Temmuz Anneleri Buraya....

KIZLAR BENDE HASTANEDEN YENİ GELDİM.ŞEKER YÜKLEMEM VARDI.100GR LIK YAPILDI.4 DEFA KOLUMDAN KAN ALDILAR KOLLARIM MOSMOR OLDU ÇOK ACIYOLARR.YİNE BİRAZ YÜKSEK ÇIKTI YİNE DİYET VERİLDİ.TEKRAR YAPILACAK.ARKADAŞLAR ALLAH HİÇ KİMSEYİ HASTANELERE DÜŞÜRMESİN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ iNSAN ORDAN ORAYA PERİŞAN OLUYO.BAŞIM AĞRIYO AZICIK YATAM YİNE UĞRARIMMM

ghaneli geçmiş olsun canım diyetini sıkı sıkıya uygulada düşsün şu şeker.
allah yardımcın olsun canım yaaa

kızlar temmuz annelerine nazar mı değdi yaaa .. hergün birisi hastanelik oluyor .. :nazar::nazar::nazar:

bende bugun carsiya gittim oglumu da annem carsiya getirdi 4 gundur ordaydi ozledim simdi aldim geldim oglumu
yemek yedik disarda oh be dunya varmis evden cikmak falan
kendime ogluma esime kiyafet aldim kiz icin bugun pek bi sey begenemedim
indirimlar baslicak yakinda o zaman alirim :))

bende bugun carsiya gittim oglumu da annem carsiya getirdi 4 gundur ordaydi ozledim simdi aldim geldim oglumu
yemek yedik disarda oh be dunya varmis evden cikmak falan
kendime ogluma esime kiyafet aldim kiz icin bugun pek bi sey begenemedim
indirimlar baslicak yakinda o zaman alirim :))

oohhhhhh iyisin walla .. güzel gezmişsin bugün .. bense bütün gün temizlik yaptım kafamçokkarıştı

ohhhh ne güzel kız corumlu iyi yapmışsın valla bende bi izne çıksam çarşı pazar gezicem..

gezı gezı bende eve tıkılıp kalayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
banane bende gezmak ıstıyommmm

a.s.rahatsızlanan arkadaşlarımızın hepsine geçmişolsun diyorum. böyle sıkıntılı anlar atlatılıyor her her grupta arkadaşlar. bizde ağustos annelerinde çok sıkıntılı dönemlerden geçtik. allah hepimizi ve kuzucuklarımızı korusun.yolun sonuna geliyoruz hayırlısıyla ve bu son mutlu son olacak inşallah...:nazar::emir_bebek::nazar:

hidennisko iğneni yaptırdın mı:uhm: merak ediyorum seni bana yazarmısın arkadaşım.

günaydınn.. evi toparlıyorum.. dışarı çıkıp alışveriş yapsammı diye düşünüyorum ama karar veremedim.

HaPPy WeeKeND...$eko$lar...kimse bugün temizlik felan yapmasin.. hafta sonu nun tadini cikarin.. gezin tozun .. yan gelip yatinnnnn oke mi? mCxxx

gelincik ver canim tel.ini is yerinin benim patronunla bi görüsme yapmam gerekio :roflol:

GUNAYDIN kizlar

offf ben cok yorgun bi halim var kizlar hic canim bi sey yapmak istemiyor
hayirlisiyla dogum yapsak artik

günaydıı kızlar budun hava berbat çok karanlık afakanlar bastı benı yawwwwwwwwww

hava bulanık olunca bende kendimi kötü hissediyorum hafsaa .. sabah kalktığımda pırıl pırıl bi güneş vardı şimdi ise kararmaya başladı ..benimde canım sıkılıyo

X