Temmuz Anneleri Buraya....

Dün akşam biraz daha iyiydik. Gene huzursuzluğu vardı ama diğer geceler gibi değil. Bu gece daha bakacam.. Gene aynı huzursuzluk devam ederse doktora götüreceğim...

geçmiş olsun bıdısım eynı dedı ben 2 aydır yasıyorum resman bana yapılan bır zulum
benım oğlanda sessız bırı ama benımkı dısten yapıyo 5 aylıkken cıkarttı ustte patladı patlayacak benımkıe 24 den sonra başlıyo

sanada geçmiş olsun canım .Çok zor ya.. Bebişler acı çekerken bir şey yapamamak derdi neymiş anlayamamak.. Dua ediyorum Allahım onun canı yanmasın yanacaksa babasının yada benim canım yansın diyorum.. Annelik çok başka bir şeymiş ya. Yolda çocuğunu döven bir kadın bile görsem durup kadını dövesim geliyor.

bıdışım alemsin kız valla, bende hep derim bebeğime bişey olmasın bana olsun onun yerine diye ama şimdiye kadar hiç babasına olsun diye düşünmemiştim :roflol: ay bundan sonra bende öyle diyim bari :roflol:
ay şaka bi yana geçimiş olsun kızlar, umarım düzelirler. :Saruboceq:

geçmiş olsun bıdış benimki dün ve gece çok iyiydi şükür erken yattı ama sabah 5 e kadar kalkmadıı göğsüm süt doldu öleki yatamadımm bend ealdım kucağıma uyanmasada emzirdim..uyanmadan emip yattı sıpaa...sabahta 8 de kaktı..şükür bugün iyi seninkide tez zamnada düzleir inşallah canım.

aman ben demem babasına olsun diyee..o oğlumdan daha mızmız onun mızırtısını hiçde çekemem kusua kalmasın:)))hehhehe

bıldışım gçemiş olsun canımmm..tez zamanda iyileşir inşlallah oğluşun ...benımkıde 2 akşamdır ıyı allahakım şükür gündüzleride iyi
kız ınsan onların canı yanınca ona olmasın bize olsun dıyorda allah korusun bızlere daha kötü bişi olur allah a göre güçlük yok arkadaşlar sonra onlara kım bakar bence en ıyıyısı sadece bebklerımiz düzene girsin sağlığına kavuşsun dıye dua etmek..

merhaba arkadaşlar benim oğlumda pazartesi aşı sonrası ateşlendi sanırım oral polio dan öncekilerde hiç olmamıştı. bir tek o eklendi.dün zaman zaman ateşlendi bugün ateş yok ama keyifsiz umarım hasta olmaz :KK43: ama buuuuu baaa demeyi öğrenmişş tükürüklerini püskürte püskürte bağırıyo sanırım baba demiyo ama genede heyecanlandım:))

iyi akşamlar arkadaslar

hasta olan meleklere gecmiş olsun...inşallah en kısa zamanda iyileşirler

nete girmek için fırsatım olmuyor bu aralar benim kızım mızmız diş sıkıntısı sanırım
bide hep memede uyumak istiyor nepıcam bilmiyorum

valla bizimkide dertli ama ne yapçam bilmem diş diom hep ama çıkmadı şu diş bi türlü huysuz benimki babası gibi o 32 dişi tamalasa ne fayda huysuzlar işte çektircekler ya benle ugraşçaklar yaa bulurlar bişi sırf onunla ilgileniyim die eşim 4yıldır 20lik diş çıkarıyooo

bizimde altta iki dişimiz belli oluyor ama hala patlamadı

kızlar size bişey sorucam benim kızım emdiği zaaman cok kafası terliyor bazende gece uyandıgı zaman bakıyorum kafası terlemiş neden olabilir acaba ya normlami sizce

ooooo canım o zaman senin işin çok zorr.ilerde artık ikiye bölünürsün bi babasına bi kızına :roflol:

bacım seninki beniömkinden küçük benimki daha diş çıkarmadı niyetide yokkk
kafası terlerr
yatarken teri emcek şeyler koy başının altına çocuguda çok sarma
emerken terlemesi normal enerji harcıyo ama çoraplarını çıkar diodu görümcem bana terlemesin die
benimkide emeklesin iztiyom ama naz yapıyoo
canı isterse gidiyoo
ama gidebiliyo eşşek de naz yapıyoo

canım aynı şey benim oğlumdada oluyo çok terliyo ama bence normal ev tam sıcak olmasa bile emerken top top terliyo

bacım ben şimdiden bölündüm herif üç gündür onla ilgilenmedim die konuşmuyo benleee

teşekkürler kızlar
ben yatarken fazla sarmıyorum zaten hanfendi üzerini acıyor dyrmadan
bide coraplarını cıkarmıyorum
siz cıkarıyomusunuz üşür diye korkuyorum

X