Temmuz Anneleri Buraya....

selam kızlarrr... delirmeyin yawww... yeni bir göbiş ve cicişler ekledim.. hele bi bakın onlara... tombiş merali görün :)))))

Selam Arkadaslar...
Bugun çok Aşiri Yogunum Buraya Gunaydin Bile Diyemedim...hava Açilip Kapaniyor, Iş Yerindeyim, Hafta Sonu çalişmak Daha Bir Zor Oluyor Artik...
Akşam Saat 11 Gibi Bir Bulanti Karin Agrisi Aha Dedim Sanci Giriyor Heralde...yarim Saat Kivrandim Yatakta...nekadar Zormus Ya...dogum Yaparken Ne Yapacaksak

Selam Arkadaslar...
Bugun çok Aşiri Yogunum Buraya Gunaydin Bile Diyemedim...hava Açilip Kapaniyor, Iş Yerindeyim, Hafta Sonu çalişmak Daha Bir Zor Oluyor Artik...
Akşam Saat 11 Gibi Bir Bulanti Karin Agrisi Aha Dedim Sanci Giriyor Heralde...yarim Saat Kivrandim Yatakta...nekadar Zormus Ya...dogum Yaparken Ne Yapacaksak

aynen canıım katılıyorum gerçekten hafta içi neysede hafta sonu daha zor oluyoo çalışmakk..:kızgın: bide benim gibi 8:30 kadar çalışmak daha zorr.. hele özelliklede dangalak bi patronun varsa seni akşama kadar sinir ediyosa o daha kötüü.. :eek:klava:
walla artık kimseyi çekemiyorummm..
hamilelik ilerledikçe daha bi stresim nedensee:kızgın:

yemeyin kizlar kafayi bende sonra firinda makarna yada pilav yapacam aciktim
bakalim benim oglum hangisini isterse onu yapacam :)

aynen canıım katılıyorum gerçekten hafta içi neysede hafta sonu daha zor oluyoo çalışmakk..:kızgın: bide benim gibi 8:30 kadar çalışmak daha zorr.. hele özelliklede dangalak bi patronun varsa seni akşama kadar sinir ediyosa o daha kötüü.. :eek:klava:
walla artık kimseyi çekemiyorummm..
hamilelik ilerledikçe daha bi stresim nedensee:kızgın:

bende 6da çıkıyorum canım ama allahtan benden üst yetkili biri yok tepemde...
mide yanmalarım artıyorrr....eve gidip yatmak istiyorum...

hemencecık gıt yat barı

kız corumlu fırında makarnayı nasıl yapıon

aynen oncacığımm bende hemen eve gidip yatmak istiyorum çok yoğun bi gündü belim ağrıyoo

malzemeler:

yarım paket makarna
1 tatlı kaşığı tuz
3 yemek kaşığı margarin
1,5 yemek kaşığı un
3 su bardağı süt
1 yumurta
1 su bardağı kaşar rendesi
1 parmak sucuk
1 domates
hazırlanması:

tencereye suyu koyup kaynatın. bu arada bir tavaya 3 yemek kaşığı margarini koyup kızdırın. yağ kızınca unu ekleyip kokusu gidene kadar kavurun. en son 3 su bardağı süt devamlı karıştırarak azar azar ekleyin. süt yoğunlaşana kadar (ara sıra karıştırarak) kaynatın.
tenceredeki su kaynayınca tuzu ve makarnaları ekleyin. makarnalar yumuşayana kadar pişirin. pişince süzüp geniş bir kaseye alın. beşamel sosu ekleyip karıştırın. kaşar rendesinin yarısını ve bir yumurtayı ekleyip tekrar karıştırın. en son hafif kızartılmış sucukları ekleyin.
tüm karışımı dikdörtgen pyrex'e döşeyin. üzerine kalan kaşar rendesini serpin. en üste halka halka doğranmış domatesleri dizin. 175C fırında pişirin.

canim bak bunu internetten aldim daha iyi anlatmis burda
benim yaptigim tam buna benziyor ama benim besamel sos hazir aliyorum burda var orda da vardir ama bi bak istersen

ayy allah iyiliginizi versin gene tarif vermeyemi başladınız :dance: bende ayıptır söylemesi mantı yaptım :teytey:

gs05pv5.gif

gs05pv5.e83e5af2f0.jpg

Ya Kizlar Sidede Oluomu Ben Ilk Aylarda Böyle Değildim Ama şimdi çok Duygusallaştimm Ve Herşeye üzülüp Ağlayasim Gelioo..aklima Annm Gelio Ağliom Babm Gelio Ağliom ..komşumuzu Düşünüp Ağliom Yaşli Birini Görsem Baim Ağlayacağim Gelio .küçük Bir çocuk Görüom Eğer Masum Masum Duruosa Ağliom..herkese Yardim Etmek Kimseyi üzmek Isyemiyomm..birşey Alacak Yada Yapacak Olayim Acaba Alabilenler Varmi Yapabilenler Vaarmi Deyip Sağlayasim Gelioo...ne Olcek Benim Halim Yaa..valla Iyice Kafayi Oynatcem Galiba...inşallah En Kisa Zamanda Geçer..

selam kizlaaaarr, bende tüm annelerimizin, anne adaylarinin ve tabiikiiii anne olmak isteyenlerin ANNELER GÜNÜNÜ cani gönülden KUTLUYORUUUUM.insallah cok güzel bir gün gecirirsiniz icinizdeki kipirtilarla..hepinizi kocaman öpüyorum.insallah seneye kucaklarinizdaki bebislerinizle kutlarsiniz ve onlarin size ufacik bir gülümsemesi size en dünyanin en güzel hediyesi olur

X