
AMA TEK ŞİKAYETİM BU SICAKLARRRRtatlicadiarzu

AMAN KIZ YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİ BU İNSANLARDA NE NANKÖRLER YAAA SICAK OLUR YANIYORUZ SOĞUK OLUR DONUYORUZZZ UFFFFkafamçokkarıştı

X