Temmuz Anneleri Buraya....

İyi bari hafta sonu yokmuş en azından iki gün birlikte olursunuz.ben çalışmış olsam özel sektör olduğu için cumartesileride çalışıyordum.ama bu sefer başlarken şart koyucam cumartesileri çalışamam diye canları isterse yoksa çalışmam.

canım ben kaçtım iyi geceler yoksa pc nin başında uyuya kalıcam şimdi.öptüm görüşürüz byby

benim gecem gündüz oldu walla ..
vampirella oldummm

efe 22 de uyuyo ben sabaha kadarr pörtlüyom .. allahtan 12 ye kadar fln oyalayabiliyom cocugu oyuncak fl verip yanima yatiriyom sesi cikmio :roflol:

abonman sen nerde çalışıyosun bacım?? zor oluyordur sanada küçük olduğu için tosuncukk..

evet sorma çok zor oluyor ben ayedaşta (elektrik idaresi) çalışıyorum.devlet dairesi olunca en azından hafta sonu tatil.ne yapalım mecburiyet ama bu 2 gün süper eğlendik artık çığlıklar başladı avaz avaz :)))
birde kıçını kaldırsa yuvarlanamıyor bile acaba erkenmi geçmi anlamıyorum doktor yavaş yavaş başlar dedi ama burada anlatılanlara bakınca yürüyen bile var :)))

aman hastalanmasınlarda onlarr..elbet yürüyecekler hatta koşacaklar biz koşma desekte uçacaklar:))))))))))

evet haklısın iyi olsunlarda gerisi önemli değil.anne olmak çok güzel bir duygu.ben 10 senelik evliyim.20 yaşında evlendim.hep erken erken dedim çocuk için şimdi çok pişmanım keşke daha önce olsaydı ama herşeyde bir hayır varmış.kısmet şimdiymiş.zaten 2007 eylül ayında 11 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim daha 2 ay geçmeden gene hamile kaldım çok zor geçti hamileliğim ama sonucu harika bir şey çıktı ortaya Allaha çok şükür çok mutluyum o yüzden

abonman canım canım saolsunn..diğeri için geç kalma ama bu kadar:))) hemen yapıverr elin değmişken..oğluşuna maşallahh..ne taktın bcaım oğluşa taç mı taktın...kırmızıda güzel olmuş..paaşaya maşallahh...heerşeye bedellerr canımm..allah uzun ömür versin hepsine sağlıklı sıhhatlii..

sağol evet taç taktım hani doğumdan sonra anneler kurdele bağlarya ben o tacı takmıştım kendime muziplik olsun diye :))))
barış ege bayılıyor o taca.bende onun kafaya taktım yakıştı ama paşama.
bilmiyorum ikinci olsunmu olmasınmı bazen ayyy keşke gene hamile kalsam diyorum bazende gene aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum.gerçekten hamileliğimin her anı korku yaşadım.burada sizleri hep okudum ama yazacak ne moralim ne de umudum vardı hep bir sorun çıktı.o yüzden 2. için çok ta karar vermiş değilim.

hayırlısı olsun hep kötü şeyler yaşayacaksın diye bişey yok ama çalışmıyor olsan hemen arkasından yap derdim çünkü çok güzel oluyor her bakımdann..benimkilerin arası çok azsı ikiz gibi büyüdüler birlikte birbirlerine arkadaş herşey oldularr.

allah barış egeye bak maşallah canım rabbım ona uzun ömürler versın ama her çocukta aynı şey olacak diye bişi yok canım bozma moralını bence herkes bir kardeş sahıbı olmayı hakedıyor..halledilemez sorun olmadıkça tabii

sağolun arkadaşlar süper moral veriyorsunuz keşke geçen sene sizi okumak yerine yazmaya da cesaret edebilseydim.belkide zor dönemlerimi sizlerle paylaşarak daha rahat atlatırdım.
çalışırken çok zor ikinciyi yapmak ama herşey nasip kısmet bir bakarsınız size güzel bir haber veririm.
Alah hepimize ve kuzularımıza sağlıklı ve uzun ömürler versin

başın sağolsun abonmancım bak ne güzel 2. kez hamile kalmışsın dünya tatlısı oğlun dünyaya gelmiş bende 2. ye çok ara vermek istemiyporum yani 3 yada 4 sene olsun istiyorum ama bakalım herşey kısmet...

ben geldim kızlar günaydıııın....

henüz istediğimiz gibi ve birazda uygun bir ev bulamadık.arayışa devam edicez.bakalım hayırlısı artık...

evmi arıyosunuz cnm hbrim yok okumammışım inş aradığınız gibi bir ev bulursunuzz herkes taşınıo ay noldu temmuz annişlerine gencizada daha gelmedi baksana yerlşemedi herhalde...

ayerba canım net elinin altında ben hep ordan takip ediyorum hürriyet emlak milliyet emlak emlak.net buralrdan takip edebilirisn arada sıkışıp satan çok oluyor sevgiler.

teknocum evet canım bakıyoruz nettende.
ya tvler bas bas bağırıyor kriz var diye ama.geçen gittiğimizde bir sürü yeni bina vardı,onların fiyatlarını falan almıştık.şimdi hepsi satılmış evlerin.anlamadım valla.herkes para yok yok diyor,ev alıyor.gerçi benim kafadan olanda vardır.(kira ödeyeceğime,üstüne biraz daha ekler krediyi öderim.en azından 3-5 yıl sonra ev sahibi olurum.diyen..)hayırlısı ya inşallah bulurum başımı sokacak bir yer.kiradan kurtulayımda.ya ben 1,5 senede bıktım kiradan,bir sürü insan var senelerce oturan.allah kiracıların yardımcısı olsun...aramızda kalsın ev sahibimide hiç sevmiyorum.1 haftalık lohusayken dışarı çıkıyım dedim.(daha doğrusu binanın bahçesine indim)ve ağaçtan 1 tane erik aldım.adam geldi bana demediğini bırakmadı.sen benden izin aldınmı,bahçeyidemi sana kiraya verdim falan dedi.imkanım olsa hemen taşınırdım ama olmadı işte.ya nasıl ağlamıştım ama anlatamam.eşimde kaçı kaç para sanki sen nasıl konuşuyorsun falan demişti.sonra adam özür diledi ama olan oldu.o gün geldi şimdi aklıma bi fena oldum...

AYERBA SADECE BENİM AİLE ÇEVREMDE KRİZDEN İSTİFADE EV ALAN 4-5 KİŞİ VAR.
ALLAH SANA DA NASİP ETSİN ARKADAŞIM.
KİRACI OLMAK EMİNİM ZORDUR.
EN KISA ZAMANDA KAFANA ve CEBİNE GÖRE BİR EV BULMAN DİLEĞİYLE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…