Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz kıslaarr, ben kaçıyorum bugünlükk herkesii muck muck öpüyorumm.Şeniz
daha ayakkabıcıya gidicem düz taban bişiyler bakıcam. kapanmadan gidim ben...:teytey:
yuok kız adsu burdayıozd asen nerdeysın evı hallettın mıs mıs otur oh
kızlarrrrr uyuyamıyorum cok sıcak ateş basıyor duramıyorum yerimde yatıp kalkıyorum saga sola dön olmuyorrr sıcaklar beni deli ediyor kafamçokkarıştı:1no2:
ve sırt agrısı resmen sırtımda bıcak girmişte öyle geziyorum sanki :bbo:allahım ne acı bu zamana kadar hic sırt agrısı cekmemiştim ve başladılar sagolsun hem sıcak hem sırt agrısı tanrım deliricemmm ben:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
Bi konu acalım dedik kilitlendik ii mi :) Meger daha once varmıs ama ben temmuz annelerininkini merak etmiştim.Küstüm:çok üzgünüm:
bende sıcaklardan uyuyamıyorum buralar çooook ssıcak yaaaa....bide tuvalete gitme nöbetlerim yokmu her gece kaç kez kalkıorum sayısını bende bilmiyorum offf ya bide artık göğüs kafesim batıyo sanki kırılcak artık daha ne kadar şişebilir ki göbeğim diyorum ay şu son haftalar gerçekten sıkıntılı olcak ya:1no2:benneyaptımki:1no2::çok üzgünüm:
günaydınn kızlarrr nasılsınız .
bugün hiç şikayet etmicemm.. iyiyim yorgun değilim, hiç bi yerim ağrıyoo güne güzel başladım kahvaltımı ettim.. oohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee................