Temmuz Anneleri Buraya....

anneler-gunu-kart4.jpg

Kızlar ben grip oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama bogazlarım şiş burnum tıkalı off halsizlik gücsüzlük bir yandan yandım ben sürekli ıhlamur icip duruyorumsenağlamasenağlama

Kızlar ben grip oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama bogazlarım şiş burnum tıkalı off halsizlik gücsüzlük bir yandan yandım ben sürekli ıhlamur icip duruyorumsenağlamasenağlama

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

geçmiş olsun canım ya dıkkat et kendıne havalar belı degılkı zatı bu havalarda grıp çok olunuyo

bu sırada gunaydın kızlar tunam uyutmadı benı

bugun dr gıtcez bakalım haber verırım

Günaydın kızlarrr... Nasılsınız? Ben feci yorgun hissediyorum bugün.. öyle zor geldim ki işe... akşamı nasıl edecem bilmiyorum...

gunaydın arkadaslar...
bir haftaya daha başladık...
adasucum gecmiş olsun...
meralcim bende işe çok zor geldim...bebiş olunca nasıl gelicez allah bilir...

adasucum geçmış olsun güzelim..çok zor oluyo grıp bende geçirmiştim dikkat et canımm..inşaalah en kısa zamanda geçer....

günaydın canlarım bendede yataktan kalkınca çok yorgunluk oluyoo ınsanın akşamolduğunda yorgunluk çöker bende yataktan kalkarken yorgun kalkıyorum sanırım yatakta bir sağa bır sola dönemkten oluyoo...

sabaha karşı çok kötü bi rüyaa gördümm. ağlıyarak uyandımm. haalaada etkisindeyimm.. çok morelim bozuldu rüyaydı ama sanki gerçekmiş gibi oluyoo.. anlicanızz ben güne kötüü başladımmm, böylede gider akşama kadarrr.. günaydınn kızlarr bu arada...

Adasucum çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşmeni dilerim. Bir yerde okumuştum ıhlamurun da fazlası zararmış..Günde kaç bardak içebileceğini bir doktoruna danış istersen..Bol bol istirahat et..Bir arkadaşımda çok fena grip olmuştu doktoru günde bir defa sürmek üzere vicks merheme izin vermişti, doktoruna danışarak belki sende kullanabilirsin..Tekrar çok geçmiş olsun a.s.

günaydın kızlaar.. adasu geçmiş olsun.. yaa benim de boğazımda gıcık var ne kadar zamandır söküp atamadım boyuna öksürüyorum... ne hastalanıyorum ne iyiyim.. bir türlü düzelemedim..bende ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı napsam kızlar yaa..

kızlar geçmiş olsun kendinize dikkat edin ıhlamur bence içmemelsiin gebelere önerilmez ıhlamur.
kızlar ufak bir bilgi okuyalım bu haftalırımız önemli

Bebeğinizin 30-34 haftalar arası hafta başına alacağı kilo (ya da gram :-) ) gebeliğin tüm diğer haftalarından fazladır.Bu nedenle beslenmenize dikkat edin.Ancak en az beslenme kadar ayakta çok uzun süre kalmamanız da önemlidir.Rahimden bebeğe giden kan akımı anne sol yanına yatar durumdayken en fazladır.Yani yediğiniz besinlerin ve oksijenin bebeğinize en ideal şekilde ulaşması için gün içinde en az iki kez yarım saatlik periodlarda sol yanınıza yatarak dinlenmeniz uygun olacaktır.

kızlar geçmiş olsun kendinize dikkat edin ıhlamur bence içmemelsiin gebelere önerilmez ıhlamur.
kızlar ufak bir bilgi okuyalım bu haftalırımız önemli

Bebeğinizin 30-34 haftalar arası hafta başına alacağı kilo (ya da gram :-) ) gebeliğin tüm diğer haftalarından fazladır.Bu nedenle beslenmenize dikkat edin.Ancak en az beslenme kadar ayakta çok uzun süre kalmamanız da önemlidir.Rahimden bebeğe giden kan akımı anne sol yanına yatar durumdayken en fazladır.Yani yediğiniz besinlerin ve oksijenin bebeğinize en ideal şekilde ulaşması için gün içinde en az iki kez yarım saatlik periodlarda sol yanınıza yatarak dinlenmeniz uygun olacaktır.

doktorumuzda bize zaten bu haftalarda sürekli yatıp dinlenmemiz gerektigini söyledi bide grip olunca istemeye istemeye yatıyorum zaten offf ilkyascım ıhlamur neden önerilmiyor icilebilir diye duymuştum ben:uhm:

canım benim kayunvalidem menopoza girdi ona menopoz için önerilmişti ve gebe kalmak isteyen bayanlara da öneriliyor ama gebelere önerilmediğini söylemişti hatta ben grip olduğumda kayınvalidem vermedi herhalde yumurtalıkları hızlandırdığı için erken doğum nedeni diye düşündüm kayınvalidem sağlıklı yaşam konusunda muthiş donanımlı.. ama yanlışta biliyor olabilirim ben netten bakayım sana bilgi veririm

sagol canım bilgi verirsen sevinirim şimdi ıhlamur kaynatıcaktım cünkü

X