Temmuz Anneleri Buraya....

canimm siz yeterki ardaa ugrayinnn biz bakarukk burayada :)) bizde vakit boll :roflol:

yaaa beyawww nıye burasını sahıpsız bırakıyokkk:))))))alevcım kuzum nasıl gıdıyor amerıkada hayatt sende bı cee dıyıp kaçıyorsunn...zeynebım nasılll?

Canim cok sukur diyelim iyiyiz yogunuz ama farkli bir deneyim :) Zeynep Duru iyi ama 2 gundur geceleri cok ateslenio sanirim gene dis donemi geliyor. Eren nasil sen nasilsin?

iyiyiz cnm sen nasılsın .. orda ramazan ayı nasıl geçiyo cnm .. oruç tutabiliyomusunuz .. kaç saat .. biz yaklaşık 16 saat tutuyoruz sıcakta ama düşündüğümün aksine hiç zorlanmıyorum merveyle oyalanırken akşam oluveriyo :teytey: yanlız kilo alıcam galiba sırnaşık şey

ewet buraya yazan olmuyo çünkü geyiğe yazılıyo artık .. zaten devam edenlerin sayısı belli 30 kişi ya var ya yok.. :umursamaz:

Feridecim Ramazan ayni sahur 5.30 gibi bitiyor iftari da aksam 08.00 de aciyoruz yaklasik ayni sadece burasi cok sicak evdeysen iyi de disardaysan vay haline...Ya ben de diger topiklere giremiorum genelde temmuz anneleri sayfasina bakip cikiyorum. Buraya ugrarsaniz gorusuruz.

iyiyiz amerikali sen nasilsin kacak?

Iyiyim cnm resmin cok hos oncesi sonrasi olayina girmisiin helal valla sana ben dogumdan sonra 10 kilo aldigim icin sonrasi oncesi yapmam lazim bu arada bende gecen ay 69-70 gibiydim ama Ramazan da aldigimi bariz hissediyorum. Tarti pound olarak tartiyo burda bide 150-160 pound iyice moral bozuklugu:KK43:

abow alevcim insan siyirir hee.. düsünsene 140 pound :roflol:
bende ramazanda alir gibi olmustum ama almamisim allhtann
yani simdilikk--
zynebin resmini koysana canim temmuz anneleri ve bebeklerinee.. cok büyümüss

Kizlar bebeklerinizin disleri ne alem de kac tane biz 14 ayimizi bitirdik 2 gun once ama hala 6 tane var , bu ara cok ateslenio alt ust 4 er tane cikmadan azi disleri cikarmi bana oyle gibi geldi de?

Kizlar bebeklerinizin disleri ne alem de kac tane biz 14 ayimizi bitirdik 2 gun once ama hala 6 tane var , bu ara cok ateslenio alt ust 4 er tane cikmadan azi disleri cikarmi bana oyle gibi geldi de?

mervenin de 5 tane dişi var biz de yavaştan gidiyoruz bakalım ..:sinifsinif:

canim cok sukur diyelim iyiyiz yogunuz ama farkli bir deneyim :) zeynep duru iyi ama 2 gundur geceleri cok ateslenio sanirim gene dis donemi geliyor. Eren nasil sen nasilsin?

ıyiyim cnm resmin cok hos oncesi sonrasi olayina girmisiin helal valla sana ben dogumdan sonra 10 kilo aldigim icin sonrasi oncesi yapmam lazim bu arada bende gecen ay 69-70 gibiydim ama ramazan da aldigimi bariz hissediyorum. Tarti pound olarak tartiyo burda bide 150-160 pound iyice moral bozuklugu:KK43:

allah zıhın açıklığı versın sizee canımm...bızde ıyıyız şükürr eren boğaz enfeksıyonu geçirıyor şükürr keyfı yerındee....
Erenınde 6 dişi var halaa ..8inciler yoldaa gibii..gerıden gıdıyoruz diş konusundaa bızdee..

Son düzenleme:
ooo burasıda hareketlenmiş
alevcim ya arada msn den görüşürdük simdi orda da denk gelemiyoruz
keyifler nasıl zeynep memnun mu orda olmaktan
kim bakıyor

ooo burasıda hareketlenmiş
alevcim ya arada msn den görüşürdük simdi orda da denk gelemiyoruz
keyifler nasıl zeynep memnun mu orda olmaktan
kim bakıyor

Canim muhtemelen saat farkindan karsilasamiyoruzdur. Keyiflerimiz iyi de Zeynep Duru hastalandimi ne keyif kaliyo ne birsey 3-4 gundur slklntllyiz 3 aydir bakicisi vardi gayet memnundu Zeynep te ama baska sehire tasininca gecen hafta krese basladi 1 yasini doldurdugu icin ama oraya henuz alisamadi bu hafta da hasta diye ne o ne ben gitmedik okula...

kres daha iyi canim daha egtici olur zeynep icin ..hayirlisi bakalim..
hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz, efenin 3 ncü disi cikarken 5 gün ateslenmisti.
bütün tahliller temiz cikmisti. hatirlayan vardir belki.. o zamanda cok telaslanmistim
5 gün boyunca 39 dereceydi yavrumun atesi.. cok zorr cok
acil sifalarr

kres daha iyi canim daha egtici olur zeynep icin ..hayirlisi bakalim..
hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz, efenin 3 ncü disi cikarken 5 gün ateslenmisti.
bütün tahliller temiz cikmisti. hatirlayan vardir belki.. o zamanda cok telaslanmistim
5 gün boyunca 39 dereceydi yavrumun atesi.. cok zorr cok
acil sifalarr

Canim benim cok sagol ya bugun cok ii masallah bikac gune toparlanir insallah evimizin tadi tuzu valla onun yuzu dustumu biz daha kotu oluyoz anne- babalik boyle birseymis:)
Aynen tahlilleri temiz cok sukur Zeynep in bunyesi dis olayini kaldiramiyor cok zor atlatiyor...

bizim 11.çıkıyor galiba.çok şükür bizde ateş falan olmuyor.2 tane azı dişinin çıktığını hiç fark etmedil

Selam kızlar bende temmuz annesıyım kızım 36 gÜnlÜk bu arada adımda emıne antalyadanım :)

Kizlar bugun gene gittik hastaneye kizarikliklari artmisti 6.hastalik (roseola) oldugu anlasildi . tedavisi yok kendi kendine 3-4 gunde gecmesi gerekiomus..ben bgn kizamiktan suphelenmistim degilmis ...

Kizlar bugun gene gittik hastaneye kizarikliklari artmisti 6.hastalik (roseola) oldugu anlasildi . tedavisi yok kendi kendine 3-4 gunde gecmesi gerekiomus..ben bgn kizamiktan suphelenmistim degilmis ...

çok geçmiş olsun canım bu hastalığı ilk kez duydum.kendiliğinden geçecekse hastalık bile denmez ama...neyden kaynaklanıyormuş?inşallah en kısa zamanda geçer

alevcımm geçmış olsun canımm inşallah en kısa zamanda geçerrr....

eminem hoşgeldınn burada 2008 temmuz annelerı var sende hoşgeldın aramızaa..

kanaycımm nabder şekerım uğramıyorsun pek bu aralarr..kızçen nasıl umarımıyıdırrr...

kızlar o hastalık viral bir enfeksiyonmuş çocuk hastalığı birinden geçmiştir 0-3 yaş arası görülüyomuş
bizde geçen hafta geçirdik nese ki zor bir hastalık değil hepimize geçmiş olsun...

kızlar o hastalık viral bir enfeksiyonmuş çocuk hastalığı birinden geçmiştir 0-3 yaş arası görülüyomuş
bizde geçen hafta geçirdik nese ki zor bir hastalık değil hepimize geçmiş olsun...

Evet cnm atesle ve kızarıklıkla kendını bellı eden vıral bır hastalık gecen hafta krese baslamıstı Zeynep ordan bulaşmıs olma ıhtımalı yuksek ama ates 39-40 ı buldugu ıcın hep kontrol altında tutmak gerekiyor Allah korusun havale falan gecırmesın dıye...

Evet cnm atesle ve kızarıklıkla kendını bellı eden vıral bır hastalık gecen hafta krese baslamıstı Zeynep ordan bulaşmıs olma ıhtımalı yuksek ama ates 39-40 ı buldugu ıcın hep kontrol altında tutmak gerekiyor Allah korusun havale falan gecırmesın dıye...

tahmin etmiştim cnm ben çünkü merve çok daha ağırını geçirdi 10 gün ateş.. çok zor o kadar da basit değil.. işin içinde ateş var çünkü .. çok geçmiş olsun kolay atlatır inş.

X