Temmuz Anneleri Buraya....

kızzz arzu selam kelam verdim diye hatırlıyorummm küsme sakkunnn....

kızım elbise giycek yazın erkek anneleri kıskanmasın dedim bişey demedin demekki kıskandındelikafadulden şaka gezme olayıda yazın görüşcez merak etme doguyu :emir_bebek:mıncıklıcam kesin

Valla banada çalışmak zor geliyor. Evimde oturmak istiyorum. Ege'ye hiç doyamadım.. Ama sanırım 3 4 sene kadar işi bırakamam... Çok borcumuz var çokkk.... Biz düğünüzmü çocuğumuzun her şeyini kendimiz yaptık hemde dört dörtlük.. Bunların hepsini 17 ay içinde yaptık.. Çok yüklendik. O yüzden biraz daha çalışmam lazım. Birde işten çıkarsam pişman olursam bu kadar iyi maaşa iyi şartlarla tekrar iş bulamam diye korkuyorum... Eşimin maaşının yeteceğini bilsem 2 dakika durmam burda..

kızım elbise giycek yazın erkek anneleri kıskanmasın dedim bişey demedin demekki kıskandındelikafadulden şaka gezme olayıda yazın görüşcez merak etme doguyu :emir_bebek:mıncıklıcam kesin

heyttttt biz bacaklarını göstere gelin istemeyizzzdelikafadulden:roflol:eek:ğlumu bilmem kaynana olarak ben istemiyomm..kıskanırım benn dermişimmmsırnaşık şeyyirim ben onun beyaz pamuk bacaklarını şöle hayal ettimdee benim kızda giyerdii..beziyle ördek gibi yürürdü canım benim çok güzel oluryaaa bekliyorumm sabırsızlıklaa..bu arada arabam satıldıı canımm....şimdilik getz e bineceğim..mayısa yenisi gelecek inşallahh..ama sana yetişecem sözzkaydirigubbakcemile3

Valla banada çalışmak zor geliyor. Evimde oturmak istiyorum. Ege'ye hiç doyamadım.. Ama sanırım 3 4 sene kadar işi bırakamam... Çok borcumuz var çokkk.... Biz düğünüzmü çocuğumuzun her şeyini kendimiz yaptık hemde dört dörtlük.. Bunların hepsini 17 ay içinde yaptık.. Çok yüklendik. O yüzden biraz daha çalışmam lazım. Birde işten çıkarsam pişman olursam bu kadar iyi maaşa iyi şartlarla tekrar iş bulamam diye korkuyorum... Eşimin maaşının yeteceğini bilsem 2 dakika durmam burda..

canım canın saolsun bebeğinin çükü saolsunn..sağlıklı sıhhatli olun çok vaktiniz olacakk birbirinize doymayaa..sen sıkma canını..herkes işsizlikten kırılıyorrr..allah bugünlerinizi artama.s.asınn sevgilerr

Saol teknocum.. Artık sabahları arkamdan ağlamaya başladı.. Bugün onun burukluğu var üstümde ağlaya ağlaya bıraktım geldim İşe vakit hiç geçmiyor..

canım anlıyorum çok zor bişeyy çok iyi anlaya biliyorumm...sıkma canını herşey düzene girer inşallahh..allah sabrınıda ödülünüde verir sen merak etme..bak yaz geliyorr...iznin olur belki doy a doyaa koklarsun tombikini...

inşallah teknocum ya yaz bi gelse... Egemle beraber doya doya birlikte olsak.. Offf geçmiyor günler..

Saol teknocum.. Artık sabahları arkamdan ağlamaya başladı.. Bugün onun burukluğu var üstümde ağlaya ağlaya bıraktım geldim İşe vakit hiç geçmiyor..

kıyamam üzme canını ne yapcaksın iş mecburen,arkandanmı aglıyor yavruuu unutuyordur 2 dakika sonra sen takma kafana

zor canim ya seni cok iyi anliyorum benimde oyle zaman gecmiyor sen yazin calismayacak misin bizim pek izinde yok bakalim ne yapacagiz zor bizde oyle herseyi kendimiz yaptik allah yardim da ediyor bir taraftan ekonomik kriz de vurdu esim aydir maas alamiyor calismak istemiyorum ama mecburum calismaya

İlkyasçım durumlarımız bir birinin aynı yani.. Yazın cumartesileri çalışmıyorum bide 15 gün iznim var.. Bayram tatili falan derken yaz bitiyor. O zamana kadar bitirsek borçları belki çıkarım.. Dua edinde milli piyangodan para çıksın kızlar...

bıldışım bu devirde işten çıkmak zor.. iş bulma kurumlarında insanlar 300 tl için taklalar atıyor. bizde sizin gibi borçluyuz ve ben de çok zor bırakıyorum oğlumu. öğlenleri eve gelerek yokluğumu hissettirmemeye çalışıyorum. huzursuzlanıyor.ben de alışmayı bekliyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ama sanırım alışacaz. mecburuz!!

üzülme bıdışımm onlar için çalışıonuz cnmm herşey bebişler içinn dayanmak zor tabiki ama gelecekleri içinnn çalışmak şart tabikide....

bugün bana süper bi iş teklifi geldi. evlenmeden önce ajansa bağlı çalışıyodum evlenince ayrıldım. ama hep hayalimde ajans sahibi olmak vardı. bugün telefon geldi ajansın sahipleriyle aram çok iyiydi devrediyoruz ilk sana soralım dediler. fiyat çok makul ben anadolu yakasındayım ajans karşıda. ama bebeğim var öteki taraftada hayallerim. tabiki herşeyin önce bebeğim geliyor ama bu fırsatı bir daha elime geçiremem... büyük ihtimalle olmaz dedim birazdan eşimle konuşucam oda saçmalama dicek sanırım.. hayatım boyunca pilav yapan kadın olmak istemiyorum... yazim rahatliyim dedim kızlar :))

eğer bu hayalinse ve seni heyecanlandırıyorsa ve yükü kaldırabileceğine inanıyorsan iyi düşün derim. elbette bebeğin önemli.. ama ona iyi bi gelecek sağlamak da önemli. ayrıca erkeklerin saçma bulduğu pekçok şey bizim için çok önemli olabiliyor. bazı konularda frekansımız tutmuyor. destek olsa çok daha iyi ama yine de hayallerinden bu kadar çabuk ve kolay vazgeçme bence! fırsatlar insan hayatında karşısında bazan 1 kere çıkıyor. onu değerlendirmek de bizim elimizde!! senin için hayırlısı olmasını dilerim.

X