teknocum evet canım bakıyoruz nettende.
ya tvler bas bas bağırıyor kriz var diye ama.geçen gittiğimizde bir sürü yeni bina vardı,onların fiyatlarını falan almıştık.şimdi hepsi satılmış evlerin.anlamadım valla.herkes para yok yok diyor,ev alıyor.gerçi benim kafadan olanda vardır.(kira ödeyeceğime,üstüne biraz daha ekler krediyi öderim.en azından 3-5 yıl sonra ev sahibi olurum.diyen..)hayırlısı ya inşallah bulurum başımı sokacak bir yer.kiradan kurtulayımda.ya ben 1,5 senede bıktım kiradan,bir sürü insan var senelerce oturan.allah kiracıların yardımcısı olsun...aramızda kalsın ev sahibimide hiç sevmiyorum.1 haftalık lohusayken dışarı çıkıyım dedim.(daha doğrusu binanın bahçesine indim)ve ağaçtan 1 tane erik aldım.adam geldi bana demediğini bırakmadı.sen benden izin aldınmı,bahçeyidemi sana kiraya verdim falan dedi.imkanım olsa hemen taşınırdım ama olmadı işte.ya nasıl ağlamıştım ama anlatamam.eşimde kaçı kaç para sanki sen nasıl konuşuyorsun falan demişti.sonra adam özür diledi ama olan oldu.o gün geldi şimdi aklıma bi fena oldum...