Temmuz Anneleri Buraya....

temmuz anneleri nerdesiniz bakemmm....
pazartesi kimseden çıt çıkmıyoo...
iyi haftalar herkeze...

iyi haftalar şekerim sanada bende yarım gün girmedim doldurmuşsunuz formu yetişmeye calışıyorum napıyım :dance: sen nasılsın nasıl gidiyor bakemmm..

dev185pp___.png

iyi valla ne olsun çekilmez bir pazartesi daha geldi çattıı günü burda geçirmeye çalışıyorumm...
pazar günü girmiyorum sabahtan beri yazılanları okuyorummm cicimmm..

aynen cok şey yazılmış hem burayı takip ediyorum hemde ehliyet sınav sonucları yayınlanıcak bugün onu takip ediyorum iyice afaladım:bbo:

bende bugun oglumu okula kayit ettirdim :teytey: mudur hanim cok iyidi perihan ismini cok begendini soledi yani benim ismimi:eek:
dokuzuncayda gidecek insallah
ah yesin annesi ya ne guzel okula kizimla abisini goturcem o zaman kizimiz iki aylik olcak insallah :dance:

ayyyy aşkım benim sagol şekeriiiimmmm :asigim:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tebrikler adasu ay neguzel bende motoru ilk yardımı geçmiştim trafikten kalmıstım ıkıncıyıde sınırla geçtim

adasu canım tebrikler:hooray::hooray: benimde hayalim ehliyetimin olması. doğurayım ilk işim zaten sürücü kursuna yazılmaksengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

adasu tebrik ederim cnm gözün aydın güzel günlerde kullan ehliyetini bebişinle ailenlea.s.

ya bu konu daha önce işlenmişti sanırım burda ama bulamadım.şimdi ben 28 haftalık hamileyim yani 7 aylık. temmuz sonu ağustos başı gibi doğum yapıcam. ama daha 3 ay varkafamçokkarıştı. ee o zaman ben nasıl 7 aylık hamile oluyorum... bilmememi mazur görün bilen biri varsa anlatabilirmia.s.

ya bu konu daha önce işlenmişti sanırım burda ama bulamadım.şimdi ben 28 haftalık hamileyim yani 7 aylık. temmuz sonu ağustos başı gibi doğum yapıcam. ama daha 3 ay varkafamçokkarıştı. ee o zaman ben nasıl 7 aylık hamile oluyorum... bilmememi mazur görün bilen biri varsa anlatabilirmia.s.

vallaha bende anlamiyorum bende kendi kendime bunu sorar dururdum simdi sormayi biraktim
kafamda soru kala kala yicem kafayi
kusura bakma insallah biri cevaplar yerimseniben

adasuuuuuu tebrik ederim canım
bak o kadar stres yaptına değmiş mi ?
hayırlı uğurlu olsun ehliyetin şimdidden :)

X