Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu konu daha önce işlenmişti sanırım burda ama bulamadım.şimdi ben 28 haftalık hamileyim yani 7 aylık. temmuz sonu ağustos başı gibi doğum yapıcam. ama daha 3 ay varkafamçokkarıştı. ee o zaman ben nasıl 7 aylık hamile oluyorum... bilmememi mazur görün bilen biri varsa anlatabilirmia.s.
Ayy Kizlar Iki Gündür Bi Baş Dönmem Ve Mide Bulantim Var.iştende Ayrildim.şimdi Evdeyim.kizlar çok Sikici Evde Oturmak Bide Hiç Kimsem Yok Burda Komşum Bile Yok.aha Yine Başladi Bu Baş Dönmesi Biyerde Düşüp Kalicam Diye Korkuyorum.allahim Sen Büyüksün Bi Geçse şu Baş Dönmem Başka Bişey Istemem.
maeves anlatmaya çalışayım canım... 4 hafta tam olarak bir ay etmiyor. 4 hafta 7*4=28 gün ediyor. bi ayın dolmasına 2 gün daha var. (31 olan aylar için 3) bir ay için 2 gün çok fazla değil ama 7 ay olduğunda 7*2=14 gün yapıyor. yani 2 haftaya denk geliyor. dolayısıyla ay hesabı yaparsan 6,5 aylık hamilesin... umarım anlatabilmişimdir..
adasu bu arada tebrikler canım. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Ayy Kizlar Iki Gündür Bi Baş Dönmem Ve Mide Bulantim Var.iştende Ayrildim.şimdi Evdeyim.kizlar çok Sikici Evde Oturmak Bide Hiç Kimsem Yok Burda Komşum Bile Yok.aha Yine Başladi Bu Baş Dönmesi Biyerde Düşüp Kalicam Diye Korkuyorum.allahim Sen Büyüksün Bi Geçse şu Baş Dönmem Başka Bişey Istemem.
maeves anlatmaya çalışayım canım... 4 hafta tam olarak bir ay etmiyor. 4 hafta 7*4=28 gün ediyor. bi ayın dolmasına 2 gün daha var. (31 olan aylar için 3) bir ay için 2 gün çok fazla değil ama 7 ay olduğunda 7*2=14 gün yapıyor. yani 2 haftaya denk geliyor. dolayısıyla ay hesabı yaparsan 6,5 aylık hamilesin... umarım anlatabilmişimdir..
adasu bu arada tebrikler canım. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
püpüpü masallah kizz...
allam hesaba bak yhaaaa
Kialar Tnsiyonumu ölçtürdüm 90/80 çikti..benim Normal Tansiyonum 130/80 Az Bişey Oynadimi Gidiyorum.ebeler Dinlen Dedi.biraz Uzanayim Dedim.kayinvalidem Aradi.napiyosun Dedi.uyuyodum Dedim.bana Ne Derse Beğenirsiniz Kalk Kalk Uyuma Allah Allah Tabi Afalladim Niye Dedim.bugün Hidirellez Uyuma Akşama Kadar Kapiyi Pencereyi Sürekli Açip Kapatma Uğursuzluktur Dedi.valla şok Oldum Aksine Böyle şeylere Hiççç Inanmam Aman Uğursuzluk Zaten üstümde Boşver Dedim.valla Kizlar Ben Pek Inanmam Daha önce Böyle şeyler Duyan Var Mi?
kıs ghaneli seni burada yakaladım naber kısssss hamişlik nasıl gidiyorr