günaydin canimm.. cok sükür kramp yok bugün.. kimse tutamaz beni daha :)) sen iimisin?
Süperr... ya ben de iyiyim ama dün akşamdan beri göğsümde bi tuhaflık var. sol göğsümün ucu acıyıp duruyordu, giysilerimin üstünden bile dokunamıyordum. bugün bi baktım kahverengi kısmın orası çok sert. beze gibi bişey var. dokununca çok acıyor. süt bezleriyle ilgilidir belki diyorum ama diğer göğsümde hiçbişey yok. zırt pırt herşey için doktora gittiğimden artık utanıyorum da gitmeye... sizlerde var mı böyle bişey?
canım geçmiş olsun öyle bi sorunum olmadı daha doğrusu göğüsümle ilgili hiç bi sıkıntım yok.. canım zaten çalıştığın yerdeki doktora gidiyosun en azından yabancı değil şanslısın walla ben senin yerinde olsam her sıkıntımda gider sorarım doktor ayağının dibinde...:icecream:
canım korkma doktorların ilk süt dedikleri doğumdan hemen sonraki süt.telaş yapma a.syerimsenibenKizlar Yaa Dünden Beri Göğüslerimde Süt Kalmadi Habire Akiyo Hatta Göğüs Pedi Kullanmaya Başladim Yaa Korkuyorum Ya Bebek Için önemli Olan Ilk Süt Biticek Diye.haa Kizlar Ilk Süt Azalir Mi?
kizlar bi sancim var ya yemin ederim nasil agladim allahim o neyin nesiydi
evde kimse de yok offff
doktor sanci cektigim zaman bi pembe ilac verdi
spasfon onu ictim bakalim gececek mi gecmezse ne yaparim bilmiyorum sicak suya girsem mi yoksa acile mi gitsem devam ederse o neydi yaaaaaaaaaaa