Temmuz Anneleri Buraya....

valaha ben yürütec aldım canım çevremde herkes bındırdık diyor bende alım dedım (gerçi kayıncalidem aldı..eltımınkınlerın herbişini alıyor bi zim oğlana bir yürütç almış çokmu ama))çok merak edıyordum zaten yavrum binsin diye ama şuan daha pek bindirmıyorummarada bır işte alışsın dıye acuk büyüsün öyle bindirecemm

bende almak istiyorum ama bakalım artık evde çok küçük gerçi gezecek pek alan yok.

bizimkininde on masasiyla,ayak basma yeri kademeli,tahtadan...yurutecde bize hediye geldi...
uzun sure durmadigi surece zararli olmaz sanirim...olmasaydi ,alirmiydim bilmiyorum belki bende gerek duymazdim....

evet resimleri hızlı resimden yüklemiştim :KK43: neyse artık....
chicco modeline göre değişiyo canım.benim baktıklarımda yükseklik ayarı yoktu.e uygun fiyatlılara baktık birazda belki ondandır.
yürüteç doktor tavsiye etmiyoruz dedi ama dayanayıp aldık.5-10 dk binsin yavru.
ölüyom.yorgunluk.uykusuzluk.ben gittim kızlar.herkese iyi geceler...

güle güle kullansın batuhancık!! fotolarını da görsek iyi olurdu ama olsun. ben de yürüteç almayım diye düşünmüştüm ama çocuk markete gidip onu üzerine bindirince o kadar güzel vakit geçirdi ki almasak içimizde kalırdı. abonman sana da satın almadan önce bebeiğini üzerine oturtmanı ve izlemeni tavsiye ederim. ilgisini çekip çekmediğine bakarsın. mama sandalyemizse beşikli. hem beşik hem mama sandalyesi olanlardan.3-4 aydır kullanıyoruz. işimizi görüyor. gerçi oğlum üzerinde sadece belli süre durabiliyor, bi süre sonra sıkılıyor ama yine de o sıkılana kadar yemesi gerekenleri yediriyorum :) oturmadan önceki zamanlarda ise mutfakta iş yaparken yanımda dursun diye yatay konuma alıp yatırıyordum. orda uyuduğu bile olmuştu.

Son düzenleme:
evet en iyisi bir markete götürüp denemek severse alırım fazla bindirmem ara sıra oturturum olmazsa.haklısın canım çok sağol

Bizde aldık yürüteç geçen hafta kızım 6.5 aylık geziniyo sıpam ama ortalığı kurcalamaya başladı o fena...

kızlar resimler görünüyor bakmak isterseniz 481 de...

bu arada herkese kocaman günayyyydııın...

günaydınlarrr
ayerba canım resimler yine görünmüyo ama güle güle kullansın, ya yürüteç için falan erken diilmi daha. niye acele ediyosunuz bu kadar.
ben ilk kızımda yürüteç hiç kullanmadım. o biraz kiloluydu, doktorda erkenden yürüteçe bindirme dedi. bacaklarına yük fazla gelir bacakları eğrilebilir dedi. o nedenle kullanmadım sonrada kendisi binmek istemedi.
bu arada yürüteçe bindirdiğinizde ayak tabanları yere basmıyosa, sadece parmak ucuna basıyosa bindirmeyin. çocuklar parmak ucuna alışıyor sonradan balerin gibi parmak ucunda yürüyorlar :))

neyse artık,nolduysa yine...bi resim gösteremedim yuh bana ...

cres canım çok bindirmiyorum yürüteçe.benimki parmak uçlarıyla basmıyo,resmen adım atıyo.evimde olsaydı belki kullanmazdım bile ama olmayınca insan hevesleniyo.bebişinin o heyecanını görmek istiyo.sırf o yüzden aldık.aman allah korusun bebişlerimizin bacaklarına falan bişey olmasın...

hayırlı olsun canım
gerçi hepimiz temmuz annesiyiz ama aradaki haftalar bile bebişlerimizde farklılıklar gösteriyor.1 hafta bile değiştiriyor. benim bebişim 31 temmuz doğumlu. hepsinden küçük. o nedenle bana daha erkenmiş gibi geliyo.

canlarım teşekkür ederim...
ay benim 7 temmuzdu tahmini doğum tarihim...28 haziranda geldi benim sıpa...
ama ben karışmam ben temmuz annesiyim yaaaa.

kıs benimde tahmini tarih 11 ağustostu ama ben temmuzda doğurduğuma göre temmuz annesiyim :dilcikar:
ayrıca sen zaten bundan sonra haziran annesiyim desende biz seni temmuz annesi kabul ettik yollamayız haziran annelerine :dilcikar: a.s.

ayy canım çok teşekkür ederim a.s.a.s.

bizde seni yollamayız zaten akıllım kaydirigubbakcemile

dostluğuna :kahve: :nazar:

(ay yakıp bi tüttüresim geldi ama yok.hamileliğimden beri hiç içmedim.)

tebrik ederim canım, içmede zaten. hem kendi sağlığın için hemde bebişinin sağlığı için.

gunaydin kizzlar,aay yeni kalktim saat 11 ...toplasan 3-4 saat uyumusumdur ama... bekarken uyudugum uykularimi ozledim...

X