Temmuz Anneleri Buraya....

benimde migde bulantim basladi dun ve bugun
bas donme pek yok sukur
ama migde bulantisi igrenc cok kotuyum
bugun randevum var doktorumda
kizimi gorcem
bakalim dogum icin ne dicek normal mi sezaryen mi
benim icin dua edin de kizlar normal oluversin
he bi de baksin acilma falan var mi bende cunku bu aralar hergun sanci cekiyorum bugun gene cok oldu sancim sanki bole itmek istiyorum bebegi disariya dogru sanki cikacak gibi oluyor vallaha cok kotu yahu
oglumda ben bole cekmedim cok zormus allah sabir versin bizlere aminnnnnnnnnnn
hadi kizlar ben gidiyorum buranin saatiyle saat 14.40 da randevum otobusu bekleyip gidecem hadi optum sizleri bye gorusuruz duanizi eksik etmeyin

Ayy Bende Gideyim Biraz Yürüyeyim Bari Kimsecikler Yokk Sonrada Akşam Için Yemek Yapayimm.kizlar Boş Boş Evde Oturmak Beni Boğuyoo.ben Napcaö Doğuma Kadar Böyle Saf Saf Evde Uğraşmam Için Bişeyler Bulmam Lazim.sizce Napa Bilirim Bana Akil Verinn

ghaneli benimde geçen gün 8/ 6 ya düşmüştü canım doktor yükselmesinde düşsün bişi olmaz demişti.. çok halsiz bitkindim .. canım ayaklarının altına minder koy öyle uzan daha rahatlayacaksın

teşekkür ederim canım ama şimdi biraz daha iyiyim.tekrar teşekkürler:1hug:

günaydın kızlar...
umarım herkez ve bebişleri iyidir...hepinizi kocaman öpüyorum...

iyiyiz oncacım sen nasılsın canım bizim bebiş sabah sabah kaldırdı beni senin bıdık nasıll

ghaneli canım bizde iyiyiz...benim prenses sabah 1-2 tekmeledi şimdi uyuyor heralde tık yok...

ghaneli canım bizde iyiyiz...benim prenses sabah 1-2 tekmeledi şimdi uyuyor heralde tık yok...

AAYY BİLMEZMİYİM O YARAMAZLARIII.OH OH UYUSUN BAKALIM PRENSES UYUSUNDA BÜYÜSÜN.AYY CANLARIM BENİM BEN YERİMM O BIDIKLARIIII:sm_cool:

günaydın kızlarr... umarım herkes iyidir... sabah benim prenses de epey bi hareketliydi. uyandığımda kımıldamıyordu ama sonra babası biraz okşadı ve anında tepki verdi. öyle hızlı hızlı vurdu ki yatakta sarsıldım resmen... sabah sabah mutluluk kaynağım oldu...

herkese merhaba bende temmuz annesiyim ve aynı zamanda çalışıyorum bütün gün oturmaktan sırtım o kadar çok ağrıyor ki...Benim durumumda sırt ağrısı çeken anne adayları var mı?

herkese merhaba bende temmuz annesiyim ve aynı zamanda çalışıyorum bütün gün oturmaktan sırtım o kadar çok ağrıyor ki...Benim durumumda sırt ağrısı çeken anne adayları var mı?

merhaba günce.. aramıza hoşgeldin... ben de oturarak çalışıyorum ama çok şükür sırt ağrısı çekmiyorum. arada bir kalkıp dolaşmakta fayda var sanırım. ben sık sık bunu yapıyorum. bu arada listemize eklettin mi kendini?

merhaba günce bende senin gibi akşama kadar oturuyorum ama bende bel ağrısı yok...
tabi zaman zaman oluyo oda çok yorgun olduğum zamanlar... ama 1 saatte bir kalkıp dolaşıyorumm..

İlginiz için teşekür ederim arkadaşlar.
arada bir dolaşıyorum ama buna rağmen bu sırt ağrısından kurtulamadım...Ayrıca listeye kendimi nasıl ekliyorum...yardımcı olursanız sevinirm.

hoşgeldin gunce...
benim sırt agrısından daha çok bacaklarımda ve popomda agrı oluyor oturmaktan...bende 30dkda bir bir tur atıyorum...yoksa her yanım uyusmus gibi oluyor...

günce temmuz anneleri haydi bir liste hazırlayalım topiğine doğum yapacağın tarihi ve cinsiyeti yaz
u2rem seni listeye eklicektir canımm

tünaydin kizlar ..of yürüyemiyorum bugün yha..bacak kaslarim kramplardan o kadar sertlesmis ki (((

enem napiim yha üf havada züper ..gel disari gez diyoo.. ins düzelir gün icinde.......

enem napiim yha üf havada züper ..gel disari gez diyoo.. ins düzelir gün icinde.......

valla dün bizim burasıda öyleydı ama bugün çok sıkıntılı yaa dışarı çıkma yat uyu dıo.:roflol:..ınşallah en kısa zamanda geçer canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…