ohhhhhhhhhh gozun aydın canımcım....sonuclar açıklanınca hemen haber ver...temizlik yapıcam diyede kendini çok yorma...sonra agrıların artar...yavas yavas yaparsınsırnaşık şey
amanda aman yemek tarifleride verirmiş benim arkadaşlarım...bende akşama yapayım bari,fırında patatesi...
ben haşlamadan patates kızartması yapacak gibi dogruyorum...tepsiye koyup 1/2 çay bardağı zeytin yagı, kekik, kırmızı pul biberi, tuzu hepsini harmanlayıp fırına veriyorum...üzeri kızarıncada afiyetle yiyoruz...
adusu tarifimiz tıplkısının aynısı..:dance::dance:
evet canım:roflol: ama güzel oluyor dimi ben bide yanına pilav yapıyorum ohhh :dance:
ben kendim icin şimdi fırında patates yapıcam az bişi bide pilav yapıyım bezelye yapıcam akşamada :dance:
hadı gozun aydın ınsaallah halletmıssındır sınavı.sımdıde dıreksıyon sınavı stresı saracak senı:))))
ama tatlı telaslar:))))
sımdıden hayırlı olsun canım.artık ehlıyetı ıslatırız kızzz:))))))sanal sanal:))))))
canım dıreksıyonda cok puan kırıyorlar dıkkatlı ol.lafa tutup senın konsantrenı dagıtmaya calısıyorlar.dıkız aynasından cevap ver.bır ıkı arkadas arkayı donup cevapladı dırek kaldılar.kısa ve nt cevaplar ver.bırde kıl soruları cok oluyor.bana evınde otur ne ısın var ehlıyetle dedıler:))))))
sakın olarak hocam ıkı cocuk olunca sart oldu ondan dedım guldu:)))
bırde hersey bıtıp ınerken arabanın kapısını sol elınle acıp ınme.sag elını kullan.cunku sag elını uzatırken arkadan gelen aracı kontrol edıyorsun.arkadan gelen arabanın kapını goturmesını engellıyorsun:)))))))
cok basıt gıbı gorunsede bunlara cok dıkkat edıyorlar.:)))))
basarılar dılıyorum sana.
bende firinda patates yapicam ama sizin dediginiz gibi kup kup yada haslanmis degil yuvarlak ince ince kizarana kadar yanina pilav ve haslanmis et yanina guzel bi salata ohhhhhhhh yemede yaninda yat :)
bi tanede " BUGÜN NE Pi$iRECEGiZ " topici mi acsak napsak :roflol: :roflol: