Temmuz Anneleri Buraya....

Oyle bız calısan anneler ısımız o kadar zor kı her an aklımız evde halbukı annelerımız kayınvalıdelerımız bızden ıyı bakıyorlar ama yınede anne yuregı ayrı kalamıyor ıste nasıl ozluyorum kızımı nasıl merak edıyorum neler yaptı anne dedımı baba dedımı dıye ne yaptı aklım hep onda bılmıyorum ogleye kadar saate kac kez bakıyorum aksama kadar da dakıkaları sayıyorum bu yogun hıs belkı bır sure sonra alıskanlıga telaslı merak yerını baska duygulara bırakacak ama sevgımız verdıgımız emekle gun gectıkce daha da artacak neyse hepımız sanslıyız cok sukur kı bu duyguyu tattık evlatlarımızda o kadar sanslıkı onları herseyden cok seven koruyan annelerı ve babaları var kızımı cok sevıyorum hepınız gıbı

ya sanırım haklısınız çalışınca daha zor olur ama 6 aydır evden çıkmayıncada kafayı yicek gibi olmuştum. sinemayıda çok severim helede günde 10 arkadaş arayıp daha gitmedinmi ıssız adama deyip durunca kendimi dışlanmış asosyal hissettim. bol bol ağlarsın stresin geçer dediler. gerçi ağlamadım stresimde geçmedi hatta eve gelince onu o halde görünce gittiğime de pişman oldum.:KK43:(
hepinize kolay gelsin.bebeişlerinizle güzel günler..

esimde bana bir sinemaya gitsek falan diyo,aslinda bende istiyorum ama,yusuf u birakamiyorum...biraksam halasina birakirim...akklim onda olcagi icin sinemadan da anlamam,gezmeden de in iyisi otur evinde, diyorum kendime...

valla ben çalışmak istiyorum ama kızımdan ayrılamıycam o yüzden bi kıreşte yardımcı ablalık yapmayı düşünüyorummm çünkü bu işsizlikte muhasebe anaokulunda bulmam çok zorrr samanlıkta igne aramak gibi bi 4sene öle çalışırık sonra işime geri dönerim heralde bakalımm
ben annemin bulundugu apartmanın altında kuaför var oraya gititm dip boya için bizimki ben yopkum die uyumamaış oynamamış yememişş
arıyolar hemen biziz ben nasıl bırakırım kuzumu zaten kaynanamda konuşmuyoz annem çalışıyo tek çare yuvalarda çalışçam kıızmda yanımda olcak

bende calismak istiyorum ama anca 4-5 sene sonra dusuniyorum,bebisim anaokul cagina gelsin...ceylan cim sende istedigin gibi bir is bulursun insallah..benim bransimda muhasebecilik,okudum ama daha hic calisma firsatim olmadi,evlendim oyle....

bende düşünüyorum ama çocuklara bakan yok:))kreşe versem ikisini çalıştıgım para oraya gider dur ben en iyisi evde oturuyum:)))

aynen...biz biraz ev karusu olalim...sonra is karusu oluruz....kaydirigubbakcemile5:lepi:

sizi ev hanımları sizi...hadi bakem ev hanımları byy (bir yerlerde görmüşmüydünüz bunu hatırladınızmı) hahaha

olafı görünce hep geliyoki aklıma şimdi cukkkk oturdu diye sölemiştim:)hehhe

biz banlanmıştıkyaa o konuda bizim banlanmamızı sağlayan hatun çalışıyormuş hadi byy ev hatunları diye bzile dalga geçmişti seviyesiz biriydii....iştee..

ok caktim....ben de bi guzel lafimi demistim de tekno cum sende bana msj yazmistin...o mudur...

silinmış canum sanırım bende göremedım onu hatta senin için çok aramıştımmmm ama bulamamıştımmm:))))))))))

hehehe keske kopyalasaydiniz o konuyu :KK70: siz banlaninca ben bakmistim yoktu bise :))
simdi ima yapcamda yine gitcem güme heheh :)) B]

X