Temmuz Anneleri Buraya....

günaydin canimm.. cok sükür kramp yok bugün.. kimse tutamaz beni daha :)) sen iimisin?

Süperr... ya ben de iyiyim ama dün akşamdan beri göğsümde bi tuhaflık var. sol göğsümün ucu acıyıp duruyordu, giysilerimin üstünden bile dokunamıyordum. bugün bi baktım kahverengi kısmın orası çok sert. beze gibi bişey var. dokununca çok acıyor. süt bezleriyle ilgilidir belki diyorum ama diğer göğsümde hiçbişey yok. zırt pırt herşey için doktora gittiğimden artık utanıyorum da gitmeye... sizlerde var mı böyle bişey?

Allahın izniyle inanılmaz bir mucizeyi gerçekleştirecek olan tüm annelere günaydın...Bugününüz her gününüzden güzel olsun...

geçmiş olsun...Bence doktoruna telefon açıp sorabilirsin gitmek istemiyorsan...Hamilelikte herşey oluyor...Süt kanallarıyla ilgili bir durum olabilir...Endişelenme...

canım geçmiş olsun öyle bi sorunum olmadı daha doğrusu göğüsümle ilgili hiç bi sıkıntım yok.. canım zaten çalıştığın yerdeki doktora gidiyosun en azından yabancı değil şanslısın walla ben senin yerinde olsam her sıkıntımda gider sorarım doktor ayağının dibinde...:icecream:

ya öyle yapıyorum da artık kadın beni gördüğünde Merallll yine ne var diyecek diye korkuyorum... gerçi sağolsun her gittiğimde ilgileniyor ama ne bilim işte... önce bi bakayım sizlerde de var mı bişey dedim... olmazsa bi ara gidecem bugün artık..

Dayanamayıp gittim doktora.. Tam da ameliyata girmeye hazırlanıyordu iyi yakaladım. Tahmin ettiğimiz gibi süt bezleriyle ilgili birşeymiş. Yer yer sertleşmeler, bezeler, ağrılar olur dedi. Önemli olan bi akıntı vs. olmaması dedi. Sizlerin de aklınızın bi ucunda bulunsun... böyle bişey olursa korkmak yok :))))

Kizlar Yaa Dünden Beri Göğüslerimde Süt Kalmadi Habire Akiyo Hatta Göğüs Pedi Kullanmaya Başladim Yaa Korkuyorum Ya Bebek Için önemli Olan Ilk Süt Biticek Diye.haa Kizlar Ilk Süt Azalir Mi?

günaydın kızlarrrrr

meralcim korkulacak bişi olmamasına sevindim canım .. ayy benimde sütüm baya doldu ...kendimi yine sütaş inekleri gibi hissettim sırnaşık şey(ilk hamileliğimde erkek kardeşim dalga geçiyodu abla şütaş inekleri gibi olmuşsun diyodu :roflol:)

Kizlar Yaa Dünden Beri Göğüslerimde Süt Kalmadi Habire Akiyo Hatta Göğüs Pedi Kullanmaya Başladim Yaa Korkuyorum Ya Bebek Için önemli Olan Ilk Süt Biticek Diye.haa Kizlar Ilk Süt Azalir Mi?
canım korkma doktorların ilk süt dedikleri doğumdan hemen sonraki süt.telaş yapma a.syerimseniben

Ayyy Canim Sütaş Valla Böyle Giderse Bende Farkli Olmayacağim Valla şimdiden şipir şipir Napicam Bennn

kizlar bi sancim var ya yemin ederim nasil agladim allahim o neyin nesiydi
evde kimse de yok offff
doktor sanci cektigim zaman bi pembe ilac verdi
spasfon onu ictim bakalim gececek mi gecmezse ne yaparim bilmiyorum sicak suya girsem mi yoksa acile mi gitsem devam ederse o neydi yaaaaaaaaaaa

çorumlu dikkat et canım sıcak suya girme açılma yapar ama ılık bi duş al geçmiş olsun canım sancın nenden bu kadar fazla oluyo doktor söylemedi mi

vallaha doktora gittim dedim bi sey yok dedi bilmiyorum
benim bu ara cok olmaya basladi gercekten yoruldum artik bu durumdan dayanamiyorum bi de ter basiyor ki hic sorma oglumda hic bole olmadi sadece doguma bi kac gun kala sancilarim baslamisti ama bunda hic bole olmadi (

afedersiniz popomun ustune oturuyorum ama cok fena agriyor karnim da agriyor sanci cok kotu dogum aninda cektigim sancilar bu ama acilma da yok dedi doktor offffffffffff

canım gecmiş olsun...neden olduki aceba bu agrı...inşallah ilaçtan sonra gecer...

canım çoook geçmiş olsun kasıklarında mı sancın var? ılık bi duş alıp dinlen bakalım geçmezse dr.una git birilerini de haberdar et yanına gelsinler ...:çok üzgünüm:

kasiklarimda var popomun kemiginde var karnimda var allahim nasil bi sey bu ya unutmusum sanki bu aciyi ama unutmak mumkunmu yahu bi terledim var ya
yeminle ikinmak istiyorum ciksin diye sanki
bi baski vardi sabah asagida gene basladi

canım kıyamam sana yalancı doğum sancıların başlamış .. ara ara hissettirecek sana kendini böyle ama korkulacak bişi yokmuş yaa o güzel canım.. dayanıcaksın artık canım .. çooook geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…