- 21 Ocak 2008
- 2.762
- 0
selam kizlar... uyku sorunum yok sükür.. misil misil uyuyorum .. sabaha kadar kese doluo ama kalkinca zor yetisiyorum:roflol:
Allah iyiliğini versin :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar... uyku sorunum yok sükür.. misil misil uyuyorum .. sabaha kadar kese doluo ama kalkinca zor yetisiyorum:roflol:
bende bugun hic bi sey yapmak istemiyorum
uykum var ama oglum uyumak istemiyor ben uyumucam diyo
cizgi film bakacam dio
neyse az daha baksin sonra ben kandirip uyuturum onu sole guzel alip oglumu koynuma yatam
ah annesi yesin bu yaramaz oglani be deli ediyor beni sipa :))
ilahi askito.. nasıl duruyorsun kız öyle.. ben bi uyanıyorum zar zor yetişiyorum tuvalete.. bi gün takılıp düşecem bi yere valla...
acayip üşengeç oldum ne yemek nede iş yapmak istemiyorumm.ağırlaşmak böylemi oluyor acabasenağlama ben çok mutsuzum yaa senağlama
bende sadece yorgunluk hissediyorumm ve uyumakk uzunca bi süre uyumak istiyorum nedense....
uyku benimde var.üşengeçlik halsizlik :bbo: çalıştığın içindir 2 gun yatamazsın canım yatakta.şimdi çok istiyosun ya oyuzden :smiley-cool:
Evet canım aynen pazar çalışmıyorumya sabahın 7 sinde ayaktayımm.. uyku felan yokk ama hafta içii gözlerimm bayılıyooo resmennn uykusuzluktann
Allah kolaylık versin canım yaa valla çok zor.bebiş olunca nasıl yapıcaz bilemiyorum.zor olucak bizim için yatmaya alıştık yaajeyyar sizin için daha kolay olur gibime geliyor çalışıanlar için :1rolleyes:
herkese iyi akşamlar....
sıkı takipçiniz ve mayıs annesi olarak yarın sabah 9da bebeğime kavuşucam Allahın izniyle. sağ salim evimize geldiğimizde doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam.Umarım herşey yolunda gider... sizlerde yaklaşıyorsunuz artık.zaman gerçekten hızlı geçiyor.tadını çıkarın bu günlerin:1rolleyes:
Dualarınızı bekliyorum...a.s.
herkese iyi akşamlar....
sıkı takipçiniz ve mayıs annesi olarak yarın sabah 9da bebeğime kavuşucam Allahın izniyle. sağ salim evimize geldiğimizde doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam.Umarım herşey yolunda gider... sizlerde yaklaşıyorsunuz artık.zaman gerçekten hızlı geçiyor.tadını çıkarın bu günlerin:1rolleyes:
herkese iyi akşamlar....