kızlar teşekkür butonu kalkmış o yüzden hepinize tek tek teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile3...
beni biliyosunuz ,zayıflayamıyorum diye ne kadar bunalıma giriyodum ama demek ki az az da olsa olabiliyorkaydirigubbakcemile2...o 4 kilo bana nasıl moral verdi anlatamam,dün görümcen,bugün de kaynım zayıflamışsın dediler dünyalar benim oldu :teytey:daha verilecek çok kilom var tabii ama bu 4 kilo gerçekten motive etti,en azından karamsarlığımı kırdı...
morallerimizi bozmayalım,inşallah hepimiz veririz bu kiloları...ben hala emziriyorum o yüzden tam olarak diyet yapmıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum,eskiden dikkat etmiyordum mesela
peynir,yoğurdu yağsız tüketiyorum,az çavdar ekmeği yiyorum,pilav-makarna-tatlı-hamur işini de kestim,canım çok tatlı isterse şu kelogs un vişneli bar ı var ondan yiyorum,diyetisyen önermişti size de tavsiye ederim...baya bi baygınlık veriyo,tatlı krizini savuşturuyo cokacimcoook
bi de ben çay çok içiyorum,şekeri çok tüketmemek için splenda diye doğal bi tatlandırıcı var onu kullanıyorum,böylece şekerin kalorisini de almamış oluyorum,bunu da diyetisyen önerdi,hamileler ve emzirenler kullanabiliyor,aklınızda olsun :1rolleyes:
işte bu kadarcık dikkatle biraz da olsa farketti...bi de spor yapabilsem tam süper olacak hihoyyytbi de 2. adetimi olsam...gerçekten adet olunca insan hafifliyo
neyse canlarım,öptüm sizi,hafif kalın...yerimseniben