Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar benim kızım da inanılmaz sosyal, herkes onunla ilgilensin istiyor. Herkesin kucağına atlıyor el sallıyor, alkış yapıyor, bağırıyor, göz kırpıyor yani kendini sevdirmek için ne gerekiyorsa yapıyor herkesin ilgisini çekmeyi beceriyor. Meraklı kadınlar olurya herkesi tepeden tırnağa süzerler benimki aynen öyle, insanların ayakkabılarından saçlarına kadar süzüyor, çok meraklı. Çok da hareketli, saniye durmuyor.
Çok huyuuzluğu yok ama o uyanıkken yemek iş falan çok zor çünkü hiç durmuyor bütün evi peşinden geziyorum kendine zarar verir diye. Çünkü hep zararlı şeyler ilgisini çekiyor, kablolar, prizler, klozet vs.

ahaaa tam benim kızımı anlatmışsınn herkese gitmek istiyo dışarıya çıktığımız zaman insanların kucağına atlıyor.. yolda kucağımdayken bile yanımızdan geçen insanlara bağırıp kucağına gitmek istiyo herkese gülücük yapıyo ağzımız kulaklarımızdayız hep... yanımızdan gçenlerin saçına yapışıyo:)) çok sevdiriyo kendini ama bu iyi bişeymi yani herkesin kucağına gitmesi bazen tedirgin oluyorum ben ne bilimm...

teşekkürler tatlım seninkine de maşallah :nazar:

ahaaa tam benim kızımı anlatmışsınn herkese gitmek istiyo dışarıya çıktığımız zaman insanların kucağına atlıyor.. yolda kucağımdayken bile yanımızdan geçen insanlara bağırıp kucağına gitmek istiyo herkese gülücük yapıyo ağzımız kulaklarımızdayız hep... yanımızdan gçenlerin saçına yapışıyo:)) çok sevdiriyo kendini ama bu iyi bişeymi yani herkesin kucağına gitmesi bazen tedirgin oluyorum ben ne bilimm...

yok canım ya bence iyi bir şey değil, benden sıkıldığını hissediyorum böyler yapınca zaten. Hiç tanımadığım bir kadının kucağına atladı kadın da çekimser durdu almadı bizimki ağlamaya başladı aldı mecburen nedir böyle bu benim de çok hoşuma gitmiyor.
Dün alışveriş merkezindeydik yan masada 2 kız yemek yiyor yedirmedi benim cadı sürekli benimle ilgilenin diyor çığlıklar atıyo :) cadı şeyler bunlarkaydirigubbakcemile2

sizin sosyal bebişlerinizi yerummm ben burada yenı arkşlar görüyorummm bızım geyık topicimizede gelsenıze yaaaa..

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...e-icimi-geyik-muhabbeti-buyrun-kizlar-41.html

bu arada beım oğlumda sosyal ama karşıdannn yerimseniben kucaklarına gıtmıyorrr hemn bana kaçıyorrr...bencede bıra sakıncalıı çok fazla herkese gıtmelerııı yabancılarn ayrt edebılseler daha ıyı çünküü çok bozuldu ınsanlar kımın ne edeceği ne yapacağı bellı olmuyorrrrrrrr MELEKLERIMIZI ALAH KORUSUNNN KÖTÜLÜKLERDENNN

yok canım ya bence iyi bir şey değil, benden sıkıldığını hissediyorum böyler yapınca zaten. Hiç tanımadığım bir kadının kucağına atladı kadın da çekimser durdu almadı bizimki ağlamaya başladı aldı mecburen nedir böyle bu benim de çok hoşuma gitmiyor.
Dün alışveriş merkezindeydik yan masada 2 kız yemek yiyor yedirmedi benim cadı sürekli benimle ilgilenin diyor çığlıklar atıyo :) cadı şeyler bunlarkaydirigubbakcemile2
dimi iyi bişey değil eşime filan söylüyorum sıcakkanlı ondan diyo...ilerde öğrenir heralde dimi yabancıları filan...
sizin sosyal bebişlerinizi yerummm ben burada yenı arkşlar görüyorummm bızım geyık topicimizede gelsenıze yaaaa..

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...e-icimi-geyik-muhabbeti-buyrun-kizlar-41.html

bu arada beım oğlumda sosyal ama karşıdannn yerimseniben kucaklarına gıtmıyorrr hemn bana kaçıyorrr...bencede bıra sakıncalıı çok fazla herkese gıtmelerııı yabancılarn ayrt edebılseler daha ıyı çünküü çok bozuldu ınsanlar kımın ne edeceği ne yapacağı bellı olmuyorrrrrrrr MELEKLERIMIZI ALAH KORUSUNNN KÖTÜLÜKLERDENNN

AMİNNN canımm... tedirgin oluyorum yaa... irem mutlu bi bebek:nazar: Allahıma şükür ve çok sosyal ama insanların kucağına gidiyo tanımadığımız insanlar öpüyo filan biraz canım sıkılıyo bu duruma.. bide teknoya sorimm bare o daha tecrübeli...

ben de rahatsız oluyorum dışarda hiç tanımadığım insanların fazla sevmesi öpmesi filan ... emin olamıyo insan karşısındakinden etraf kötü insan dolu sonuçta..

ferıdem nerlerdesın zuzumm geyığe gelmıyorsun heçççççççççççç yoksam bızı beğenmıyonmuu mervem nasıllllllll

ferıdem nerlerdesın zuzumm geyığe gelmıyorsun heçççççççççççç yoksam bızı beğenmıyonmuu mervem nasıllllllll

abimlerdeydim cnm hafta sonu da düğün filan akrabanın .. yeğenim bende o takılıyo nete çok bakamıyom .. geyiğe girince çıkamıyom o yüzden heeeççç bakmıyım diyom .. tabii ösledim merak etme bir ara uğrarım yine.. bi de çok geçe kalınca benim koca siiiiirrrleniyoooo... uykunu alamıyosun gergin oluyosun artık yat filan :) :kedi: merve iyi cadı geziyo benimle lık lık opuyorumnanaktan

pekı canımmm özletme kendını mujuksssssssssssss ..teknoyla çido buluştu kuu fotolarını gordunmuuu onların ....arzu tatıl fotolarından album yaptuuu

doğru burada buluşuyorduk ama yeni başlıklar buluşma yerimizi baya gerilere atmış.. :)

evet öle oldu wallaa..
amilie senide ösledim cnm yhaaa..

bi cok arkadasimiz hic girmiyor artik KK ya.

yaaa beyawww nıye burasını sahıpsız bırakıyokkk:))))))alevcım kuzum nasıl gıdıyor amerıkada hayatt sende bı cee dıyıp kaçıyorsunn...zeynebım nasılll?

kizlar bu topic cok ihmal edilmis nasilsiniz bakalim?

iyiyiz cnm sen nasılsın .. orda ramazan ayı nasıl geçiyo cnm .. oruç tutabiliyomusunuz .. kaç saat .. biz yaklaşık 16 saat tutuyoruz sıcakta ama düşündüğümün aksine hiç zorlanmıyorum merveyle oyalanırken akşam oluveriyo :teytey: yanlız kilo alıcam galiba sırnaşık şey

ewet buraya yazan olmuyo çünkü geyiğe yazılıyo artık .. zaten devam edenlerin sayısı belli 30 kişi ya var ya yok.. :umursamaz:

evet öle oldu wallaa..
amilie senide ösledim cnm yhaaa..

bi cok arkadasimiz hic girmiyor artik KK ya.

askitocum teşekkür ederim. ben de sizi özlüyorum ama geyiğe girmeye hiç vaktim olmuyor. ancak arada bir bu başlıkta dolanabiliyorum..hepiniz birden terketmeyin topiğimizi.. buyrunnnnnnnnn

X