Temmuz Anneleri Buraya....

okudum :)) nie konu disi yaziyosunuz lem siz :roflol: cok ayip cok
bi daha görmicem !

kreefttim yanlış sölemişim canım seninle olan konu ayrı o konu daha açıa çıkmaı yoksa ordan temmuz anneleri olarak baya birrgüme gideceğiz bu arzuyla benim güme gittiğimiz konu canımm sevgiler.

bizde geçen aşkito ile güme gittik.hatırladınmı aşkito.hala aklıma geldikçe sinir oluyorum :))

ewet benim dedigim farkliydi..size gostercektim ama o konu yu silmisler sanirim, ara tara yok....
sizin banlandiginiz konuyu ben hic okumamisim, o ara yoktum kk da...

kronik ağrılar çok kötü bacım izi hiç gitmiyor bilirim bilirim:roflol:

kızlar batuhana mama sandalyesi ve yürüteç aldık :)
mama sandalyesi baby2go.ikisini 160a aldık.oğluşumda çok sevindi ay bende onu öyle görünce daha çok sevindim.yürüteçe binince çıldırdı yavrum.indirince basıyor çığlığı.

ayy canim yhaa yerim onu.. güle güle kirsin döksün insallahh :)))
resimler cikmamis ama eminim cok güzeldir.

benim oto koltugu baby2go ama ben pek memnun kalmadim dogrusu.
terletio cok.
aman zaten sigmiyoruz artikk yeni koltuk almamz laziim

ayerba maşalah canım bende alcam inşallah bakalım bir araştırayımm...güle güle kullanınn..

resimler çıkmıyorki ben göremedim genede güle güle kullanın canım(ayerba)

kızlar çok teşekkür ederim.daha iyileri sizin bebişlerin olsun inşallah...
aşkito benim bebek arabasıda aynı marka mama sandalyesiyle ondan çok memnunum.naylon gibi değil kumaşı.ama mama sandalyelerininki hep aynı.silinebilen cins mecburen.ama kızlar chicconunkinden daha kullanışlı.chicco sadece sırt kısmı ayarlanıyo,bunun yüksekliğide ayarlananbiliyo ve tekerlekli,istediğin yere rahatça götür.yanlış hatırlamıyorsam o 119 liraydı.
batuyu iki kere uyuttum uyandı.şimdi yine sesi geliyo.aklı yürütecinde heralde yavrumun ya :)

ay evet kızlar yüklediğimde resimler görünüyodu sonra gitti.yine sorun var galiba...

ayerbacım güle güle kullansın bebişin....resımleer görünmüyorr... hızlı rsımden yüklediysenonu resımlerı görünmüyor and içtim o siteyi kullanmayacağım birdahaa...

gule gule kullansin bebisin ayerba cim...bizimki de cok seviyor yurutecini ve yemek sandalyesini..

güle güle kullansın bende chicco mama sandayesi aldım tekerlekli 5 kademe yükseklik ayarı var sırt kısmıda 3 kademe ayarlanıyor çift kılıflı çok güzel.ben yürüteç almadım bazısı zararlı diyor bazısı gerekli ne bileyim karar veremedim.ne düşünüyorsunuz bana fikir verin yaa

X