kilo 8750 gr. boy 68 cm. 6 aylık kız çocukları istatistiğine göre onlarda normalmiş.
crescentmoon maşallah bebişine.
Arkadaşlar ben de günlük mayalıyorum yoğurdu, mama ile. 90 ml kaynamış su ılıktan sıcak (yani nerdeyse elin yanıyor gibi, daha iyi tutuyor) 3 ölçek aptamil 2. 1 dolu çay kaşığı yoğurt. Can kpaklı kavanoza koyuyorum, akşam yatmadan yapıyorum. Sarıp kalorifer peteğinin üzerine koyuyorum (çok yanmıyor bizimki kombi, ılıkta tutuyoruz). Gece kızıma kalkınca buzdolabına koyuyorum. Ertesi gün öğlene doğru dışarı koyuyorum oda sıcaklığına geliyor öğlen yediriyorum.
Eğer ypğurt çorbası yapmışsam o gün yoğurt vermiyorum. Zaten 2 maksimum 3 öğün ek gıda ver,yorum.
bir tutam şeker bir tutam tuz atın çok az ben öyle mayalıyorum çok güzel oluyor
tuzu duymuştumm bak şekeride sendne duydum deneyyeim tşkürker azucukk..a.s.a.s.
bende biliyordum içeriği değişiyor mayadan dolayıı..oyüzden yoğurt veriliyorr..ne ilginç değilmi:)))
bende püre kavanozlarını atmadımm süt ısıtımm yoğurdu kaseede çalkalaıyıp sütü döküyorumm orda iyice karıştırıp kavanozlara döküyorum geceden havluya sarıp 4-5 dene bizde bebek çok malum...sabah dolaba atıyorum çok güzel tutuyırr...tavsiye ederimm...sevgüler:>))