Temmuz Anneleri Buraya....

zinedila,ayerba,senace kızlar haberiniz yokmu bizim geyik topiginden hiç göremedim sizi orda

ayerba canım bende 3-4 ay oldu kiraya geçeli çok pis bir iş kiracılık iş nedeniyle evimizi kiraya verdik geldik evde güzel 4 +1 ama kira oldumu hiçbişey olmuyor ne istediğin gibi eve bir eşya alabiliyorsun zevkini yansıtamıyorsun orasını burasını yaptıramıyorsun..aksesura almak istesen evin değilki ona göre herşeyini yababilesin valla ben bile sıkıldım şimdiden yazı haziranı bekliyoruz bakalım bizde evi satıp üstünede biraz daha koyup yaşamkente gideceğiz inşallah..bir ihtimal daha var ama onu heiç istgemediğimden sölemek bile istemiyorumm../( aramızda kalsın ankara dışı) hiç istemiyorumyaa(

aaa teknolog arkadaşım bende çayyolunda oturuyorum sen yaşamkente gelirsen çok yakın olcas ne güzel olur valla yakın olmayı ve tanışmayı çok isterim kendi adıma...

çok istiyorum..inşallah orası olurr..dua edin olsun...çay yoluyla yaşamkent arası ne kadar arkadaşım ..bende çok isterim tanışmayı..sevgiler..

çok yakın arabayla 10 dakika. buraları güzel yerler hem de sakin. şehre zak hayat çok güzel burda işallah taşınırsınız da yaza görüşme fırsatımız olur veletlerde büyümüş olur....

evet arzuyuda alıp gelirim...illa taşınmamız gerekmez...ben çok seviyorum batıkentteyiz bizde ama orda bina olarak kaliteli bir yapılaşma hemde nezih olduğu için düşündük bizde..fiyatlar biraz daha düşşün bakalımm..kısmet olur inşallah orası..ben çok stiyorum ama okul yokmuş ben emlakçıyla görüştüm çayyolunda varmışş..iyi okulda bulmak lazım.

senace ben görmemişim canımm resmi askito alıntı yapmasa kuzucuğu göremeyecektim.ne güsel uyumuş kuzu..maşallah güzellik..

maşallah senacecimm çok güzel çıkmış sena maşallah ona..
arzucum bi kere görümüştüm işim vardı yazamadım sonrada linki bulamadım link yollarsanız gelirim cnm.))9

evet havalar ısınsın bize dur diyen olamaz olmamalı bukadar sıkıntı çekiyoruz değilmi..parka bırakırız yeşillensiler bebeler:)))

ayyy iple çekiyorum tabi beni tımarhaneye koymazlarsa:))))bu iki bebe

yokyokk sen dayanaklısın hiç bişeycikler olmaz sana.... ben eminim buna... ekle yaz bahar bizi...gelişimiz muhteşeim olcak...

Oo mılet yaz pilanlarına biler başlamış...kızlar dün gece oğlum hiç uyumadı desem yerıdır saat 2.30da kalktı uyuyr ama sürekli ağladıı..durduramadım neden oldu anlayamadım doğru dürüst uyyumadı bizii.. Nazar değdi galiab tosuncuğuma artık kimseye demiyecem uslu felan dıyee..sanırım ek gıda verıyorumya onlar gaz yaptı bügün iyi allaha şükür bakalım bu gece nasıl geçecek..bu arada onu bugün babaannesine bırakıp acuk gezdim pazarda..gerçi bütün pazarlıkları ben aldım çok yoruldumm..akşamda mısafırım vardı anca gelebıldım yazdıklarıı okuyacam bakalımm..

al bendende okadar arzuyada ben yazdıydım benimkide uykudan ağlayarak uyanıyorr daha hiç öle ağladığını görmedim heralde naz r diyordum bende..dün ben kavanoz meyve püresi aldımdı ondan yedirdim ogün uyurken ağlamaya başladı ona bağladım ama zaten püre yiyordu neden oluyor bilmiyorum ..bir yeri ağrısa gündüz mızmız ama uyumazken ağlamıyor pek..anlamadım valla..nazar değmesin bebeklerimize..

vet işte benimkide uyanıkken yok bişi..uyurken başlıyor ağlamaya eltım diş çıkarak olabılrı dedı bakalım allahım hayrlısını versın inşllh ..ikiside aynı zxamanda ne oldu bisim uslu bebişlerimize allahım onları azardan hastalıktan korusunn

evet yaa nasıl içli ağlıyorr anlatamam..bende anlamadım insanın içine korku düşüyorr resmen.kızda da susmuyor bende ancak susuyorr..bakalım gece nasıl olcakk..

inaşşah huzurlu olurlar... benımkıni baya yordum bugün bakalım inşaşalh uyanmaz uyanırsa yandık gene rabbım onları sağlıklı etsın acı çekmesın bebelerimizzzz..kıyamıyorumm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…