Temmuz Anneleri Buraya....

adasu tebrikler :hooray: Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.:teytey:

gunaydın arkadaslar
adasu tebrik ederim canım, korktugun gibi değilmiş demi...sana guzel guzel gezmeler...

ya bu konu daha önce işlenmişti sanırım burda ama bulamadım.şimdi ben 28 haftalık hamileyim yani 7 aylık. temmuz sonu ağustos başı gibi doğum yapıcam. ama daha 3 ay varkafamçokkarıştı. ee o zaman ben nasıl 7 aylık hamile oluyorum... bilmememi mazur görün bilen biri varsa anlatabilirmia.s.

maeves anlatmaya çalışayım canım... 4 hafta tam olarak bir ay etmiyor. 4 hafta 7*4=28 gün ediyor. bi ayın dolmasına 2 gün daha var. (31 olan aylar için 3) bir ay için 2 gün çok fazla değil ama 7 ay olduğunda 7*2=14 gün yapıyor. yani 2 haftaya denk geliyor. dolayısıyla ay hesabı yaparsan 6,5 aylık hamilesin... umarım anlatabilmişimdir..

adasu bu arada tebrikler canım. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

canım ya haftalık olarak hesapla yada ay olarak

bırını haftalık dıgerını ay olarak hesaplarsan hesap karısır

Ayy Kizlar Iki Gündür Bi Baş Dönmem Ve Mide Bulantim Var.iştende Ayrildim.şimdi Evdeyim.kizlar çok Sikici Evde Oturmak Bide Hiç Kimsem Yok Burda Komşum Bile Yok.aha Yine Başladi Bu Baş Dönmesi Biyerde Düşüp Kalicam Diye Korkuyorum.allahim Sen Büyüksün Bi Geçse şu Baş Dönmem Başka Bişey Istemem.

benımde dun oldu canım yatarken hemdde gozlerım karardı felegımı sasırdım

günaydın kızlarrrrrrrr

adasu tebrikler canım hayırlı olsun ehliyetin

ghaneli tansiyonunu takip ettir canım .. belki tansiyondan olabilir

Ayy Kizlar Iki Gündür Bi Baş Dönmem Ve Mide Bulantim Var.iştende Ayrildim.şimdi Evdeyim.kizlar çok Sikici Evde Oturmak Bide Hiç Kimsem Yok Burda Komşum Bile Yok.aha Yine Başladi Bu Baş Dönmesi Biyerde Düşüp Kalicam Diye Korkuyorum.allahim Sen Büyüksün Bi Geçse şu Baş Dönmem Başka Bişey Istemem.

Canım geçmiş olsun....
bol bol dinlen. bide nurcanın dediği gibi tansiyonunu bi ölçtür tansiyonun düşmüştür belki canım..a.s.

maeves anlatmaya çalışayım canım... 4 hafta tam olarak bir ay etmiyor. 4 hafta 7*4=28 gün ediyor. bi ayın dolmasına 2 gün daha var. (31 olan aylar için 3) bir ay için 2 gün çok fazla değil ama 7 ay olduğunda 7*2=14 gün yapıyor. yani 2 haftaya denk geliyor. dolayısıyla ay hesabı yaparsan 6,5 aylık hamilesin... umarım anlatabilmişimdir..

püpüpü masallah kizz...
allam hesaba bak yhaaaa :nazar:kafamçokkarıştı

kuzum oturma surda.. ayaktada dikilme fazla kocan gelene kadar.. uzan.. allah korusun mCx

Sağolun Kizlar Havalarda Bozuk Iyice Insanin Içi Karariyo.ben Bi Tansiyonumu ölçtürüp Geleyim Bakalim

canım çok çok teşekkür ederim aydınlattığın içina.s.

Kialar Tnsiyonumu ölçtürdüm 90/80 çikti..benim Normal Tansiyonum 130/80 Az Bişey Oynadimi Gidiyorum.ebeler Dinlen Dedi.biraz Uzanayim Dedim.kayinvalidem Aradi.napiyosun Dedi.uyuyodum Dedim.bana Ne Derse Beğenirsiniz Kalk Kalk Uyuma Allah Allah Tabi Afalladim Niye Dedim.bugün Hidirellez Uyuma Akşama Kadar Kapiyi Pencereyi Sürekli Açip Kapatma Uğursuzluktur Dedi.valla şok Oldum Aksine Böyle şeylere Hiççç Inanmam Aman Uğursuzluk Zaten üstümde Boşver Dedim.valla Kizlar Ben Pek Inanmam Daha önce Böyle şeyler Duyan Var Mi?

kıs ghaneli seni burada yakaladım naber kısssss hamişlik nasıl gidiyorr

Kialar Tnsiyonumu ölçtürdüm 90/80 çikti..benim Normal Tansiyonum 130/80 Az Bişey Oynadimi Gidiyorum.ebeler Dinlen Dedi.biraz Uzanayim Dedim.kayinvalidem Aradi.napiyosun Dedi.uyuyodum Dedim.bana Ne Derse Beğenirsiniz Kalk Kalk Uyuma Allah Allah Tabi Afalladim Niye Dedim.bugün Hidirellez Uyuma Akşama Kadar Kapiyi Pencereyi Sürekli Açip Kapatma Uğursuzluktur Dedi.valla şok Oldum Aksine Böyle şeylere Hiççç Inanmam Aman Uğursuzluk Zaten üstümde Boşver Dedim.valla Kizlar Ben Pek Inanmam Daha önce Böyle şeyler Duyan Var Mi?

ben de inanmam boşver sen yat dinlen. benim de tansiyonum düşmüştü bi akşam. 80/60 olmuştu ki o dinlendikten sonraki haliydi. yani asıl baş dönmem olduğunda daha da düşüktü. bi bardak tuzlu ayran iç ve uyumaya devam et...

ghaneli canım boşver sen kayınvalideni yatıp dinlenmene bak..
millet canıyla uğraşıyo insanların şu düşüncelerine bak ya töbe töbe...

kıs ghaneli seni burada yakaladım naber kısssss hamişlik nasıl gidiyorr

VALLA 1 2 SAAT ÖNCESİNE GÖRE DAHA İYİYİM.TABSİYONUM DÜŞMÜŞ.BİRDE MİDE BULANTIM VARDI.SONUNDA SENLE KARŞILAŞABİLDİK.SENİN BEBİŞ NASIL CANIM SEN NASILSIN.YAA HAVADA Bİ KÖTÜKİ SORMA İNSANIN İÇİNİ KARARTIYOO

Ay Kizlar Hem Uzaniyorum Koltuğa Bi Yandanda Size Laf Yetiştiriyorumm.yok Yok Anam Uykum Gelmiyoo.evet Kizlar çok Saçma Bencede Böyle Batil Inançlara Hiççç Inanamam çokta Saçma.sanki Hidir Gelip Beni Bulacak Ta Karadenizin Trabzon Ilinde :roflol: AYY HIDIR Kİ YAA:mymeka:

X