Temmuz Anneleri Buraya....

kolay gelsin valla sana. sende ona naz yap benle ilgilenmiyosun hep benden bekliyosun diyee

bacım emerken çıkarcan ben çıkarmıyom ama o çıkarıyooo saolsun hiç tutmuyoo ayagındaaa

tamam cnm bende zaten ayagında cok corabı cıkarıyor diye külotluçorap giydiriyorum bide

bende giydiryorum ama onuda çekiyo ıslatıyo uzatıp agzına sokuyo ıslatıyo yok ayagından ne istiyo bilmiyorum kiii

hehe evet canım benimkide öyle ayagını kaldırıp agzına götürüyor gerci ne bulsa agzına götürüyor
ama o halleriyle cok tatlı oluyor lar ya

her hareketi şimdi ilk olduğu için hepimize şirin geliyor siz ilk konuşmaya çalıştıklarında görün asıl şirinliği:))

kızlar bi günlük var bebkler için aslında benim pcde yüklüde tutmadım hiç siz öle bişi tutuyomusunuz işte bu gün ilk dişi çıktı ilk kelimesi şu falan dieee

bende çıkarmıyorum çorabını kısa çorapta olsa gitdiriyorum benim sıpam üstünü açıyor bazen korkuyorum üşütür die...

evet ben günlük tutuyorum ama bilgisayarda değil,bebek mağazalarında özel günlükler var soru cevap şeklinde onlardan aldım.çok zevkli

evet bende bebek magazaında almıstım bebegimin güncesi yazıyor ve içinde ilkler aylık gelişimleri
ve resim koyma yeri var ben tutuyorum

emosum bizimkininde emerken terliyor..uyurken cikarmiyorum corabini usur bence...terlemesi de normal...

gece yatırırken ev çok sıcaksa üstten pijamasıyla kısa çoraplarını çıkarıyorum sadece külotlu çorabıyla yatırıyorum

canim karismak gibi olmasin tek picama daha iyi bence kan dolasimi rahat olunca usumez..bir tavsiye..

bugün altı aydan sonra ilk kez üç saat bebeğimden uzak kaldım. sinemaya gittim. ilk yarı cep telefonum sürekli elimdeydi arada uyuduğunu öğrenince rahatladım.eve gelince öğrendim ki ne yemiş ne uyumuş :KK43: 10 dk kadar kesdirmiş. bide bana tavır yaptı hiçbirşey yemedi mızıklandı durdu.Anne olmak zormuş yahu.

Biz ne yapalım ya 2,5 aylıkken oğlumu bırakıp işe geldim.. Aklım sürekli evde.. Ne yapıyor. Ne yiyiyor diye... Anne olmak dünyanın en zor işi..

X