Temmuz Anneleri Buraya....

çorumlucum dogum gununuz kutlu olsun....oğlusunu koskocamn öp bizim için...

önumuzdeki yıl inşallah bizlerinde ailesine yeni bireyler katılacak...

corumlucuğum oğluna nice mutlu senelere iyiki doğdu. allah ona uzun uzun ömürler versin inşallah.
sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün inşallah...
a.s.:nazar:

çorumlu doğum günü kutlu olsun oğluşunun. nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.

hepiniz sagolun canlarim sizi cok seviyorum iyiki varsiniz
evet oglum buyudu ya abi olcakmis bey efendi :)
sagolun
insallah seneye sizde yavrularinizinkini kutlarsiniz ne guzel hepimiz hayirli ve saglikli evlatlar dogururuz insallah

ayy ayy corumlu cok tatlı maşşalah ben gec gördüm valla nice yıllara inş. hep beraber ailecek ayy kızında güzel olur kız senin Şeniz

dev185pp___.png

oğlunun doğum günü kutlu olsun çorumlu .. gerçektn de çok tatlı bişey Allah bağışlasın.. yazdıkların beni duygulandırdı walla , bir annenin en içten duyguları bunlar .. biz de anne oluyoruz şaka maka yaaa... çok şükür..

canım allah uzun ömürler versin yazını okuyunca gözlerim doldu kıııııı doğum gününüz kutlu olsun canım.

Ayy Kizlar Ben Biraz Yürüyeyim Youtubeyide Açayim Biraz şarki Dinleyeyim Yine Gelicem Haa

kızlar yaa yarım saatir dolabımın önündeyim bir sürü kıyafet giydim cıkartım olmuyor olanlar yakışmıyor delirdim yaw benim göbüş birden büyümüş onu farkettim aynada şöyle bir baktımda gecen hafta giydigim bu hafta sıkmaya başlamış:1shok:

dev185pp___.png

kızlar yaa yarım saatir dolabımın önündeyim bir sürü kıyafet giydim cıkartım olmuyor olanlar yakışmıyor delirdim yaw benim göbüş birden büyümüş onu farkettim aynada şöyle bir baktımda gecen hafta giydigim bu hafta sıkmaya başlamış:1shok:

aynı dertten bende muzdaribim şekerimm:teselli:biyere gitcek oluyoruz kıyafetlerimi giyip giyip çıkarıyorum. eşimde bekletiyorum onu diye söyleniyo ama napayım 3-4 gün önce giydiklerim 3-4 gün sonra olmuyo kiiisırnaşık şeysırnaşık şey

ayy sorma yaa ne giycegimi şaşırdım pantolon almam lazım üst almam lazım yaa olmuycak böyle giyicek bişeyim yok haftayada nikah var onun icinde kıyafet almam gerek

dev185pp___.png

ben kot felan giyemiyorum artık eşofman altları etekler ve elbise tarzı şeylerle idare ediyorum. ama kot giymeyi çok özledim.:çok üzgünüm::1no2::1no2:

Bende hep hamile kıyafetleri giyiyorum bu göbekten hiç kıyafetlerim olmuyookii..
srosecimm hamile kotlardan alsana çok cici ben aldım çok rahat oluyooo

Srose Canim Ben Aldim Hamile Kotu çok Rahat Oluyo Genelde Onu Giyiniyorum üstümede Dar Badi Yada Hamile Badileri Giyiniyorum.tavsiye Ederim

gelincik ghaneli teşekkür ederim canlarım.a.s. benim sadece göbek kısmım büyüdü bacaklarım hala çok ince o yüzden o pantolonlar sırıtıyo üstümde. eski kotlarım oluyo sadece belini kapatamıyorum o yüzdende giyemiyorum canım.:1no2::1no2:

ben iki tane degil bi tane hamilelik pantul aldim
iki tane de buyuk beden vardi benim bedenimden buyuk onlari giyiyorum
zaten ne kaldi almak istemiyorum yeni kiyafet
bi iki tane de ole var yeter :)

bende kendime 13 tane yeni badi aldim bu hafta.. hic biri hamis elbisesi deil.. ama su an ki moda süper uzun ve gögüsten assagisi bol olan kiyafetler.. ucuzlukta vardi doldurdum dolabi cesit cesit giyiyorum :KK70: iki tane hamis pantolonum var.. biri siyah elastik uzun biride kirmizi yarim pantolon.. haa birde askili kot pantolon almistim .. :S himm almisim ben bayaa :KK70: yazarken farkettim :roflol:

bugun oglumun dogum gunu saat 00.01 de uc sene once dunyaya geldi
allahima sukurler olsun onu bana verdigi gune ve her zaman sukrediyorum bana oglumu verdi diye
onu cok seviyorum o kadar seviyorum ki o benim herseyim cigerim kanim kalbimin yarisinin yarisi
o evliligimizin mutlulugumuzun mevyesi bi destegi o bizim icin
o olmazsaydi su an belki bu kadar mutlu olmazdim
o yaramaz oglum benim ya herseyim bitanem goz bebegim
uc yasina girdi ben abi olcam diyo anne ben uc yasindayim ha ya diyor jeyyar
evet oglum diyorum sen buyudun abi oluyorsun nasil seviniyor
yasasin diyor gelip gobegime opucuk konduruyor bazen cok yaramazlik yapiyor ama bazen kiziyorum ama sonra cok uzuluyorum :dilcikar
allahim sana binlerse sukurler olsun onu bana verdigin gune o benim dunyam hayatim birtanem tospam HERSEYIMMMMMMMMMMMM
ANNEN SENI COK SEVIYOR YARAMAZ OGLUMMMMMMMMMMMM:eek:
ssa51766iz3.th.jpg

gecikmeli olarak .. DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN OGLU$UNUN CANIMM yerimseniben

ben bir sürü hamiş pantolonu almışım.kot,kumaş,slopet.hatta slopeti daha hiç giymedim.alırken hoşuma gitti,şimdi beğenmiyorum.paracıklar gitti boşa.alt tamamda,üst sorunu var bende.sadece 4tane bluzüm var.almaya gidiyorum alamıyorum bir türlü beğenemiyorum.hamile kıyafetinden değilde aşkitonun dediği gibi normal badilerden alıyordum bende.ama göğüs altından ne kadarda bollaşsa bana artık gelmez sanırım.göbeğim kocaman oldu çünkü.bakalım yakında alışverişe çıkıcam.artık hamilecilere bakacam mecburen beğencez bişeyler.

bu arada çorumlucum ben yeni gördüm.oğluşun çok tatlıymış.Allah nazarlardan saklasın.geçmiş doğum günü kutlu olsun.Allah sağlıklı,sıhatli,mutlu,huzurlu,başarılı uzun ömürler nasip etsin....(oğluşunun nezninde doğacak bebişlerimizede...)

X