Temmuz Anneleri Buraya....

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak istedim ama benim kızım büyük.yani 7 yaşında.benide kabul edermisiniz aranıza.ama temmuz doğumlu.temmuz anneleri deyince bende aranıza katılıyım dedim.a.s

Canım hoşgeldin, Benim kızımda 7 yaşında ve temmuz doğumlukaydirigubbakcemile5
Süper bi arkadaşlık var burda eminim güzel vakit geçirirsin..
iyi degilim ya elada hasta kaandan geçti sanırım ne oldu topige yaa bıdışım niye banlandı

Canım ya, eloşumda çok küçük, Kaan nasıl şimdi??
Geçmiş olsun tekrardan Arzucum..
topik geri açılmış kızlar.
kazen açmış.

Crescim, bıdışım inşallah döner aramıza, Hiç kopmayalım birbirimizden,

Umarım uzun süreli bamlanmamıştır.. ..

Son düzenleme:
merhaba kizlar, topik acildigina sevindim....tekno cum, kendi adima da senin actigin topik kapali dursaydi cok uzlurdum....

bidisim gelir insallah,

arzu cum cok gecmis olsun canim ya, teski elimden gelen birsey olsaydi....

sagol canım bende öyle diyorumda biz hasta olunca kim bakcak bided o var:)))

hepinizi burda görmek ne güzel:)) naptınızda kapandı topik merak ettim çook.. kızımın ishali bugün daha iyi dediklerinizi yaptım iyi geldi. çok mersii... öptüm hepinizi.

ela ve kaan a çok geçmiş olsun. tez zamanda iyileşirler umarım.

s1907 ve cigdem83 aramıza hoş geldiniz, pek çoğumuza göre daha tecrubelisiniz. yaşadıklarınızı bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.

S1907 hoşgeldın canım aramızaa...
Bazı arkadaşlar bizlerı unuttular gelmıyorlar ama armaıza yenı arkdşların katılması da çok güzel hanııı...

kızlar ya ayerba geyiğe gelmiyor ama burayada mı gelmiyor, bilginiz varmı?

buraya zaten gelmiyor ben de diyordum heralde herkes geyikte.. ev alacaklardı ama haber yok!

amilie ben şahsen hem geyiğe bakıyorum hem normal topiğe. ayerbada geyikte darıldığını falan söylemişti. bir dahada görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…