Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydin sekerler, vallaha bende gece uyuyamadim pek esimde oyle, cocuk hasta yani Yusuf oglum38 bucuk atesi vardi ondan sonra sirkeli sulu bezle siliyoruz bagrio deli, okula da gondermedim telefon ettim mudur hanim zaten dio iyilesene kadar kalsin, ana okulu zaten ondan zaten dio ki sinifin yarisi hasta diye kimse yok falan pek, en iyisi kalsin yarin da kalcak ancak persembe gitcek insallah

gunaydin sekerler, vallaha bende gece uyuyamadim pek esimde oyle, cocuk hasta yani Yusuf oglum38 bucuk atesi vardi ondan sonra sirkeli sulu bezle siliyoruz bagrio deli, okula da gondermedim telefon ettim mudur hanim zaten dio iyilesene kadar kalsin, ana okulu zaten ondan zaten dio ki sinifin yarisi hasta diye kimse yok falan pek, en iyisi kalsin yarin da kalcak ancak persembe gitcek insallah

gecmiş olsun canım kuzuna allah acil şifalar versin hemen ayaga kalksın inş. :Saruboceq:

geçmiş olsun çoırumlucum inş kısa zamanda iyileşir kuzun...

çorumlu geçmiş olsun canım evet burdada salgın varrr....yazı bekliyorum dört gözle yaza sağ salim çıkalım inşallahh..

sagolun kizlar iste dedigim gibi okula gitmedi, salona actim cizgi film azcik baksin yesin kelogsunu, ondan sonra az atesine bakam iyi olmazsa doktor iyise azcik uyusun kendine gelsin, sukur kizi da uyutum baklim kac dk uyucak cadim benim

çorumlu geçmiş olsun canım. kışa ayları böyle oluyo işte.
ama ben tekno gibi yazı beklemiyorum. yaz ayları burası felaket sıcak oluyo hiç çekilmiyo, birde yaz gelirse benim iznim bitmiş olur :KK43:((( yaz gelmesinnnnnn, en azından benim için :KK43:

çorumlu geçmiş olsun canım. kışa ayları böyle oluyo işte.
ama ben tekno gibi yazı beklemiyorum. yaz ayları burası felaket sıcak oluyo hiç çekilmiyo, birde yaz gelirse benim iznim bitmiş olur :KK43:((( yaz gelmesinnnnnn, en azından benim için :KK43:

anacım mersinde baharda yaşayacan sana göre nevarr mis şimdi dışarıda çıkarsın gezersinde şimdi bile ılıktır orası bizim gibimi :dilcikar:yaz gelsin işteee..sende yazın dem vurursun sıcaktann:jeyyar:

burda da sicak oluyor yazin ama, en cok yagmur yagiyor masallah su an bilem yagmur var sabah da simsek varsi catir catir catiriyordu ne guzel yaaaaaaa

kız sıcaktan geçtim hadi, iznim bitmesin diye istemiom, istifa etmeyi bile düşünüyorum bazı zamanlar. bebişime kim bakacak :KK43:(((

valla tekno aynı senin gibi düşünüyorum anacım yazı iple çekiyorum bi yaz gelseydi kuzularda kocaman olurlar ayyyyy nasıl heveslendim yaşında giyecegi o kadar çok elbisemiz varki pembiş pembiş erkek anaları kıskanmayın heee:)))dayısının dügünüde 2 agustos kızım gelinlik giycek yengesiyle beraber:)))))))

kız sıcaktan geçtim hadi, iznim bitmesin diye istemiom, istifa etmeyi bile düşünüyorum bazı zamanlar. bebişime kim bakacak :KK43:(((

valla ben çocuklar olunca iş kendimindi bir süre evden takip ettimm..daha sonra baktım olmadıı evi kızılaya taşıdım buranıın merkezi yanii..2 çocukla git gell olmuyyo diyee dışarda işim olunca hemen yapıp geliyordum annem kaynanam kız kardelim gelip çocuklara bakıyorlarrdıı..baktık olmayacak evi batıkente taşıdık biraz yine eden takip sonra tamamen bıraktım..

eğer eşinin geliri iyi size yetecek gibiysee bırak gitsin alacağın para zaten çocuklara bakıcıya gidiyorr..sen aklın evde çocuklar nasıl diye düşünüp birde iyi yetiştiremyorum diye stres yapacaksınn..imkanın varsa benim gibi kal başında çocularınama yoksa çalış derimm..

saol tatlım ya, bende aynen böyle düşünüyorum, aldığım ücret zaten yol parası, bakıcı parası falan verince azcık bişey kalıyo. birde bizim iş zahmetli, saati belli diil, gece yarıları eve geliom:KK43: çocuklarla hiç ilgilenemem. 1 taneyken ilgileniyodum yine ama şimdi 2 :KK43: eşimin maaşıda aslında yeter ama oda bu durumları hesap etmeden biraz borca girdi. ev falan aldık. krediler falan var yani. ama evi satabilirizde. hatta satılığa çıkardık bile. yatırım olsun diye almıştık. oturduğumuz evimiz var nasıl olsa. ikinci evde olmayıversin napim. nisan sonuna kadar iznim var. bakalım ondan sonrasını zaman gösterecek. belkide işe başlarım bi denerim. olmazsa istifa ederim diye düşünüyorum.

ne bilem:jeyyar: pas vermeden ikinizde msj yazmışsınızda bak sana bi ceylan yaparım konuşmam heeedelikafadulden:roflol:

offffffffffffffff keske yakin olsak da yuz yuze gorusebisek boyle olmuyor ya canim SIKILIYORRRRRRRRRRR

keşke hayatım ama bak yakınlarda görüşemiyor örnek tekno arzu ve arzu ela:)))))))))))

kızzz arzu selam kelam verdim diye hatırlıyorummm küsme sakkunnn....

:dilcikar:bababababa gelem seni alam çepaya gidek dedik gelmedinn ne diyim artıkk tıkk kestim sesimişakkıdı

X