Temmuz Anneleri Buraya....

tşk butonum giti benim sizde varmı..bu arada arzum kendini biraz besiye çek canım...hastalanmana ramak kalmış bünye her an hastalığa hazır..bol bol c vitamini al...limonlu çay iç...hiç değilse hastalnma çocuklarda senle birlikte perişan olurlarr..

arzu$um gecmis olsun canim ya.. üzüldüm simdi.
en azindan kaani bir kac saatligine birisine veremiyomusun kimsen yokmu yakininda.
elanin uyku saatinde verirsin sende bi oh cekersin canim yaa

tekni bendede cikmio bebem.

merhaba arkadaşlar bu forumu yeni gördüm kaç günüdrde yazıyorum kafam karıştı. burda gündelik mesajlaşmalar var sanırım. aydındayım. nihal ben. 7 temmuz doğumlu oğlum var. sevgiler hepinize.

pardon yanlış yere yazmışım:))birazdan aydınlatmaya çalışayım..

Son düzenleme:
hoşgeldin mayalıhamur canımmm aramısa oğlunun resimlerini beklıyoruz canımmm

tşk butonum giti benim sizde varmı..bu arada arzum kendini biraz besiye çek canım...hastalanmana ramak kalmış bünye her an hastalığa hazır..bol bol c vitamini al...limonlu çay iç...hiç değilse hastalnma çocuklarda senle birlikte perişan olurlarr..

teşekkür butonu yok evet.tabi canım ben hasta olsam onlara geçebilir rezil oluruz hep birlikte:çok üzgünüm:

arzu$um gecmis olsun canim ya.. üzüldüm simdi.
en azindan kaani bir kac saatligine birisine veremiyomusun kimsen yokmu yakininda.
elanin uyku saatinde verirsin sende bi oh cekersin canim yaa

tekni bendede cikmio bebem.

sagol canım annemlerle kayınvalıidem uzak yani uzak derken arabayla gidilebiliyor yürüyerek degil sorun o degilde kayınvalidem hasta oldu yatıyor annemde uşaktan gelinimiz geldi onu bırakamıyor o yüzden yoksa çagırsam ikiside gelir

allah korusun canım hasta felan olmaa...dikkat et kendini üşütme hiçbiryerını önlemını al şimdidenn

aman allah hepimizi korusun biz hasta olursak kuzucuklara da geçer işte o zaman yandık

valla bız çalışmadığımız için herhal sana dedı bacumm:)))))))

kızlar teşekkür butonu kalkmış o yüzden hepinize tek tek teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile3...
beni biliyosunuz ,zayıflayamıyorum diye ne kadar bunalıma giriyodum ama demek ki az az da olsa olabiliyorkaydirigubbakcemile2...o 4 kilo bana nasıl moral verdi anlatamam,dün görümcen,bugün de kaynım zayıflamışsın dediler dünyalar benim oldu :teytey:daha verilecek çok kilom var tabii ama bu 4 kilo gerçekten motive etti,en azından karamsarlığımı kırdı...
morallerimizi bozmayalım,inşallah hepimiz veririz bu kiloları...ben hala emziriyorum o yüzden tam olarak diyet yapmıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum,eskiden dikkat etmiyordum mesela :eek:
peynir,yoğurdu yağsız tüketiyorum,az çavdar ekmeği yiyorum,pilav-makarna-tatlı-hamur işini de kestim,canım çok tatlı isterse şu kelogs un vişneli bar ı var ondan yiyorum,diyetisyen önermişti size de tavsiye ederim...baya bi baygınlık veriyo,tatlı krizini savuşturuyo cokacimcoook
bi de ben çay çok içiyorum,şekeri çok tüketmemek için splenda diye doğal bi tatlandırıcı var onu kullanıyorum,böylece şekerin kalorisini de almamış oluyorum,bunu da diyetisyen önerdi,hamileler ve emzirenler kullanabiliyor,aklınızda olsun :1rolleyes:
işte bu kadarcık dikkatle biraz da olsa farketti...bi de spor yapabilsem tam süper olacak hihoyyytbi de 2. adetimi olsam...gerçekten adet olunca insan hafifliyo
neyse canlarım,öptüm sizi,hafif kalın...yerimseniben

Aslında buralardayım ama karşılaşmadık herhalde geçen gün kavanoz mamaları adı altında bir sayfada yazışırken bir arkadaşla azıcık atıştık diye yasaklanmıştım :)))
ama gene döndüm aranıza .
Iş çok zor oluyor oğluşumu çok özlüyorum ama çalışmak zorundayım başka şansım yok gözüm arkada değil annem bakıyor ama içim cız ediyor bırakırken.ne yapayım onun geleceği için işte çalışmak zorundayım ev kira olmasa biraz daha uzatırdım iznimi ama masraflarda çok oluyor.mecburen gidiyoruz işte allahtan süt izni var 1,5 saat erken çıkıyorum bunada şükür hepinizi kocaman öpüyorum

öyle alışacağız çaresi yok
ama akşam eve dönüş muhteşem oluyor.inanırmısın hep kucakta gezinmek isteyen kuzum en az yarım saat bana sarılıp öyle duruyor.

ah canım benimya özlüyor demekki seni.olsun ama onun geleceği için her şey.ama biliyormusun bende çalışmayı çok özledim.insan çalışınca daha disiplinli oluyor.evde olunca salıyor kendini.

evet özlüyor bende çok özlüyorum allahtan hafta sonu 2 gün iş yok
evet çalışmak bir bakıma güzel ama daha çok ufak.en azından 3-4 yaşında olsaydı

X