Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hiç uzamadı hamile kaldığımdan beri bacaklarım filanda tuy gibi kaldı..ama çatı muaynesi var bu ay sonu kuaföre gidip temizletmeyi düşünüyorum.ben kocişe aldırmam yaa benneyaptımki rengi değişen varmıı :uhm:
bazen çok iyiyim, çok mutluyum her şey çok iyi görünüyo..
bazende tam tersi mutsuzum aksiyim huysuzum kavga çıkaracak yer ararım sonrada oturur bi güzel ağlarım... ağladıça daha çok ağlarım. senağlama
bu sıralar dengem değişti yaaaaa
2 günden beri nedensiz bir mutsuzluluğum var......senağlama
niye böyleyim ben şimdi bilen varmısenağlama
gunaydın kızlar...
dun akşam üzeri tetanoz aşısı oldum...akşam 8 gibi felan koluma bir agrı girdi...sabahı sabah ettim...sol kolumu hiç oynatamıyorum, bide bu halde işe geldim ama parmka uçlarım bile agrıyor...sabaha kadar vuran ebeye beddua ettim...dedimki ilkinde çok agrımıstı, dikkatli olursanız dedim...yok yok bunda agrımayacak dedi, vurdu...gecenkinde bukadar agrımamıstı...akşam kolumun agrısından oturdum agladım...
kızlar günaydınnnn..... bu gece baş ağrısından uyuyamadım sabahı zor ettim valla...şimdide öyle kötüyüm ki kahvaltı yapıp minoset alacağım bi tane inşallah geçer...beynim uyuşuyor sanki sağ tarafımı hissedemiorum özellikle de gözlerim ööle ağrıyoki....sabah sinirimden ağladım artık...biraz uyumaya çalışcam yasenağlama....herkese ii hafta sonları...