slm kızlaaaaarrrrrr :teytey: nabersiniz , ben dişçiye gidiyorum kaç gündür nete hiç giremedim , bir sürü şey yazılmış yine walla takip etmeye yetişemiyorum...sırnaşık şey oncacım ne güzel düşünmüşsün cnm ben her konuya ayrı ayrı yetişemiyom tek tek cvp yazmaya , bilgisayarım yavaş , yaz geldi yürüyüşler , dışarı çıkmalar , alış verişler çok oluyor evde daha az zaman geçirmeye başladım dolayısıyla da siteye daha az girmeye başladım , ama en azından burdan toplu bir şekilde selam verebilirim nete girdikçe , kendimi size unutturmim canlarım Şeniz herkesi öptüm a.s.
amaç daha çok paylasım ve dertleşmek...sende çok gezme kızzzz...valla kıskanıyorum bak
inş. gecerim sagolsun kızlar dualarınız ve iyi dilekleriniz icin a.s.
adasu bitanem seni unuturmuyum cnm benim , dualarımız seninle Şeniz ben çok eskiden almıştım ehliyet artık çok zorlaşmış diyolar .. gerçi ehliyetim var ama ist. da araba kullanmak çok zor , cesaret işi walla ..
kızlar benim göbeğim aşağıya inmiş öyle diyor beni gören bazı kişiler erken doğum olabilir falan dediler bilginiz var mı?
kızlar benim göbeğim aşağıya inmiş öyle diyor beni gören bazı kişiler erken doğum olabilir falan dediler bilginiz var mı?
peki kızlar bende motor dersine calışıp duruyorum yiycem kafayı yarın ehliyet sınavım var sabah giricem motordan sadece inş. gecerim gecemezsem 5 temmuzda diger sınav ve ben ozaman dogum yapıcam yani son şansım off yaa biran önce gecsemde alsam şu ehliyeti aman yaaa
canım benım ben egıtekten soruları ındırdım.bugune kadar sınavda cıkan soruları onları okuyarak don dolas aynı sorular.ınsan ezberlıyor artık.hallettım takam kafana boyle yap.son bır tekrar:)))sana basarılar dılıyorumanacım bu 3. girişim 2 kere kaldım motordan sadece digerlerini ilk girişte verdim motorada hic calışmamıştım hep ne mantıklı geliyosa onu atıyodum şimdi bir kac şey ögrendim bakalım inş. bu sefer gecerim yaaa
iyi olmuş canım güzel düşünmüşsün. ara sıra geyik yapıcağımız bi topiğimizde oldu şimdi...
adasucuğum canım inşallah güzel geçer sınavın başarılar canım..
benim bugün pek keyfim yok kızlar....
içimde bi huzursuzluk var..... hiçbişey keyfimi yerine getirmiyo hatta durduk yere sinirleniyorumm..
aynen gelincik bende saat gecsin diye buzdolabini temizledim sildim ter temiz yaptim
sonra mutfagimi temizledim yerleri supurdum sildim salonu da ayni odamida ayni simdi kizimin giysilerini yikicam ama hangisini hangisiyle yikicami bilmiyorum gerbedim oldum bittim yoruldum[/QUO
kız bu kadar yorma kendini walla gece olunca sağdan sola dönemiyom ben çok yorulunca çok kötü oluyor ben de yarın kızımın ne var ne yok tüm eksik kıyafetlerini tamamlıcam inş.