Temmuz Anneleri Buraya....

afedersiniz popomun ustune oturuyorum ama cok fena agriyor karnim da agriyor sanci cok kotu dogum aninda cektigim sancilar bu ama acilma da yok dedi doktor offffffffffff

kasıklarında mı ağrın yoksa , midende mi , karnında mı..... ben de geçenlerde çok sancılandım karnıma kramplar girdi neden olduğunu , ne olduğunu anlayamadım .. sonradan afedersiniz ishal sorunu yaşadım .. geçmiş olsun biraz bekle belki gün içinde zamanla azalır ve geçer ..

biliyorum iste basladi hemde ne baslama vallaha
evet sadece yumusak dedi alttan bakti itirahat edeceksin dedi ben bu sancilarla nasil istirahat ederim ki
bi ter basti beni ya aman esimi cagirsam mi ki yanimda olsa of bilmiom ya offffffff

perihan gecmis olsun cnm yha.. ne yapilir böyle durumlarda bilmiorumki...doktorunu ara bi sen

bende sancilar alti aylikken zaten basladiydi iycene ama her zaman olmuyordu simdi daha beter SIK SIK olmaya basladi vallaha suya girdim az ama ise yaramadi simdi az dinlenip uyucam uyuyabilirsem hala devam ederse bu defa giderim acile

Canim Geçmiş Olsun Sabahta Bende Vardi.gece Boyunca Devam Etti Yataktan Zor Kalktim Gece Wc Ye Bile Zor Kalkiyodum.ayni Senin Ki Gibiydi.valla Kocişi Gece Sürekli Uyandirdim Ahhaa Geliyo Oğlum Geliyo Diye Ama Bilirim çok Kötü Bişey Feleğim şaşmiştii

GEÇMİŞ OLSUN.artık ağrılarımız sancılarımız artıyo gün geçtikçe.bendede oluyo zaman zaman.doğuracam sanıyorum.ctesiden beride hastayım.öksürük,grip mahvetti beni.öksürdükçe bebeğim çıkacakmış gibi oluyor,karnıma ağrılar giriyor.kaç gündür yatıyordum,bugün kalktım,iyiyim Allaha şükür birazcık.doktorum ilaçda vermedi.ıhlamur iç bol bol dedi.sadece çok ağrın olursa parol kullan dedi.c vitamini,ıhlamur,çorba...ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...

ayerbacığım sanada geçmiş olsun canım... 3,4 günden beri yoktun hastaymışsın demek canım...
bu havalara güven olmuyo bi sıcak bi soğuk..

Ya Kizlar Midem çook Kötü Cayir Cayir Yaniyo Sanki.birde Sanki Midemin Tam Giriş Yerinde Bi Batma Var Su Bile Içsem Mideme Giderken Sanki Batiyomuş Gibi Oluyo.allahim çok Kötü Acaba Oğlum Ayaklariyla Mideme Baskimi Yapiyo Diye Düşünüyorum Var Mi Böyle Bişey Yaşayan Napabilirimm

yha benimde her yerimde bi agri bi sanci oluyo .. artik utaniyorum söylemeye.. annem cok mizmizsin dio :roflol: sanki ilk sen doguruyon dio herseye takilma olur bunlar dio :roflol:

offf kızlar neyin farkına vardım biliyomusunuz ben cok modcuymuşum yaaa gecen sefer doktor kilo alma dedi 2 ay gecti hic kilo almadım piskolojik sanırım daha cok varda özet geciyorum size durumumu şimdide doktor bana yat dinlen dedi yaa bendeki piskoloji artık sürekli yatmaya endeksli sürekli uyuyorum bugünde cok uyumuşum yaa gece uyuyabilicekmiyim acaba:çok üzgünüm:

bu arada takvimler gelmiş cok sevindim :sm_cool:

yaa bir gün uyudum girmedim diye doldurmuşsunuz kızlar formu yine (anam cok kafiyeli oldu )cok tebrik ettim kendimi :roflol:

sanırım sıyırıyorum normal cok uyumaktan tatlicadiarzu

ne kotu sanci cektim bugun ya offf yoruldum gercekten nasil agladim inanmiyorum
hic birini cekmedim oglumda
allahim sabir versin bana ve hepimize insallah
bebek bu zamanda dogsa artik yasama sansi kac olabilir ki ?

eeeeeeeeee çorumlu beş parmagın besı 1 mı demı ama olsun guzel acılar bunlar ne yapalım artık

adasu sende en iisini yapıon valla yat anam dogunca ararsın bu gunleri

neyse ben az kocayi kandirip disariya cikmayi ikna edem evde bunaldim sole bi tur yapip gelelim daraldim
gorusuruz kizlar optummmmm kocaman mucukkkkkkkkkkkk

neyse ben az kocayi kandirip disariya cikmayi ikna edem evde bunaldim sole bi tur yapip gelelim daraldim
gorusuruz kizlar optummmmm kocaman mucukkkkkkkkkkkk

canım orda saat kac burda gece 12de nereye bu saate bacımjeyyar

bizim burda bi doner yeri var bi amca var oraya gidip az oturduk cay ictik geldik
vallaha nerden ciktim bilmiyorum
hemen sanci giriyor bana ya offffffsenağlama

çorumlu geçmiş olsun kısss.... dünkü mesajlarını da yeni gördüm... umarım geçer tez zamanda... bebişin seni doğuma hazırlıyor belki de :))) çok şükür bende başlamadı öyle şeyler ama benim de sol göğsüm çok kötü. feci acıyooo..

ayerbacım sana da çoook geçmiş olsun. kısa zamanda atlatırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…