- 21 Ocak 2008
- 2.762
- 0
febi tşk tatlım. bende hep bunu merak ediyordum. yani 1 yaştan önce süt vermeyin diyolar ama yoğurt verdiriyorlar diye. açıklama için tşk.
est. canıım herşeyin doğalı en iyisidir bence.. yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
febi tşk tatlım. bende hep bunu merak ediyordum. yani 1 yaştan önce süt vermeyin diyolar ama yoğurt verdiriyorlar diye. açıklama için tşk.
kızlarr kızım ishal oldu galiba. 4 kere kakasını yapıyo ve sulu. yemesi normal allaha şükür. doktora gidemiyorum hava soğuk eşim şehir dışında. illa götürmem gerekirmi doktora sizce? meyve suyunu kestim,peynir filan veriyodum onuda vermiyorum başka neler yapmam gerekir bilgisi olan varmı???
kızlarr kızım ishal oldu galiba. 4 kere kakasını yapıyo ve sulu. yemesi normal allaha şükür. doktora gidemiyorum hava soğuk eşim şehir dışında. illa götürmem gerekirmi doktora sizce? meyve suyunu kestim,peynir filan veriyodum onuda vermiyorum başka neler yapmam gerekir bilgisi olan varmı???
saolun kızlar. doktorun özel muayenehanesine değil polikilinikte olduğu zamanlar oraya gidiyorum. o yüzden telefon açtığım zaman yarım ağız cevap veriyo aradığıma pişman oluyorum... muz yedirmeyi denicem şimdi.