Temmuz Anneleri Buraya....

bende bugun hic bi sey yapmak istemiyorum
uykum var ama oglum uyumak istemiyor ben uyumucam diyo
cizgi film bakacam dio
neyse az daha baksin sonra ben kandirip uyuturum onu sole guzel alip oglumu koynuma yatam
ah annesi yesin bu yaramaz oglani be deli ediyor beni sipa :))

selam kizlar... uyku sorunum yok sükür..:nazar: misil misil uyuyorum .. sabaha kadar kese doluo ama kalkinca zor yetisiyorum:roflol:

ilahi askito.. nasıl duruyorsun kız öyle.. ben bi uyanıyorum zar zor yetişiyorum tuvalete.. bi gün takılıp düşecem bi yere valla...

bende bugun hic bi sey yapmak istemiyorum
uykum var ama oglum uyumak istemiyor ben uyumucam diyo
cizgi film bakacam dio
neyse az daha baksin sonra ben kandirip uyuturum onu sole guzel alip oglumu koynuma yatam
ah annesi yesin bu yaramaz oglani be deli ediyor beni sipa :))

çorumlu ne güzel kısss... koynuna alıp yatmak harika bişey olsa gerek. yiğenim 2,5 yaşında ve bir kaç dakikalığına bile olsa koynuma yattığında öyle mutlu oluyorum ki... kollarını da doladı mı boynuma ohhh değmeyin keyfime.. kendi çocuğum olunca nasıl olacak düşünemiyorum bile...

ilahi askito.. nasıl duruyorsun kız öyle.. ben bi uyanıyorum zar zor yetişiyorum tuvalete.. bi gün takılıp düşecem bi yere valla...

sırnaşık şeysırnaşık şey
aman dikkat et kizz.. tuvalete kosarken bacagimi kirdim topigi görmek istemiorum burdaaaa laelaelaelaelaesırnaşık şey

acayip üşengeç oldum ne yemek nede iş yapmak istemiyorumm.ağırlaşmak böylemi oluyor acabasenağlama ben çok mutsuzum yaa senağlama

uyku benimde var.üşengeçlik halsizlik :bbo: çalıştığın içindir 2 gun yatamazsın canım yatakta.şimdi çok istiyosun ya oyuzden :smiley-cool:

Evet canım aynen pazar çalışmıyorumya sabahın 7 sinde ayaktayımm..:kızgın: uyku felan yokk ama hafta içii gözlerimm bayılıyooo resmennn uykusuzluktann

Evet canım aynen pazar çalışmıyorumya sabahın 7 sinde ayaktayımm..:kızgın: uyku felan yokk ama hafta içii gözlerimm bayılıyooo resmennn uykusuzluktann

Allah kolaylık versin canım yaa valla çok zor.bebiş olunca nasıl yapıcaz bilemiyorum.zor olucak bizim için yatmaya alıştık yaajeyyar sizin için daha kolay olur gibime geliyor çalışıanlar için :1rolleyes:

Allah kolaylık versin canım yaa valla çok zor.bebiş olunca nasıl yapıcaz bilemiyorum.zor olucak bizim için yatmaya alıştık yaajeyyar sizin için daha kolay olur gibime geliyor çalışıanlar için :1rolleyes:

o zaman uyku felan olmaz gözümüzde ağladı ağlıcak duyamayız bişey olur diyee..
şimdi bu kadar herşeye pimpirikleniyoruz bakalım doğunca napıcaz meraklıcım..

herkese iyi akşamlar....

sıkı takipçiniz ve mayıs annesi olarak yarın sabah 9da bebeğime kavuşucam Allahın izniyle. sağ salim evimize geldiğimizde doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam.Umarım herşey yolunda gider... sizlerde yaklaşıyorsunuz artık.zaman gerçekten hızlı geçiyor.tadını çıkarın bu günlerin:1rolleyes:

Dualarınızı bekliyorum...a.s.

herkese iyi akşamlar....

sıkı takipçiniz ve mayıs annesi olarak yarın sabah 9da bebeğime kavuşucam Allahın izniyle. sağ salim evimize geldiğimizde doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam.Umarım herşey yolunda gider... sizlerde yaklaşıyorsunuz artık.zaman gerçekten hızlı geçiyor.tadını çıkarın bu günlerin:1rolleyes:

Allah sağsalim bebeğine kavuştursun canım uzun ömürlü analı babalı bi bebek olsun.
Darısı bizlerin başına......(amin)

ay canimm ne güzell.. bak mutlaka yaz.. bebisin resimlerinide beklioruzz yerimseniben..
allah anali babali büyütsün ..saglikla kucagina al insallah mCx

ne guzel canım işte yarın bebegıne kavusuyorsun Allah analı babalı büyütsün

herkese iyi akşamlar....

bu saatlerde doguma girmişsindir canım...rabbim yardımcın olsun ve en kısa zamanda sapa sağlam ayaga kalkarsın inşallah...

güzel resimm kolay doğumun olur inşallah..
darısı bizim başımıza.. allah bizede göstersinbu günlerii

herkese iyi akşamlar....

aaayyy canım yaa .. şu saatlerde bebişini kokluyosundur sanırım .. hadi gözün aydın diyelim hayırlısıyla kurtarmışsındır inş.. darısı başımıza :teytey:

bebişin kollarındadır şimdi güzel resim sağlıkla sıhhatle büyüt bebişini hikayenide merakla bekliyoruz canım ... çokkk geçmiş olsun

allah analı babalı büyütsün canım bebişini..darısı bızlere ..(amın) ddoğum hikayenı beklıyoruzz canımm

X