Temmuz Anneleri Buraya....

ayerba pek sık girm yordu zaten kızlar ama iyi habelerini verir inşallahh..

kim kusmus gene yahu biz boyle degildik ama, noluyo hanimlar kendinize gelin bozmayalim muhabettimizi lutfen ama olmuyor boyle uzuluyorum haaaaaaaaa

perişcim karulara bi haller oldu yaws şimdi karular dedimya gene alınırlar ama:)))))))))

iyi aksamlar ben bir ağustos annesiyim.yeni üye oldum ve bir sorum olacak sizlere bebeğim 5ay20 günlük ek gıdalara birbucuk ay oldu baslayalı sütüm yetersiz olduğu icin dr önerisiyle.bebeğim ne versem yiyor yerken doyma belirtisi göstermiyor. bazen dolu bir kase yiyo ve bitince yine istiyor. bir öğünde bu kadar çok yiyebilirler mi:1shok:
kilolu bir bebek dr maximumda olduğunu ileride hareketlenince vereceğini endişe etmemi söyledi ama güvenemiyorum.

hoşgeldin sene, valla canım anne sütü alırken alınan kilolardan endişe etmeye gerek yok. ekgıdalarıda çok yiyor demişsiniz ama verdikleriniz neler aceba? mama mı yoksa evde kendi hazırladıklarınızdanmı? mamaysa pek fazla vermenizi tavsiye etmem. yedirdikleriniz yanında su da verirseniz sanırım yeme oranı biraz düşecektir. şimdiden çok yemeye alışmasın bence. belkide tokluk hissini bilmiyordur ve oyun gibi geliyordur ona. oda devamlı istiyordur. ama yinede doktorunuz daha iyi bilir bence.

canımm maşallah bebişine. bide yemediğini düşün hayatım o çok daha zor. benim elimde milupanın kitapçığı var ve orda ay ay beslenme listesi yapmışlar. hangi saatte neyi ne kadar vermen gerektiğini tablo halinde hazırlamışlar. hem gün içinde ne kadar ne yediğini görebiliyosun hemde sırayla yaptığın için programlı oluyosun. tabi ben ordaki ölçülere birebir uymuyorum bazen daha az bazen biraz fazla yapıyorum. bende kızımın çok yediğini düşünüyodum ama tabloya baktığımda normal ölçülerde hatta bazen daha az yediğini farkettim. milupaya ve bebelac a mail atarsan sanada gönderirler canım.

evde kendim hazırlıyorum herseyini.hazır olarak sadece gece maması veriyorum gunde bir kere.tokluk hissini anlamaması normal mi sizce. sabah kahvaltı kusluk meyve öğlen corba
ögleden sonra meyveli yogurt aksamda bazen muhallebi(kilosu fazla oldugu icin herzaman vermiyorum).bunları ben ne kadar verirsem o okadar yiyor ve ben nekadar vereceğimi bilemiyorum . kücük bi ilcedeyim ve dr secme sansım yok. var olandanda kimse memnun değil o nedenle güvenemiyorum.kafam karma karısık. ilginiz için tesekkürler.böyle damdan düser gibi girdim sohbete çok özür dilerim ama cok zor durumdayım. tekrar tesekkürlerkaydirigubbakcemile5

ne demek damdan düşer gibi aşkolsun.
ama şu saydıklarınıza göre verdiklerinizde normalmiş gibi geldi bana. hazır mama diilmiş madem pekte problem yapmayın bence.

evet öğün sayısı değilde miktar bizde problem.bir kase dolusunu yiyor bittiğini anlayınca aglıyor ardıardına tekmeler savuruyor.en iyisi sehir merkezinde iyi bir dr a gitmek. işin içinden cıkamıycam.:çok üzgünüm:

canımcım kaç kilo bebişin

tam 5 aylıkken 10.200 dü
su an bilmiyorum 6.ay kontrolunde görücez.çevrem deki insanlar oğlumu görünce oooo buna ne yediriyosun böyle diyolar buda canımı sıkıyor ve kafama takılıyor.

üzme canım kendini biraz hareketlenmeye başladığında hemencik veriyorlarr..benim bir arkadaş var bebeği 3 aynı bitirip 4 de girecek 9 kilo odaa..şimdiki bebekler palazlı birazz...üzme sen kendini canımm sevgiler.

evet hayatım hareketlenince veriyolar. benim bebeğiminde iştahı yerinde doğduğundan beri. ilk aylarda birileri az ver midesi genişler filan diyodu acayip moralim bozuluyodu o zaman.ama zaman geçtikçe gördümki herkes aptal saptal konuşuyo işte.boşver tatlım insanlar zayıf olduğu zamanda bebeğe bakamıyo yapmıyo etmiyo ilgilenmiyo derler. bence sen bi doktora git içini rahatlat sonrada ne kadar sağlıklı iştahlı bebeğin olduğu için şükret. senin için rahat olmadığı için kaygılanıyosun bence...

evet haklısınız insanları memnun etmek zor. şimdilik maximumda gidıyor kılosu ama bunun bir tık ötesi allah korusun obezite.o nedenle endişeliyim. ahhh oğlum doydum anne diye küçücük bir sinyal versende ne kadar yedireceğimi anlasam diyorum gülüyoryavrum.birde kucak manyağı oldu ki sormayın taşıması çok fena.kafamçokkarıştı

ah ah kimi kilo fazla diye dert yanar kimide zayıf diye anladınız siz onu:))))

evettt gör iştee...sen hala eloşumu konuş konuşş..anladın sen oni:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…