Temmuz Anneleri Buraya....

ya kızlar benimde oğlum iki geceden beri yarım saat kırkbeş dakikada bir uyanıp beni emiyor. Ağlıyarak uyanıyor. Ağlıyarak uyuyor. Canım çok sıkıldı. Belli bir yeri ağrıyor. Sürekli burnunu gözünü kaşıyor. Off ya neresi acaba. Dişleri değil sanırsam çünkü doktoru bu ay dişimiz daha gözükmüyor dedi. Başka ne olabilir ki.. Hiç ağlamayan bir bebekti. Ağlamadığı için korkup doktora bile götürmüştüm.. Doktor daha ne istiyon demişti huzurlu bir bebek demek ondan ağlamıyor demişti. gündüzleri hiç bir şey yok. Ne oluyorsa saat 24:00 dan sonra oluyor. Sizce nedir ya..

geçmiş olsun kızlar yaa, nooldu hepinizin bebişine birden. aceba ek gıdaya başladığınızdanmıki ??
benim bebiştede geçenlerde olmuştu. sadece 2 gece oldu. ben daha ek gıdaya geçmedim. ama sanırım bizimki o sıralar gripal enfeksiyon atlatıyodu ondandı diye düşünüyorum.
tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede düzelir.

Yok canım bizde ek gıdaya başlamadık. Ege ilk 7 ay anne sütünle beslenecek. Doktorumuz öyle dedi. Başka neyi olabilir acaba..

benim kızımda son bir aydır baya mızmızlık yapıyo geceleri
ben uyutuyorum 40dk sonra kalkıyo
saatte bir 2 saatte bir kalkıyo gece
anlayamadım gitti..uyku düzenini mi tutturmaya çalışıyo anlamadım kiiii

demekki tüm bebişler büyüdükçe huy değiştiriyor. herkeste olan bişey olduğuna göre telaş yapmamak lazım. normal demekki.

Normal mi ya ben Ege yi hiçağlarken görmediğim için telaş yapıyorum.. Off inşallah normaldir. doktoruna telefon açıp sorayım mı acaba

bıdışım ne diicen kıs doktora, bebeğim ağlıyomu diicen delikafadulden
allah emi seni, yok kıs telaş yapma normaldir. herhangi bi hastalık belirtisi yoksa sadece ağlıyosa telaşlanma.artık büyüyorlar her geçen gün yeni bi huyları çıkıyo.

sor canım bizimkide uyurken hıçkıra hıçkıra ağlayarak kalkoyor bende hiç ağlarken görmediğim için korkuyorum açıkcası..uyanıkken bişey yok uykusundan öle uyanıyor..ama bu gece rahattıkk...

bunlar sonradan sonraya huy degiştiriyor demekki tek hasta olmasınlarda

geçmiş olsun bıdışım vardır bir sıkıntısı ağlamıosa normalde walla bebişlere belli olmuyo bir dün iise ertesi gün başka bi huyla çıkıolar karşımıza hele hasta oldu bizimkinin huyu iice değişti aman bidaha hasta olmasın ...allah korusun...

Bu akşamda aynı şeyi yaparsa yarın gene beni ara dedi. Normal olduğunu söyledi.. deneye deneye neyi olduğunu anlıcaz dedi. ..

ohh iyi barii biizmki gece yapmadıı..gündüz uyurken hıçkırıklarla uyanıyorr birden..gözyaşlarını hiç görmediydim bu sayede görmüş olsum..canları saolsundaa hasta olmasınlarda gerisi hikayee..

valla benim oğlan gündüz pek uyumuyo dün gecede herzamanki gibi 3te uyudu sonra bi yükseksesle ağlayarak uyandı neye uğradığımı şaşırdım korktumda ama normal olduğunu düşünüyorum

ala ala ne oluyor kuzulara yaa..ek gıdadanmı yoksa ben heç anlamadım bazıları ek gıda vermedende aynı şeyi yaşıyor hayırdır inşallah...bilgisi fikri olan paylaşsın bakemm??

arkadaşlar hepimizin ortak yanı bebişlerimizin dogudugu tarihler
sanırım gelişimleri ile ilgili
ya diş yada eşeklik :))

mesela ege beni inanılmaz kullanmaya başladı..
gözümün içine baka baka aglıyor
bi kova gözyaşı dökerek hemde..
ama babasına yapmıyor
nazı bana yaniiiiiiii

bizde dün gece çok kötüydük ama bu akşam güzel uyudu hatta akşa 11 de yattı saabah 11 kalktı maşallah....ama sabah 8- 9 gıbı uykusunda ağladı nıraz sanırım dişlerinden oluyor beyazlamış bırass yerlerı.hayırlısınla çıksada rahatlasa sizin kuzularında öenmli bişi yoktur umarım inşallah en kısa zamanda düzzene girerlerr.

kiiizz rose masalllah diyim...biimkinde nerde...saat basi kalkiyor hala...artik yatagina koyamiyorum yorgunluktan,bazen butun gece yanimizda yatiyor..alistik artik uclu yatmaya yaafff....

benimkide bazen uykusunda çığlık atarak ağlıyo.uyuturken zaten ağlamadan uyuyamayız.ben alıştım artık onun bu haline huyu bunun cadıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…