Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydınlar....
her gecen gun bebişlerimize kavusmaya bir gun daha yaklaşıyoruz...rabbim isteyen herkeze yasatsın bu duyguları...
bugun karnımın altında agrı var...hava 2-3 gundur çok soguk heralde üşüttüm...ne kadar dikkat edersem edeyim olmuyor...inşallah grip felan olmam, hem hamilelik, hem işte olmak....hiç çekilmez valla...

Herkese günaydın....Takvimleriniz nasıl geri geldi kızlar benim ki görünmüyor (((((

herkeze günaydınn....
oncacığım geçmiş olsunn aman dikkat ett kendine bi yakalanırsan şu illete zor geçirirsin şimdiden c vitaminlerini almaya bak .....

günaydinn citirlarr ..
ay bugün burasi 28 dereceeeeee.. denizde yok ki yüzsek..

annişler günaydın....

bugün kontrole gittim,biraz önce geldim eve.

bebişimin herşeyi normalmiş.gelen kısmı başmış.oğluşum döndü demekki sonunda.çok sevindim

valla.ya bu arada karın fıtığı varmış bende.

ağrılarımı söyledim ondanmıdır diye.değildir,çok şiddetli olur onun ağrısı duramazsın ve mide bulantısı

olur,kusma olur dedi doktor.sizinde aklınızda bulunsun kızlar.bebeğe bi zararı yokmuş Allahtan.normal

yada sezeryan olsun farketmez doğumdan 2 ay sonra halletmemiz gerekir dedi.korktum çok fena.

ameliyat olacaaaaaaaaaam...bebişim bi gelseydi hayırlısıyla...

geçmiş olsun ayerba ne şikayetlerin vardıki canım fıtıkla ilgili ağrımı yapıyodu...

Geçmiş olsun Ayerba... inşallah doğumda bir mucize olur ve ameliyata da gerek kalmaz... bebişin kurtarır seni fıtıktan...

geçmiş olsun ayerba ne şikayetlerin vardıki canım fıtıkla ilgili ağrımı yapıyodu...
CANIM HAYIR AĞRIM YOKTU.YANİ BEN ŞİKAYATİM VAR DİYE GİTMEDİM.

DOKTOR KARNIMA BAKTI,BASTIRDI BİRAZ,GÖBEK DELİĞİ VE ÇEVRESİNDE SERTLİK VARMIŞ

SENDE KARIN FITIĞI OLABİLİR DEDİ.GENEL CERRAHİ DOKTORUNA YÖNLENDİRDİ.O DA

BASTIRDI FALAN EVET VAR DEDİ.ŞİDDETLİ KARIN AĞRISI,KUSMA FALAN OLURSA KESİN GEL

DEDİ.

İNŞALLAH KIZLAR İNŞALLAH AMELİYATA FALAN GEREK KALMAZDA GEÇER ŞU DERT.BU

ARADA DOĞUMDA GEÇME İHTİMALİ VARMI???DOKTOR DEMEDİ BANA BİŞEY...

canım göbek fıtığı ile ilgili hiç bi bilgim yok ama inşallah geçerde ameliyata gerek kalmaz canımm..
eşimin belinde vardı... fizik tedaviyle geçti çok şükürr.. inşallah seninkide geçer..

gecmis olsun ayerba benim de dogumdan sonra tedavim var kadin hastaliklarindan bakalim bi hayirlisiyla gelsin bebegim

bende biraz daha oturayim carsiya bi iki sey almaya gidecem yahu yeter hepimiz herseyi almisiniz
benim sadece kiyafetler var
ben de alcam gene bakalim CADIARZU
sut pompasi alam gogus pedi alam bulursam
yada yuruyebilirsem :uhm:

neyse ben gidiyorum yani kk den cikip muftagimi temizleyip disariya cikcam
azcik dolasam gelem SIKILDIM evde
bi iki seyler alam
hadi optum kizlar gorusuruz
saglicakla kalin mucukkkkkkkkk mujukkkkkkkkkkkk

gecmis olsun ayerba benim de dogumdan sonra tedavim var kadin hastaliklarindan bakalim bi hayirlisiyla gelsin bebegim
SAĞOL CANIM,SANADA GEÇMİŞ OLSUN..
ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.

SÜT POMPASI GEÇEN YIL ABLAMA ALMIŞTIK BİKAÇ KEZ KULLANDI,YENİ ALMICAM BEN,ABLAM VERCEK.MARKASI NEYDİ HATIRLAMIYORUM.SEN HANGİ MARKA ALACAKSIN.HA BİDE CHİCCO NUN GÖĞÜS PEDİ ÇOK EMİCİYMİŞ.BEN ONDAN ALICAM.ABLAMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE TAVSİYE EDİYORUM sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…