Temmuz Anneleri Buraya....

canım geçmiş olsun, arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemişler. Bol bol sıvı alması gerekir.

maeves geçmiş olsun canım ark. herşey yazmışlar. banada diş gibi geldi gerçi henüz benimki çıkarmadı ama öncesinde ishal olabilirmiş.şimdi nasıl bebişin

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak istedim ama benim kızım büyük.yani 7 yaşında.benide kabul edermisiniz aranıza.ama temmuz doğumlu.temmuz anneleri deyince bende aranıza katılıyım dedim.a.s

S1907 hoşgeldin canım. tabiki katılabilirsin. hem tecrübede iyi olur yani.
temmuz anneleri için geyik topiğimizde var orayada bekleriz.

hoşgeldin s1907,o yaşları biz de görürüz inş,sanki hiç büyümicekmiş gibi,çok uzak geliyor.

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak istedim ama benim kızım büyük.yani 7 yaşında.benide kabul edermisiniz aranıza.ama temmuz doğumlu.temmuz anneleri deyince bende aranıza katılıyım dedim.a.s

hoşgeldin canım a.s.

nasılsın arzuşş eloş kuzu kaan sıpğam nasıll..topik kilitlendi artık burdan dertleşirik:>))

evet ya topik kapanmış geçici süremi yoksa devamlımı? bana devamlıymış gibi geldide.
bu arada bıdışımda banlanmış. bende banlanırım diye bekliyodum. bu arada teknocum geyik senin başlığındı. kusuruma bakma kapanmasında etkim olduysa
başka bi başlıkla bi geyik topiği daha aç kıs :))

iyi degilim ya elada hasta kaandan geçti sanırım ne oldu topige yaa bıdışım niye banlandı

iyi degilim ya elada hasta kaandan geçti sanırım ne oldu topige yaa bıdışım niye banlandı

topiğin son sayfada uzman alıntıları yapmış, bi göz atsan anlarsın canım.
bu arada geçmiş olsun Kaanada elayada. Allah iyilik versin canım. merak ettik gelmeyince.
bu arada bıdışım kaç günlük banlanmış

[ı]şimdi ordaydım hiç bir sebeb yazılmamış alla alla niye gremedim ben[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…